selfbrandNagyon jó megérkezni egy új szintre, egy új energiába. Különösen akkor, ha tudatában vagy saját változásodnak, és ismered a jeleket, amiről tudod, hogy éppen hol tartasz.

Mielőtt egy új minőségbe érkeznél, lehet, hogy „rosszabbul” vagy, mint korábban. Kavarognak az érzelmeid, dühös vagy, támadó gondolatok jelentkeznek benned. Ha így érzed magad, az nagyon jó jel, mert azt mutatja, hogy hamarosan egy magasabb szintre, az elfogadásba, belső békébe fogsz érkezni, és az életed is egy magasabb rezgésszintre érkezik.

Miért vannak akkor mégis a negatív érzelmek? Azért, mert a személyiséged egy része ellenáll aIam változásnak. Ha elfogadod az ellenállását, és megadod neki az időt, hogy „megeméssze” a változást, akkor a szövetségeseddé válik, és egy idő után felhagy az ellenállással. Ha megadod a változásnak a maga idejét, nem hasonlítgatod magad senkihez, csak hagyod, hogy „legyen” a fejlődési folyamatod, ami csak a tiéd, akkor minden segítő erő melléd rendeződik. Olvasol valamit, mond neked valaki valamit, látsz valamit, ami pont neked szól, ami éppen téged lendít előre. Ha azt gondolod, hogy mindez véletlen, tévedsz. Rengeteg fénylény, őrangyal van most is körülötted, akik gondoskodnak arról, hogy a megfelelő segítségek megérkezzenek, amikor már el tudod őket fogadni.

Ne neheztelj magadra tehát, ha éppen aggódsz, ha éppen nagyon nem szeretsz valakit vagy valamit, ha valami nem esik jól. Fogadd el magad, és az érzelmeidet is, és add át magad az áramlatnak. Lehet, hogy az áramlat még mélyebbre juttat egy örvénnyel, de abban is biztos lehetsz, hogy utána magasabbra emel, ahol a harmónia is megérkezik hozzád. Ha bátran átadod magad az élet áramlásának, akkor élsz igazán. Akkor szép, valódi, és őszinte az életed.

Igazi önmagadhoz, az újba segítenek továbblépni a közeljövőben elérhető programok is.

Önmagadhoz, mégpedig lényed legmagasabb rezgésű részéhez, a Lelkedhez vezet el a

„Belső erő” meditációs iskola,

munay-ki2amely október 26- án indul. A lélekkel való összekapcsolódás életünk kibontakozását és fejlődését jelentősen felgyorsítja. A lélekhez vezető egyik leggyorsabb út a meditáció. Az Alice Bailey által ajánlott meditációs módszer az egyik leghatékonyabb útja annak, hogy életünket a vágyott irányban, tudatosan alakítsuk.

Az iskolában Alice módszerének segítségével lehetőséget teremtünk a lelkünkkel való összekapcsolódásra, és a kapcsolat előhívására, bármikor, mikor csak szeretnénk.

A meditációs iskolában két találkozó keretében tudatosítjuk a meditáció 5 lépcsőfokát, megtapasztaljuk azokat, és megtanuljuk a hozzá tartozó elméletet is, ami segít a megtapasztaltak tudatosabb alkalmazásában. Az otthoni gyakorlás ezek után könnyen, és tudatosan történhet.

Az időpontok és témák a következők

1. találkozó: 2013. október 26. szombat, 14-től 18 óráig

• Koncentráció- Ha fókuszált vagyok, mindent könnyebben megvalósítok, amire vágyom

• Meditáció- Képes vagyok kapcsolódni az Univerzummal

2. találkozó: 2013. november 9. szombat, 14-től 18 óráig

• Kontempláció- Befogadok, feltöltődöm

• Megvilágosodás- Az intuíció megerősítése- Belső bölcsem vezet

• Inspiráció-Az Univerzum bennem van

Előjelentkezési kedvezmény!

Ha jelentkezésedet 2013. szeptember 20 -ig jelzed, a részvételi díjad 22 000 Ft helyett csak 16 900 Ft, ha díjat a fenti napig egyben kifizeted.

Részletfizetés: Ebben az esetben a teljes díj 18 000 Ft, ha az első részletet ( 10 000 Ft-ot) szeptember 20-ig befizeted. A második részletet a program kezdetekor tudod rendezni.

A programra jelentkezni itt tudsz, a tárgy mezőbe írd be kérlek: Belső erő

A jelentkezésnél jelöld meg kérlek, melyik fizetési módot választod!

 

Ha őszintébben szeretnél élni, ki szeretnéd fejezni, meg szeretnéd valósítani önmagad,torokcsakra szabadon szeretnéd megélni a benned lévő kreativitást, vagy meg szeretnéd gyógyítani a torokcsakrához tartozó szerveidet ( légzőszervek, tüdő) akkor várunk szeretettel az

Egy nap önMAGadért- Torokcsakra napon.

Szeptember 15-ig két kedvezmény is vár. Olvass tovább itt!

 

Munay Ki- hírlevébeA következő Munay- Ki egy napos energiaátadás, és a három napos oktatói képzés is októberben elérhető. Utána valószínűleg csak decemberben lesz képzés. Szeptember 15- ig kedvezménnyel tudsz jelentkezni. Olvass tovább az időpontokról, és ez elérhető kedvezményről itt!

 

 

Köszönöm, hogy az olvasóm vagy!

 

Szeretettel,

 

Arató Mónika

Send this to a friend