Meggyőződések. Ha igazán tudnánk, hogy mekkora szerepük van a teremtésben, nem engednénk meg magunknak azt a luxust, hogy önkorlátozó gondolataink legyenek. Minden gondolatunk egy mag, amelyet elvetünk, és amiből egy növény lesz életünk kertjében. Minden gondolatunk egy döntés amellett, amit éppen gondolunk. Gondolatról gondolatra döntünk arról, hogy mit érzékelünk a körülöttünk lévő világból. Döntünk önmagunkról, az emberekről, akikkel találkozunk, arról a napról, amit éppen élünk, a Világegyetemről. Minden pillanatban döntéseket hozunk, és ezek a döntések hozzák el aztán azokat a tapasztalatokat, amiket átélünk.

Ha van most egy nagy problémád, ami éppen foglakoztat, akkor dönts másképp azáltal, hogy mást gondolsz róla. Ha éppen abban a gondolatformában vagy elveszve, hogy nem tudod kifizetni a csekkjeidet, akkor gondolj mást: „Behívom a legnagyobb teremtőerővel rendelkező énemet, és anyagi bőséget teremtek az életemben, egyszer és mindenkorra.” Ha éppen beteg vagy, akkor gondolj másképp önmagadra: „Megtapasztalom, hogy minden sejtem tökéletes harmóniában működik. Jól vagyok. Egészséges vagyok.” Ha éppen magányos vagy, és azt gondolod, hogy ez soha többé nem fog megváltozni, akkor hívj be a képzeletedbe egy vágyképet, és gondolj vágyott életedre ennek megfelelően: „Megtapasztalom a tökéletes összhangot, elfogadást, szeretetet és a szenvedélyt a Lélektársammal való összekapcsolódásban.”

Csak a vágyakat beteljesítő, pozitív meggyőződéseidre koncentrálj a mai napon, ha meg tudod tenni! Én drukkolok neked.

Hamarosan két olyan program is indul, amellyel változtathatsz életed eddigi mintázatán, és mindazon, amit tapasztalsz benne. Az egyik a június 19-én, kedden, az Újhold energiájával induló

„Megérkezés a félelemből a szeretetbe”

online kurzus

2012 a változás éve. Amióta elkezdődött az év talán nem volt egyetlen hét sem, amikor nem éreztük volna az energiák nagyon erős átalakulását. Erőteljes fizikai és érzelmi tünetek kísérik e változást, és ez nem mindig kellemes. Olyan, mintha az Univerzum fel akarna tárni előttünk az összes fizikai tünetet a fejfájástól kezdve egészen a szív kinyílásáig, és az összes érzelmet az elkeseredettségtől a szenvedélyig, hogy választhassunk. A bolygóállások szerint is itt a lehetőség, hogy tavaszi nagytakarítást csináljunk, és eljussunk az Igazságig. Lehetőségünk van megszabadulni mindentől, ami nem támogat minket a tudatosság útján, minden félelemalapú érzéstől és gondolattól, annak érdekében, hogy elindulhasson valami új. Nem tudsz hibázni, ha a szíved vezet.

Te mit szeretnél választani? A szegénységet vagy a bőséget, a magányt vagy az összetartozást, az egészséget vagy a betegséget, a félelmet vagy a szeretetet? Választunk minden pillanatban, minden felbukkanó érzelem és gondolat között. Mint, amikor Hamupipőke válogatta a lencsét. Erről szól minden, amit te is használhatsz azokból az eszközökből, amit előkészítettem erre a jelentős időszakra. Gyere, tarts velem!

Ha benne vagy az első 8 jelentkezőben, és befizeted a részvételi díjat, akkor most jelentős kedvezményt kaphatsz. Az akció június 3-ig tart, amennyiben addig nem telik be az első 8 hely. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen anyagra és kedvezményekre számíthatsz!

A Megérkezés a félelemből a szeretetbe online kurzus szerkezete:

 • 7 hét
 • 7 lecke
 • 7 gyakorlat
 • 8 életterület, ahol közösen rendet rakunk
 • megerősítések
 • mindennapi teremtő gyakorlatok
 • video és hanganyagok
 • saját személyes történeteim, mint segítségek

Az online kurzus célja:

 • beazonosítani a félelmeidet minden életterületen
 • megérteni, hogyan voltak hatással az eddigi életedre
 • mi a mögöttük lévő gyökéremlék
 • kigyomlálni a félelem különböző arcait
 • új magokat elvetni, amelyből kinőhetnek új minőségű életed virágai
 • megérkezni a könnyedségbe, és a szeretetbe

A hét hetes online kurzus alatt:

 • közelebb juthatsz önmagadhoz, és ahhoz, hogy megérts mi miért történt eddig az életedben
 • olyan anyagokat küldök neked, amelyek segítenek elbúcsúzni a makacs félelmektől, és megérkezni a világ szeretetalapú érzékelésébe
 • gyakorlatokat kapsz, amivel folyamatosan emelheted a rezgésszintedet a jó érzések és jólétet teremtő gondolatok felé
 • videót és hanganyagokat kapsz, amelyek gyógyítnak, és megerősítenek
 • összefoglalom számodra azokat a gondolatokat, amelyek nekem is működnek, amelyeket rendszeresen használok, és tapasztaltam segítő erejüket

Az online kurzus teljes díja 10 500 Ft.

Gyorsasági kedvezmény!!!!

Ha jelentkezésedet leadod most, és benne vagy az első 8-ban, akkor 10 500 Ft helyett, 8 400 Ft-ért vehetsz részt a kurzuson, vagyis 20% kedvezményt kapsz! Az akció június 3-ig tart, amennyiben nem telik be az első 8 hely.

Az online kurzus alatt lehetőség van arra is, hogy személyesen konzultálj velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted. Minden jelentkezőnek két visszajelzés jár, amelynek díját az online kurzus díja tartalmazza.

Jelentkezz tehát, a tárgysorba beírva SZERETET, itt: jelentkezem@simratyogaworld.com

A másik program, amelyre nagy szeretettel várunk, csodálatos környezetben a

„DNS transzformáció”

Sejtátalakító, gyógyító, hálaadó elvonulás a Teljesség jegyében

2012. augusztus 4-5.

Mikor spirituális eszközöket használunk saját tudatosságunk növelésére, és a bennünk élő isteni mag felfedezésére és kibontására, akkor valójában transzformáljuk magunkat. Átalakítjuk a gondolatainkat, érzelmeinket, és a fizikai testünket is. Ez még akkor is így van, ha bár használunk spirituális eszközöket, de mindezt különösebb tudatosság nélkül tesszük a fizikai szint tekintetében.

Meditációval képesek vagyunk az agyunk működésén, sőt még a szerkezetén is változtatni. Ezzel a területtel a neuroteológia foglalkozik. De nem csak az agyunkon tudunk változtatni, hanem tudatosságunk változása képes DNS láncunkat is transzformálni.

Az elvonulás ideje alatt a transzformáció tudati, érzelmi és fizikai szinten is történik, amely képes átalakítani a sejtjeink rezgését és a DNS-ünket. Az elvonuláson 9 szent szanszkrit mantra zengetésével fogjuk transzformálni önmagunkat, tudatunkat, érzelmeinket és sejtjeinket.

A mantrák mágikus, gyógyító, védelmező és felszabadító dallamok. Több ezer éve használják őket a keleti misztikus tradíciókban a test vitalizálására, a belső nyugalom és a szent célok eléréséhez. A hang és a lélekorientált zene képes gyógyítani a testet, megnyugtatni az elmét, az emóciókat, megnyitni szívet, és a szent szavak képesek kitárni a kapukat más dimenziókba. Az egyik legeffektívebb eszköz a személyes transzformációhoz, és a legjobb gyógyító az érzelmi és pszichoszomatikus nehézségekre. Minden mantrának megvan a speciális célja, mindegyik inspirál, és segíti az összeköttetést más dimenziókkal.

Az elvonuláson megismerkedünk egyenként a mantrák jelentésével, céljával, megtanuljuk őket zengetni, megismerjük mindennapi használatuk módját, és hogy hogyan képesek átalakítani az életünket. Segítségükkel kibontjuk többdimenziós lényünket.

A kiválasztott mantrák az alábbi életterületek, képességek javulását segítik elő:

 • egészség
 • életerő
 • anyagi biztonság, bőségteremtő képesség
 • siker a hivatásunkban
 • családi kapcsolatok harmonizálása
 • szerelem bevonzása, és kiteljesítése
 • térérzékelő képesség, finomenergiák érzékelésének fejlesztése, otthonunk harmonizálása
 • szeretetteljes emberi, baráti kapcsolatok kiépítése
 • saját, többdimenziós lényünk kibontása, és megélése

A mantrák zengetése közötti időben kapcsolódunk a Természettel, lélegzünk, és sétálunk az erdőben, rövid kirándulásokat teszünk, illetve körtánccal harmonizáljuk a testünk energiáit.

A záró nap utolsó mantráját pedig hálaadásként a közeli Úti Madonna kápolnánál fogjuk zengetni.

Az elvonulás létszáma és a jelentkezés korlátozott, kérünk, időben jelezd részvételi szándékodat. A jelentkezések rögzítése a beérkezés sorrendjében történik!

Az elvonulás időpontja:

2012. augusztus 4-5., szombat- vasárnap 10-től 18 óráig

Az elvonulás helyszíne:

Budapest, XII. kerület, Edvi Illés út. Egy gyönyörű házban, természetvédelmi területen, közvetlenül az erdő mellett.

Az elvonulás részvételi díja:

13 000 Ft/ nap, összesen 26 000 Ft a két napra. Az elvonulás díja tartalmazza a programokat két napra, az írásbeli anyagokat, illetve mindkét napon friss, ízletes, vegetáriánus ebédet.

Figyelj!

Ha jelentkezésedet leadod, és a válasz e-mailben jelzett bankszámlaszámra megérkezik az elvonulás díjának 50%-a, legkésőbb június 3-a, péntekig, akkor jelentős kedveszménnyel, 26 000 Ft helyett 22 000 Ft-ért vehetsz részt az elvonuláson. Tehát ez esetben 11 000 Ft-ot kell átutalnod előlegként június 3-ig.

Csak korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni, így jelentkezéseddel és befizetéseddel a helyedet is biztosítod!

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com, a tárgysorba írd be kérlek: DNS

A válasz e-mailben minden tudnivalót megírunk számodra!

Szeretettel várunk!

Arató Mónika és Csendes Csaba

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.


 

Send this to a friend