Írta: Nam Hari Kaur ( Forrás)

Fordította: Arató Mónika

A május az ébredés kisöprő szeleit hozza a bolygóra, és most inspirációt érzünk arra, hogy határozottan kifejezzük önmagunkat. Változást akarunk, és most akarjuk!

Május ötös száma a szabadság témáját jeleníti meg, a direkt kommunikációt, és annak szükségét, hogy rugalmasak és toleránsak legyünk. Páratlan kombinációnak hangzik ugye? Igen, igazad lehet, ha így gondolod, és most nézzük meg az egyensúlyt mindezek között, így a legjobbat hozhatjuk ki önmagunk számára.

Az ötös szám önmagában az egyensúlyt jeleníti meg, mint a középpont 1 és 10 között.

Mivel az 5-ös szabályozza a Szív kalkulációt erre a hónapra, ha agresszív vagy nem megfelelő módon cselekszel, akkor végül magadat sérted és annak a lehetőségét, amit el szeretnél érni. Tudom, hogy ez egy mindennapos tanácsnak hangzik, azonban egy különös „bumeráng effektus” van a küszöbödre visszaérkező negatív energiákban.

 

Így, gondolkozz, mielőtt beszélni kezdesz, és várj, amíg minden információd meglesz, mielőtt megítélsz egy helyzetet!

 

Van egy félreinformáló és manipulációs tendencia a közmédiában, így alkalmazd a 7- es szám energiáját, ami az Alapkalkulációban jelenik meg. A 7- es szám a Bölcs Bagoly archetípusa, és megvan az a képessége, hogy felüljön egy magas ágra, és hűvös, nyugodt, és kifinomult módon megfigyeljen. Ez a pozíció időt, energiát takarít meg, és megóv az esetleges szégyentől és kötelezettségvállalástól, ha egy rejtett hiba lépett volna fel.

Ami rejtve van, az kiderül ebben a hónapban, sok dühöt és tiltakozást szülve. Legyen olyan erős véleményed, amit vállalni tudsz a nap drámájára válaszul, és csak maradj kívül a konfliktus frontvonalán. Újra mondom, célozz magasabbra a 7- es számmal, és a Bölcs Bagollyal, és kedvesen beszélj a tényekről, és a téma igazságáról.

Az időzítés mindent jelent az életben, és mivel soha nem próbálnál meg kitisztítani egy turmixgépet, amíg a lapátjai forognak, engedd a dolgokat természetesen lecsillapodni, mielőtt megtennéd a következő legjobb lépést.

A május az utolsó hónapja a márciusban kezdődött különösen intenzív 3 hónapos ciklusnak. Néha az emberek frusztrálttá válnak valaminek a vége előtt, és fénysebességgel akarnak a jövőbe érkezni. Az állhatatosság most kulcsszó, és a meditatív elme óv meg az impulzusoktól.

Amikor az 5- ös negatív, akkor impulzív, meggondolatlan, és van egy éretlen, “csípőből tüzelő” megközelítése az élethez. Ez a fajta instabilitás sokba kerülhet nekünk, de van egy módja a pusztító hatás elleni védelemnek. A „Maradj stabil- Bárhol” meditáció (hamarosan magyarul is) tökéletes, amikor frusztráltnak és nyugtalannak érzed magad. 3-11 percen belül visszatérhetsz önmagad érzékeléséhez, ami az erő felbecsülhetetlen helye. Yogi Bhajan azt mondta: “Ez a válasz az abnormális körülményekre, amelyeket nem értünk.”

 

És most jönnek a jó hírek. Amennyire az utóbbi 3 hónap kihívást jelentett, a következő 3 hónapnak (június, július és augusztus) jóval pozitívabb és hasznosabb minősége van!

 

A június kiváló a házasságkötésre, az üzletre, és a spirituális növekedésre. A július és az augusztus is folytatja a pozitív trendet. Helyénvaló azt mondani, hogy mindig voltak pozitív és negatív történések a bolygón. Azonban, a ciklus egy energiafrekvenciát jelöl, amely egy adott térben és időben érvényesül. Így ismerd az időjárás előrejelzést, és vigyél esernyőt, ha szükséges.

Visszatérve májushoz, vannak bizonyos napok ebben a hónapban, amelyekre felütjük a fejünket. Légy extra óvatos és éber a közlekedésre és a kommunikációra 5-én, 9-én, 14-én, 18-án, 23- án és 27-én. Maradj elkülönültebb és védettebb helyen ezeken a napokon, és boldogan merészkedj ki később.

A május a változásról szól, és az 5-ös jeleníti meg a Föld elemet, ezért fontos földelve maradni ezen változások közepette. A Fém a Föld elem része, így most van az ideje, hogy tip-top legyen az autód, a versenybiciklid, a fűnyíró, a pót-kulcsok és a konyhai felszerelések.

“Állítsd be, és élezd meg!”- ez lehetne május mottója.

Most beszéljünk valami másról, és legyen ez a Szeretet, Szerelem. Mindenki keresi a Szeretetet az életében, legyen az személyes, baráti, közösségi vagy, bármi más.

A több száz tanácsadói ülés során, amit tettem éveken át, mindig a szeretve lenni témája volt a legvágyottabb. Az összes forgatókönyv, amivel találkoztam, amelyek olyan drámaian különbözőnek tűnhetnek, besűríthető egyetlen tiszta kijelentésbe. És ez az állítás az: “Azt akarom, hogy viszont szeress, és miért nem úgy látod a dolgokat, mint én?”

E képesség hiánya, amely jellemző ránk időnként- mind egyénileg, mind az emberiség szintjén- egy másvalaki perspektívájából látni a dolgokat, minden frusztráció és konfliktus gyökere.

Fordulj rá az 5-ös szám útjára, ami a rugalmasság, tolerancia, és a Tanár részvéte, aki a zűrzavar mögött látja a sors vonalát. Engedj magadnak időt és teret, hogy megtaláld a megfelelő pillanatot, szavakat és hangtónust, hogy felemelj más emberi létezőket.

Az érzelmi és spirituális kitartásod ajándéka az egyensúly, ami a 11- es szám, 2018 átfogó száma. Engedd meg, hogy május legyen az az idő, amely helyretesz téged az év hátralevő részére, így felismerheted és megragadhatod az előtted álló lehetőségeket. A legjobb még csak most jön, és jóval többre vagy érdemes!

 

“A véred, a kémiád, a pszichéd, a sejtjeid, és a mágneses frekvenciád mind megváltozik 72 óra alatt. És megújítják magukat, ezt nem kell, hogy elhidd, Ez a szerves világ.”
Yogi Bhajan 

 

Szeretnél az elsők között érdekes, inspiráló írásokat olvasni az Életről, Lélekről, tudatos életmódról, kundalini jógáról, meditációról, és időben értesülni a vadonatúj programokról?

 

Akkor iratkozz fel a hírlevelünkre! »

 

Send this to a friend