Unio mytica6Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú, aki nagyon szeretett szerelmesnek lenni. Mindegyik párkapcsolatáról úgy érezte, amikor éppen benne volt, hogy ez most az Igazi. Néhány év után azonban a kapcsolatok véget értek, benne pedig hatalmas fájdalom, és űr tátongott, némelyik kapcsolat után évekig, sőt évtizedekig.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány, aki nagyon szeretett szerelmesnek lenni. Mindegyik párkapcsolatáról úgy érezte, amikor éppen benne volt, hogy ez most az Igazi. Néhány év után azonban a kapcsolatok véget értek, benne pedig hatalmas fájdalom, és űr tátongott.

A lány azon a nyáron éppen egyedül volt. Egy ideje csak olyan férfiakat vonzott, akik külsőre nagyon férfiasak voltak, de féltek tőle. Vonzotta őket a szépség, és a tudás, de nem volt kényelmes számukra a Lány látó tekintete. Úgy érezték, meztelenek előtte. A lány nem keseredett el ettől. Hitt abban, hogy létezik az a minőségű szerelem, amelyre ő igazán vágyott, az Unio Mystica, a misztikus egység. Olyan szerelemre vágyott, amelyben fizikai, érzelmi, és szellemi szinten teremtődik meg a Harmónia.  Kérte, hívta, várta a Férfit, akivel ezt majd átéli.

A fiú azon a nyáron éppen egyedül volt. Sebeit nyalogatta, miután a legutóbbi kapcsolata fájdalmasan ért véget. Meditált, mantrázott, és hívta, várta a Lélektársát. Hitt abban, hogy van Valaki, aki éppen őrá vár.

Találkoztak. A Fiú és a Lány. A Sors így rendezte a dolgokat. A Lány akkor is mindent látott, a Fiú pedig tudta, hogy ez így van, és mindez nagyon ijesztő volt számára. Megpróbált elmenni, de az ösvénye mindig visszavezette a Lányhoz. Sosem voltak egyedül. A segítők mindig figyelték őket, még a legnehezebb helyzetekben is. Akkor is, mikor a Fiú külföldön dolgozott, és hónapokig vágyakoztak egymásra. Akkor is, mikor gyermekük született, és együtt, vállvetve élték át a szülést, majd a gondoskodás éveit. Akkor is mikor úgy döntöttek, hogy megnézik, milyen blokkokat rejt a tudatalattijuk. Mikor a bugyrokból feltört az összes árnyék, az nagyon nehéz volt. Majdnem elszakadtak egymástól a tisztuló félelmek, és illúziók kiszabadulásakor. A segítők azonban  akkor is figyeltek rájuk.  Elkezdet megváltozni a Hitük. Erősebb lett. Önmagukban.

Akkor már értették, hogy aki figyel, az az Igaz Önvaló.

Ismerték már az Önvalót annyira, hogy tisztában legyenek a szándékaival. Nehéz volt, de mégis sikerült az Önvalóhoz integrálni a Személyiséget, az összes félelmével, árnyékrészével, és sérülésével együtt. Sikerült a célon tartani a Lélek szándékát, és maradtak. Egymás mellett. Szeretetben, bölcsebben, megbocsátóbban, belátóbban és erősebben.  Tudták, hogy bármit hoz is az Élet, egyszer már megcsinálták. Kitartottak egymás mellett. Beavatódtak az Unio Mysticába, és most már tudják, hogyan kell szeretetben együtt lenni, emelkedni, és még jobban szeretni.

A kapcsolatuk elején azt gondolták, hogy a Lélek fényében látják egymást, és ettől olyan szép a Másik. Az Élet beavatásai mág többet adtak hozzá ehhez a szépséghez. Látták már, tisztelték, és értékelték egymás bölcsességét. Mert e nélkül nem alakulhatott volna ki az EGY-ség.

Unio Mystica5
Az Élet áramlik, kihívások mindig lesznek, azt érdemes megtalálni, ami Örök. Önmagadban, a szeretteidben, a kapcsolódásaidban.

Még három nap, és június 12-vel kezdődően az Unio Mystica online kurzussal szeretnénk átadni mindazt, amit erről a szerelemről tudunk, és élünk.

Unio Mystica

Út a teljességet adó szer-elemhez
Online kurzus

6 hét- 6 lecke- meditáció- gyakorlatok-6 visszajelzés e-mailen

Unio mystica-widget

Az igazi szer-elem mély szereteten, elfogadáson és elismerésen alapszik. Több dimenzióban valósul meg, éppen ezért ebben a szerelemben mindkét fél fejlődik, és önmaga legfényesebb minőségét élheti meg, Unio Mystica- avagy misztikus egységben.

Mitől misztikus? Mit tehetsz azért, hogy megtaláld, feloldódj benne, és megtartsd? Megtudod, ha csatlakozol hozzánk!

Az Unio Mystica online kurzus 2015. június 12 -én indul.

Ebben az online kurzusban:

• megtudod, hogy melyek a misztikus szerelem ismérvei
• felismered, hogy vonzhatod be
• megtisztulhatsz a régi, fájdalmas emlékektől
• megismered az oda vezető út „csapdahelyzeteit”, és elköszönhetsz tőlük
• megnyílhatsz a Teljességet adó szerelem befogadására
• eltalálhatsz az önmagadon belüli egységhez
• megtudod, hogy kerülheted el a kapcsolat buktatóit
• megérted, hogyan tarthatod meg

A kurzust 2012- ben alkottuk meg, és a saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy a tudás kiállta  a próbát!

A kurzus évente egyszer, júniusban indul!

A kurzus teljes díja 6 600 Ft.

Jelentkezz itt, az üzenet tárgysorába kérlek írd be: Unio

A 2015-ös év második felét teremtés szempontjából nagyon fontosnak tartja minden asztrológiai és numerológiai előrejelzés. Ha eddig dolgoztál a céljaidon, és folyamatosan képes voltál szem előtt tartani, akkor nagy esélyed van rá, hogy el is érd őket. A kitartásodon és a tudatosságodon múlik minden. Annak érdekében, hogy ugyanilyen vagy mág magasabb tudatossággal haladj tovább, újra együtt játszani hívlak.

Varázslatos Nyár meditációs est

Varázslatos Nyár

Az est időpontja: június 20. szombat 16-20 óráig

A meditációs este során közösen hálát adunk a mögöttünk álló hónapokért, megnézzük, hol tartunk eddig a pontig a teremtésünkben, és ráfókuszálunk a nyári vágyainkra, és mindarra, amit ebben az évben, és hosszabb távon el szeretnénk érni. Meditációkkal, egyéni és csoportos feladatokkal azon dolgozunk, hogy az álmokból valóság teremjen.
Így megerősödve és a vágyaidra fókuszálva élheted meg a Nyári napfordulót, és ez előtted álló hónapokat.

A meditációs estre itt tudsz jelentkezni, az –email tárgysorába írd be, kérlek, Varázslatos Nyár.

Minderről olvass tovább részletesebben itt!

A nyári egy hónapos szünet előtt már csak néhány alkalommal van lehetőség négyszemközti kezelésekre és egyéni numerológiai elemzésre és jógaterápiára.

Az alábbi egyéni kezelésekből, és terápiákból választhatsz:

Egyéni jógaterápiás foglalkozás

jógaterápiaEz egy négyszemközti találkozást jelent, melynek során a numerológiai képletedből, vagyis a születési dátumodból kiindulva megismerheted az öt számot, és a hozzájuk tartozó minőségeket, amelyek megadják az életed kereteit, lehetőségeit és feladatait. Megtudod, hogy mi a lélek által megjelent teszt az életedben, és hogyan mehetsz át rajta sikeresen. Megtudod, hogy mi a kihívás és a megoldás a külvilággal, és más emberekkel való kapcsolataidban. Megismerheted, hogy milyen ajándékot kaptál az utadhoz, milyen látnak téged mások, és hogy milyen ösvényt kell bejárnod, hogy teljesnek, és sikeresnek érezd az életedet. Ezek alapján választok neked jóga kriját, és meditációt, amelyek abban segítenek, hogy át tudj menni a teszten, amit az első két számod jelenít meg. Ezeket együtt gyakoroljuk, és megkapod a feladatok leírását is, hogy otthon is tudj gyakorolni.

Olvass erről tovább itt!

Access Bars kezelés

access-barsAz Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. Az Access ahhoz nyújts segítséget, hogy (f)elismerd magad végtelen lényként, aki valójában vagy, és abban, hogy kezdd el az életedet alakítani, túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad. Mint végtelen lény minden lehetséges számodra, mindenkor és mindig teljes választásban vagy.

Olvass erről többet, és jelentkezz itt!

Access Body kezelések

Access BodyA Body kezelések során olyan fontos szerveket tisztítunk az energetikai blokkoktól, mint a harmadiksszem, csecsemőmirigy, máj és vesék. Felszabadul a tested, és könnyebbé válik az életed.

Olvass erről tovább itt!

A következő szabad időpontok elérhetőek a közeljövőben:

Június 17. szerda 10 óra
Június 18. csütörtök 10 óra
Június 24 szerda 10 óra és 14 óra
Június 25. csütörtök 10 óra

Ha az időpontok nem alkalmasak számodra, de szeretnél egyéni találkozást, kérlek, jelezd itt!

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

Send this to a friend