Néhány nappal ezelőtt elküldtem egy Lélekcsemegét, ami így szólt:

„A léleknek átadni az irányítást. Nincs ennél bölcsebb, és nagyobb ajándékokat hordozó döntés.

Onnantól, hogy ezt képes vagy megtenni, soha nem ismert képességeid jelennek meg, csodálatos tájakra utazol, kinyílik a világ, és végre megérted, hogy miért születtél ide, erre a Földre.

Vezetnek, és te értékesebb életet kezdesz élni, mint amit valaha álmodtál.”

Sok visszajelzést kaptam, szeretethullámot indított az üzenet, és kérés is érkezett hozzám: írjam le egy mondatban, hogy hogyan kell, lehet átadni a léleknek az irányítást.

A válaszom egy mondatban: Ismerd meg önmagad! Ez a híres mondás a delphoi jósda bejárata felett volt olvasható. Arra utalt, hogy akkor leszel képes sorsod irányítójává válni, ha megérted, hogy ki vagy te. Ha megismered örök és változatlan esszenciádat, amely itt ebben a fizikai valóságban igyekszik megtapasztalni önmagát.

Ismerd meg önmagad! Figyeld meg, hogy személyiség szinten milyen tulajdonságokkal és értékekkel bírsz? Milyen jellemzőid vannak fizikai, érzelmi és gondolati szinten? Érezz rá a belső hangodra, amely megsúgja számodra, hogy ki vagy te valójában a látható felszín alatt. Milyen életcéllal születtél erre a földre? Add át a lelkednek az irányítást, amely megmutatja, hogyan választhatod pillanatról pillanatra a félelem helyett a szeretetet.

Amikor átadod a léleknek az irányítást, az nem azt jelenti, hogy lemondasz önmagadról. Éppen ellenkezőleg: akkor választod önmagadat. Így el tudod fogadni, hogy bárhová is visz az élet tökéletes biztonságban vagy.

Amikor átadod az léleknek az irányítást fokozatosan megváltozik az érzékelésed is. Ugyanazt a világot nézed, ami korábban is körül vett, mégis egész mást látsz. Nyugalom, és béke talál rád, és értékeled, hogy minden tökéletesen rendben van. Úton vagy, és érzékeled az út, tehát saját történeted szépségét. Megérted, hogy eddig mi vezetett, és hogyan. Bátrabban mersz kérni, erősebben jelented ki a szándékaidat, így gyorsabban is haladsz. Szorosabb kapcsolatba lépsz a testeddel is, megérted az üzeneteit.

Minden mindennel összefügg. A lelked, a gondolataid, az érzelmeid és a fizikai tested egy rendszert alkotnak. Szeresd hát mindegyiket, és csodálatos változások köszönhetnek be az életedbe.

Most két programot is ajánlok, amelyekre május 30-i határidővel kedvezményesen jelentkezhetsz.

Az egyik a VAN tábor a Velenceitónál június 18 és 22 között. Itt pihenhetsz, élvezheted a nyarat, töltődhetsz, erőt gyűjthetsz további utadra. A nyári napfordulóval pedig megváltoztatod az érzékelésedet, amely segítségével felfedezed az előtted nyíló arany ösvényt. 

A részvételt a jelentkezések sorrendjében tudjuk biztosítani, így ha hív a program, ne habozz jelentkezni! Itt olvashatsz róla többet.

Egy másik program, amivel növelheted az önbizalmadat, és vonzóbbnak érezheted magad, az Online testsúlyszabályzó wellness programunk.

Három szakember segít abban, hogy megtaláld a neked leginkább megfelelő, egészséges táplálkozást, és mozgásformát, segít, hogy kitarts a célod mellett, és hogy sikerrel járj. Így karcsúbbá és vonzóbbá válsz és felkészülsz a fürdőruha szezonra is.

Az online testsúlyszabályzó programra június 1-től folyamatosan jelentkezhetsz, a programról és a jelentkezés módjáról itt olvashatsz bővebben.

Szeretettel várunk a nyári programokon is.

 

Send this to a friend