„Sokan nem merjük igazán akarni, amit akarunk, mert nem tudjuk hogyan válhatna valóra.”

Ismerős ez az érzés neked is? Felébred benned a vágy , hogy valamit megvalósíts, majd elbizonytalanodsz, és eszedbe jut, hogy nem tudod megcsinálni, mivel nem látod előre az összes lépést?

Emlékszel a Titok című filmben Jack Canfield példájára az éjszakai autózásról? A kocsid reflektorai csak pár száz méterre világítanak, mégis képes vagy Kaliforniától egészen New Yorkig elautózni, csak azt a területet látva, amit autód reflektora bevilágít.

Valahányszor megjelenik bennem a félelem valami jövőbeli dolog kapcsán, már tudom: újra túl nagy időtávot akarok az irányításom alá vonni. Pedig ha Esther és Jerry Hicks szavaival élve „vágyaim nyilait” már elküldtem előre, akkor már nincs más dolgom, mint a lábam elé nézni, hogy el ne essek, és lépésről-lépésre haladni.

Ezért a programjaimat is úgy alakítottam ki a jövő évre, hogy a résztvevőknek lépésről-lépésre segítsen a természet energiáival együtt utazni, a jelenben és az örömben maradni, és teremteni a teljességet. Azt a valóságot, amelyben élni szeretnének.

Négy programra szeretném most felhívni a figyelmed, amelyek a sikeres évindítást, és a vágyak megvalósulását támogatják, lépésről-lépésre. Segítenek abban, hogy értelmes és örömet adó célokat tűzz ki, hogy elengedd az aggódást, hogy nagyobb önbizalommal haladj az úton, míg egyszer csak azt veszed észre, hogy odaértél, ahová szerettél volna.

Időrendi sorrendben ezek a következők:

1.„ Varázslatos 2011” meditációs est december 30-án (magyar- angol)

Te is érezted már Szilveszter táján, hogy nagyon jó, hogy bulizunk, de valahogy más minőségben is jó lenne felkészülni a jövő évre? Jó lenne kicsit visszahúzódni, csendben lenni, álmodozni, gondolkodni? Hiszen a fenti kérdésekre vonatkozó összes válasz bennünk rejlik. Nagyon könnyű teremteni, ha tudatosan tesszük. Belül felkészülve, a szívünket felébresztve, aggódás nélkül, bizalommal haladni az úton, tudva, hogy minden fontos pontnál ott vár minket a segítő energia a megvalósuláshoz.

2010. december 30-án 18.30-tól 20.30-ig ezért szeretettel meghívunk a „Varázslatos 2011” című meditációs estünkre, ahol kristálytálak gyönyörű hangján utazva,

hálát adunk a 2010-es évért

megálmodjuk a 2011-es évet

• elengedjük félelmeinket és régi mintáinkat

• és megérkezünk az örömbe, abba a létállapotba, ahonnan kezdve a belső utazás teremtéssé válik.

A programról olvashatsz bővebben is: katt ide…

2. Teliholdas gyógyító nap 2011. január 19-én

A telihold sokféle lelki és testi folyamatnak kedvez. Többek közt ideális időpontja a gyógyulásnak, a hálaadásnak, és a rezgésszint emelésnek is.

2011. január 19-én telihold lesz, ezért  gyógyító napot tartok, egyéni találkozók keretében.

Itt találod a részleteket: katt ide…

3. „Belső erő” meditációs iskola

Az öt alkalomból álló két órás találkozósorozat 2011. január 26-án indul.

Akik végig mennek a folyamaton, tudatosságuk egy magasabb szintjére érkeznek meg, ahol mindaz, ami a lelkükből fakad, érzékelhetőbbé válik önmaguk, és mások számára is. Belső erőnk életre kel, és lehetővé teszi, hogy eddig ismert képességeinket túlhaladva megvalósítsuk önmagunkat. Mindezt játékos formában gyakoroljuk, fantáziánk, kreativitásunk és intuíciónk ébresztésével.

Itt olvashatsz erről bővebben ›››

4. Lélektárs behívó online kurzus

2011. február 14-én, Valentin napon három hónapos on-line kurzus indul mindazok számára, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számukra valódi társukat.

Az on-line kurzusról itt olvashatsz bővebben: kattints!

 

Szeretettel várlak a fenti programok bármelyikén, és hamarosan újabb csemegékről értesítelek.

Addig is fogadd szeretettel ezt a videot, amelyben Jack Canfield beszél arról, hogy benne mitől volt meg a bizalom a „sötétben” haladás közben.

(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni. Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a „cc”-re! Ha nem látsz „cc”-t, akkor a „=”-re!)

 

Send this to a friend