Megbocsátás. Időnként megfoghatatlannak tűnő fogalom, amiről tudjuk- érezzük, hogy szükségünk van rá, és ugyanannyira tarthatunk is tőle. De ki, melyik részünk tart tőle? Kinek nem áll érdekében, hogy boldogok legyünk? Ki az bennünk, aki továbbra is szenvedni szeretne, ahelyett, hogy kegyelmet adna önmagának? Ki az, aki nem gyakorol könyörületet saját élete felett? Benned ki az?

 „Ezt a leckét szeretné Isten megtanítani neked: lehet olyan módon tekinteni mindenre, hogy az egy Őhozzá, és a világ megszabadulásához vezető lépést jelentsen. Így válaszolj mindenre, ami rémületet kelt:

 Megbocsátok, és mindez eltűnik.

Pontosabban ugyanezeket a szavakat ismételd el, valahányszor nyugtalansággal, gonddal, vagy a szenvedés bármely formájával szembesülsz. Ekkor a kezedben tartod a kulcsot, amely kinyitja a Mennyei birodalom kapuját, és végre lehozza Isten szeretetét a földre, hogy az fölemelkedhessen az Égbe. Maga Isten fogja megtenni ezt az utolsó lépést. Ne tagadd hát meg azokat a kis lépéseket Őfeléje, melyek megtételére téged kér.”- részlet a Csodák könyvéből

Immár körülbelül 90 napja zengetem a So Purhk imát, amit a kundalini jóga hagyományában a nőknek ajánlanak gyakorlásra, hogy a körülöttük élő három legfontosabb férfi érdekében zengessenek, és ezzel segítsék a férfiak emelkedését. Az eddigi tapasztalataim beigazolják azt, amit a So Purkh-ról írnak. A mi családunkban erős érzelmi, visszatartó kötések oldódását hozta, tisztítani való családi feszültségek gyógyulását, és ezzel felszabadulást. Őszinteséget.  Abban is segít, hogy a nők minden energetikai háttértámogatást meg tudjanak adni a kedvesüknek, hogy ő a lélekfeladatát beteljesíthesse, ezzel az önértékelésének, sikerességének támogatóivá válnak. Megerősödik a pár kapcsolata, mert mindketten egyre inkább elköteleződnek a saját életfeladatuk, a közös életfeladatuk mellett, illetve a kapcsolatuk mellett.

Az ima zengetésével szinte vonzzuk magunkhoz és a Párunkhoz azoknak a régi kapcsolatoknak a megtisztítását, amelyek nem pozitívan, esetleg nehezteléssel, haraggal értek véget, ezzel öntudatlanul is akadályoznak minket. Hogyan jelenik ez meg? Bocsánatot kérnek tőled és a Kedvesedtől, azok, akik régen megbántottak, és így te is megbocsáthatsz. Erőteljes karmatisztító hatású. Ha most szeretnéd megtalálni a Párodat, akkor az ima zengetése segít ebben a saját sorsod tisztításával.

 „A nő ereje az imájában, és minden részletre kiterjedő kommunikációs erejében van. A szavaid és az imáid tesznek téged nővé. Ők tesznek téged azzá, aki vagy, nem azzá, akinek lenned kellene.

Az istenek meghallják a nő hívását. A hangok a mennyekben, a levelek zúgása, a szél zenéje, és a hullámok hangja, a felhők az égen, a föld pora, mind üdvözli a nő hívását. Az angyalok, az istenek, a bölcsek, és a szentek mind a nő imájának létezői. A nő hívása képes áttörni a mennyeken, és mindenek fölött Isten végtelenségének terébe, és ez az egyetlen erő elég, hogy megjelenítse Istent a földön.

A nő ereje, hogy imádkozzon a tökéletesség felett áll. Ha egy nő imádkozik érted, nem kell aggódnod. Működni fog, mert minden érted kezd el imádkozni, mindent az ellenőrzésed alatt tarthatsz. Minden, amire egy férfinak szüksége van az egy szerető nő, aki vakon szeret, és közömbös bármi másra.”- Yogi Bhajan

A szikh tradícióban van egy gyönyörű gyakorlat, amely a So Purkh mantra recitálást jelenti. A So Purkh shabadot Guru Ram Das írta. A mantra recitálásán keresztül Guru Ram Das rezgése nyilvánul meg, aki a kegyelem és a szeretet állapotát fenntartva gyógyítja a szív és a létezés tartományait. A So Purkh a szikhek esti imájának a Rehiraasnak a része, férfiak és nők recitálják, hogy megszabaduljanak a karmáiktól és számukra kegyes dolgokat vonzzanak be.

Ez a bani létrehoz egy szent teret, amelyben a kegyelem érvényesül, mely lehetővé teszi, hogy a lélek nagysága megnyilvánuljon.

Yogi Bhajan a kundalíni jóga mestere, gyakran adta ezt a nőknek Sadhanaként, hogy a férjükért, az apáikért, fiaikért, testvéreikért, barátaikért, idegenekért imádkozva megtisztítsák és megemeljék kapcsolataik minőségét. Azt tanította, hogy ha egy nő ezt a banit 11-szer ismétli bármely férfi számára 40 napig, akkor képes őt szentté tenni és képes megszűntetni minden köztük lévő negativitást.

Ha a So Purkh mantrát recitálod 11- szer naponta akkor három férfit az életedben (lehet férj, szerető, apa, fiú), hozzásegítesz rezgésszintjének emelkedéséhez, képességeinek beteljesítéséhez, hogy legteljesebb potenciálját élje. Recitálhatod azért is, hogy régi kapcsolataid karmáit megtisztítsd, vagy azért, hogy megtaláld a tökéletes lelki társad, ha még nem találkoztál vele. Ez a mantra a mesteri szint elsajátításával képes arra, hogy az Isten emberi formájában, férfiként nyilvánuljon meg előtted.

A nő az idő formálója, a tér formálója és a férfi formálója: a holnap férfija a gyermek. A ma férfija a férj, a tegnap férfijai az ősök. Az egész társadalom elméletileg és gyakorlatilag a nő szellemén alapul.”

So Purk

női kundalini jóga workshop a szeretett férfiért

So Purkh- szív

Ezen a napon gyöngéd női, megtartó körben gyakorlunk, hogy emeljük önmagunk, és a számunkra kedves férfi / férfiak rezgésszintjét.

Időpont: április 23. szombat, 9.30-tól 16.30.-ig

Program:

  • Nyitókör és együttrezgés megteremtése
  • Kundalini jóga gyakorlás, melyben az energiarendszerünket tisztítjuk, és felemeljük az ima rezgésszintjére
  • Könnyű közös ebéd megosztásos alapon
  • Ismerkedés a So purkh mantra hatásaival, jelentésével, kiejtésével, a zengetés erkölcsi alapszabályaival
  • Teremtő szándékaink megfogalmazása, kinyilvánítása
  • A So Purh 11- szeri közös zengetése
  • A délután lezárása közös mantrameditációval

Az otthoni továbbgyakorláshoz a szükséges anyagokat megkapod!

A program helyszíne: Budapest, 12 kerület, Arató köz 1.

Maximális létszám: 10 fő

Részvételi díj: 9 500 Ft/ fő

Előjelentkezési kedvezmény!

Ha jelentkezésedet április 7 -ig jelzed és befizeted a részvételi díjat, számodra a workshop Ft helyett 7 500 Ft. 

A  workshop létszáma korlátozott. A résztvevők rögzítése a jelentkezés sorrendjében történik.

Akik már gyakorolják a So Purkh zengetését, őket szeretetettel várjuk 14 órától, amikor együtt fogjuk zengetni a So Purk-ot. Számukra a részvétel adományos!

Jelentkezésedet kérlek jelezd itt, az e-mail tárgysorába írd be: So purkh

Érdemes tudnod, hogy az életed, annak részletei híven visszatükrözik a kapcsolatot, amit a szüleiddel tartasz fent. Ha a kapcsolatod az Édesanyáddal gyógyulásra vár, ha nem bocsátottál meg neki, akkor gondjaid lehetnek a kapcsolatok, különösen a párkapcsolat területén. Ha Édesapáddal vannak még megoldatlan sérelmek az életedben, ha nem bocsátottál még meg neki, akkor a nehézségek a hivatásod területén jelentkeznek. Amennyiben kiigazítod az energiát az Édesanyáddal és Édesapáddal való viszonyodban, úgy az életed is kiteljesedik, és megtapasztalhatod a boldogságot.

A jó hír az, hogy ezeket a dolgokat rendezni lehet, még akkor is, ha most haragban vagytok, vagy nem tartjátok a kapcsolatot, és akkor is, ha ők már nincsenek ebben a dimenzióban. Ha úgy gondolod, hogy ez nehéz és terhes a számodra, akkor van egy jó hírem. Az új tudatosság azt jelenti, hogy megváltozott bennünk, emberekben valami. Közelebb kerültünk a Teremtő észleléséhez önmagunkban, így lehetőségünk van kevesebb erőfeszítéssel, könnyedebben helyreigazítani olyan energiákat, amelyek gátolnak, és azt az életet teremteni, amit valóban szeretnénk. Ezért, ha úgy érzed, hogy ezzel a témával már rengeteget foglalkoztál, és alig változott valami, akkor is arra biztatlak, ne add fel, változtass szabad akaratodon keresztül a jelenlegi helyzeten.

Megbocsátani? Jó, de hogyan? Hiszen ez a legnehezebb. Most egy olyan programra hívlak, ami segít kiigazítani a szüleiddel való kapcsolatodat, így kiteljesíteni az életedet.

Kiteljesedés 2.0

webkurzus

Magamhoz ölelem az Édesanyámat

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

Kiteljesedés 2.0

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesanyáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. Minden reggel érkezik hozzád egy rövid feladat, amelyet bármikor a nap folyamán elvégezhetsz. Lesznek napok, mikor a feladatok csak néhány percedet igénylik, és néha lesz olyan is, amikor fél órát is érdemes a feladatra fordítanod. Azért, hogy letisztítsd az életedet, nem is olyan nagy időráfordítás, igaz?

A kurzus számodra is egy kaland lesz, Édesanyád pedig annyit fog észrevenni, hogy valami változik, könnyebbedik, és boldogabb lesz az élete, mint korábban. Kettőtök kapcsolata pedig új formát vesz. Természetesen el is árulhatod neki, hogy éppen miben vagy benne, de szerintem ezt csak akkor tedd meg, ha észlelni kezdi, hogy valami változik, és rákérdez.

A kurzus 2016. május 1 – jén, Anyák napján indul!

Olvass tovább itt, hogy megismerd a programot, és a most elérhető kedvezményeket!

 

Szeretettel,

Arató Mónika

Send this to a friend