Bemelegítés

 

Testhelyzet: Ülj könnyű törökülésben

Mudra: Pihentesd a karjaidat az oldalaidon, a tenyerek előre néznek. Felváltva hajlítsd a könyökeidet, a tenyereket a mellkasod közepe felé hozva, de ne érintsd meg a mellkast. Ne hajlítsd a csuklód vagy a kezeidet. Mozogj olyan gyorsan, ahogy csak tudsz, és tarts egyensúlyt a kezeid mozgásának ritmusában. Folytasd 3-11 percig.

 
Meditáció

 

Testhelyzet: Ülj könnyű törökülésben

Mudra: Könnyedén érintsd össze a bal és a jobb kezed ujjainak begyeit, hogy kiegyenlítsd az energiát, A hüvelykujjakat ne érintsd össze, és nyújtsd ki a Szívközpont felé. Az azonos kézen lévő ujjaid lazán válaszd szét, és a kezek ellazult állapotban legyenek. A hüvelykujjak nem érintkeznek.

 

 

 

Szem fókusz:

Nézz lefelé a kezeiden keresztül 60 fokos szögben.

Mantra: Énekeld a Hareeang (ejtsd: haríang) mantrát 16- szor légzésenként (belégzés után, egy kilégzésre zengesd). Egy zengetési ciklus kb. 13-15 másodperces.

Idő: 11-31 perc

Hozzáfűzések:

Eltarthat néhány hónapig, amíg a meditációt az ellenőrzésed alá tudod hozni, de ha 90 napig végzed a gyakorlatot, akkor képes aktiválni az agyadat, így pontosan tudni fogod, mi vesz körül, és mi zajlik. Intuitív lehetőségeket hozhat számodra, hogy kreatívan éld meg saját potenciálodat, és megcsapold a körülötted lévő lehetőségeket.

A meditációt itt nézheted meg videón és együtt gyakorolhatsz velem:

 

© The Teachings of Yogi Bhajan (Forrás)

 

Miért ezt a meditációt gyakorold most? Olvasd el a nyári numerológiai előrejelzést: 

 

Júniusi numerológiai előrejelzés: Az áldások érkezése

 
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minden újdonságról időben értesülhess:

 

Kérd hírlevelünket!

 

 

Send this to a friend