Ha tudatosan készültél, készülsz a változásra, akkor bizonyára érzed, hogy az új év kezdetével valóban megváltoztak az energiák. Mi is van most a levegőben? Egyrészt elkezdődött a Helyreállítás kora, amikor test, lélek és szellem szinten elvégezheted a szükséges kiigazításokat annak érdekében, hogy visszatalálj saját isteni mivoltodhoz, a Fényemberré váláshoz. Mi szükséges ehhez? Egyrészt az, hogy a benned lévő blokkokat, régi, visszahúzó mintákat folyamatosan engedd el. Mint ahogy a lakásodat legalább heti- kétheti rendszerességgel takarítod, a belső takarítást is időről- időre érdemes elvégezned

Másrészt, ahogy egyre jobban megismered önmagadat, és a rendszeres lelki gyakorlatok hatására újabb és újabb dimenziókat fedezel fel, úgy érted meg egyre jobban Istennel való kapcsolatodat, saját isteni mivoltodat, leszel egyre őszintébb önmagadhoz és a környezetedhez. Egyre inkább megérted a sors, karma és a szabad akarat kérdését. Egyre tisztábban látod azt, hogy milyen félelemblokkok gátolnak a boldogság és teljesség elfogadásában, amelyek már most is arra várnak, hogy egyek lehessenek veled. Nagyon fontos, hogy ezeket a félelmeket kimond az illetékeseknek. Kik az illetékesek? Azok, akik boldogabb lennének, ha megszabadulnál a félelmeidtől. Vagyis elsősorban te magad, aztán a párod, a gyermekeid, a szüleid, és mindenki, akihez szorosabb kapcsolat fűz.

A hétvégén én is szembetalálkoztam egy olyan félelemmel, amit még nem mondtam ki hangosan sem magamnak, sem a páromnak. Persze- persze magamnak már beszéltem erről, de most visszanézve, nem néztem meg elég jól. Mindig elraktam ezt a kérdést egy félreeső kis belső polcra olyan kifogásokkal, hogy nem is olyan fontos; nem, most még nem, majd később; a páromat ez biztos nem is érdekli, stb. De a hétvégén mind a ketten részt vettünk egy belső utazáson, és ez a folyamat szinte elviselhetetlen nehézzé növelte a bennem őrzött félelem- blokkot. Ki kell mondanom, ki kell mondanom- dobogott bennem szabályos, megszűnni nem akaró ritmusként, és tudtam, hogy ezt már nem cipelhetem tovább. Óriási bátorság kellett hozzá, hogy kimondjam, hogy megbeszéljük, de megtörtént. Megértésre találtam őbenne, és mélyebb megértésre önmagamban is. Azóta jobban szeretem magamat, és őt is. Újra megtapasztaltam, hogy elbúcsúzni a félelmeimtől csodaszép ajándékokat hoz, megnöveli a vonzásomat, és közelebb visz azokhoz az emberekhez, akikkel egy lélekcsoportba tartozom, akikkel egy lélekrezgésen vagyok, függetlenül a jelenlegi személyiségünktől, hiszen azt tudatosan emelhetjük a lelkünk rezgésének szintjére.

Ez a folyamat végeláthatatlan, és életünk végéig tart. Saját lélekminőségünk jobb megismerése és megértése segít egyre jobban megszeretni önmagunkat, elhozza a lélektársunkat a szerelemben, segít egyengetni a karrierünket azáltal, hogy azonos lélekcsoportba tartozó embereket kezdünk bevonzani egy- egy együttműködés megvalósításában. Elhozza az egy lélekcsoportba tartozó barátokat. Minden sokkal egyszerűbb lesz, és az ellenállásból, harcokból és konfliktusokból elvezet az együttműködésbe, a harmóniába, és a szeretetbe. Mindez csak azon múlik, hogy mennyire vagyunk elkötelezettek a saját boldogságunk irányába, és mit vagyunk hajlandóak érte megtenni.

 

Ha ezt az évet tudatosabban, minden eddiginél sikeresebben és boldogabban szeretnéd megélni, akkor szeretettel várunk a

 

A Teljesség virága 

meditációs esten és évmegszentelő szertartáson.

 

A meditációs est időpontja:

2013. február 24. vasárnap, 15.30-tól 19 óráig

 

Ezen az esten együtt ringatózunk majd a Teljesség virágának szirmain.

 

  • Beazonosítjuk, hogy mi az, amit el szeretnénk engedni az eddig tapasztalásainkból.
  • Megünnepeljük mindazt, ami már most is a teljesség egy szelete az életünkben.
  • A szívünk mélyére nézünk, és megtaláljuk a vágyakat, amelyek ott születnek.
  • Igent mondunk a vágyainkra, és magunkhoz öleljük őket.
  • Áldást kérünk mindarra, ami meg szeretne valósulni, és ami elvezet a Teljességbe.
  • Megszenteljük az előttünk álló évet, és önmagunkat, mindezzel megemelve életünk minőségét.

 

A meditációs est részvételi díja:

4 500 Ft/ fő

 

Kedvezmény a gyorsan jelentkezőknek!

 

A te részvételi díjad 4 500 Ft helyett csak 3 600 Ft, ha a jelentkezésedet február 6- ig leadod, és befizeted a részvételi díjat.

 

A rendezvény helyszíne:

Budapest, XII. kerület

 

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com  e-mail címen, a tárgysorba írd be, kérlek: Teljesség

 

Ha többet szeretnél a programról olvasni, akkor kattints ide!

 

Választunk minden pillanatban, minden felbukkanó érzelem és gondolat között. Mint, amikor Hamupipőke válogatta a lencsét. Lehetőségünk van megszabadulni mindentől, ami nem támogat minket a tudatosság útján, minden félelemalapú érzéstől és gondolattól, annak érdekében, hogy elindulhasson valami új. Nem tudsz hibázni, ha a szíved vezet!

 

2013. március 11- én, hétfőn indul a

 

„Megérkezés a félelemből a szeretetbe”

online kurzus

 

Az online kurzus célja:

• beazonosítani a félelmeidet minden életterületen

• megérteni, hogyan voltak hatással az eddigi életedre

• mi a mögöttük lévő gyökéremlék

• kigyomlálni a félelem különböző arcait

• új magokat elvetni, amelyből kinőhetnek új minőségű életed virágai

• megérkezni a könnyedségbe, és a szeretetbe

 

A hét hetes online kurzus alatt:

• közelebb juthatsz önmagadhoz, és ahhoz, hogy megérts mi miért történt eddig az életedben

• olyan anyagokat küldök neked, amelyek segítenek elbúcsúzni a makacs félelmektől, és megérkezni a világ szeretetalapú érzékelésébe

• gyakorlatokat kapsz, amivel folyamatosan emelheted a rezgésszintedet a jó érzések és jólétet teremtő gondolatok felé

• videót és hanganyagokat kapsz, amelyek gyógyítnak, és megerősítenek

• összefoglalom számodra azokat a gondolatokat, amelyek nekem is működnek, amelyeket rendszeresen használok, és tapasztaltam segítő erejüket

 

A Megérkezés a félelemből a szeretetbe online kurzus szerkezete:

• 7 hét

• 7 lecke

• 7 gyakorlat

• 8 életterület, ahol közösen rendet rakunk

• megerősítések

• mindennapi teremtő gyakorlatok

• video és hanganyagok

• saját személyes történeteim, mint segítségek

 

Az online kurzus teljes díja 10 500 Ft!

 

Kedvezmény, ha február 7 -ig jelentkezel!

 

Amennyiben jelentkezésed február 7- ig elküldöd a számunkra és befizeted a részvételi díjat, úgy 10 500 Ft helyett most 8 400 Ft- ért vehetsz részt!

 

Az online kurzus alatt lehetőség van arra is, hogy személyesen konzultálj velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted. Minden jelentkezőnek két visszajelzés jár, amelynek díját az online kurzus díja tartalmazza.

 

Jelentkezz tehát, a tárgysorba beírva SZETETET, itt: jelentkezem@simratyogaworld.com

 

Szeretettel várlak,

 

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend