Az egyik legszebb magyar szó a Lélekjelenlét. Lélek- jelen- lét. Mindegyik eleme a legmagasabb spiritualitást jelenti számomra. Megőrizni a lélekjelenlétet azt jelenti, hogy történjen bármi a fizikai valóságban, egy magasabb rendű erő vigyáz rád, és amiben benne vagy, az sikerül. Létezik a tudatosságnak egy olyan szintje, amikor folyamatosan a Lélekjelenlét állapotában lehetünk. Ez egy olyan megingathatatlan belső békét és erőt jelent, ami kisugárzik, és az ereje olyan nagy, hogy a fizikai valóságban mindent úgy rendez el, ahogy szeretnénk. Mágikus ereje és mágikus vonzereje van. A Lélekjelenlét állapotában lenni nem olyan kiváltság, aminek csak kevesen lehetnek a birtokában. Ez a képesség folyamatosan fejleszthető, az időtartam, amennyit benne tartózkodunk pedig tágítható.

Azt is jelenti, hogy mindig pontosan tudatában vagy annak, hogy ki vagy most, és ki szeretnél lenni. A döntések ezért egyértelműek, és nem okoz nehézséget meghozni őket, hiszen csak azt jelentik, hogy hű vagy magadhoz. Mindez feltételezi, hogy eléggé ismered magadat, és határozott elképzelésed van arról, hogy mi lehet a lelked szándéka.  Ezt a szándékot megérted, elfogadod, és az életed céljául tűzöd ki, ami mindig mutatja számodra az irányt, mint a tengeren a világítótorony. Mivel irányt tartasz, és folyamatosan haladsz a cél felé, minden segítő erő megérkezik és melléd rendeződik.

„Rezgésed meghatározóbb részévé kell tenned a kívánságodat annál, amid éppen van; ha pedig következetesen ezt teszed, összefonódik mindaz, amit kívánsz, és amid van, és azt fogod élni, amire vágysz.”- Esther és Jerry Hicks

Minden léptedet vezeti a Lélek, minden egyértelmű, világos és érthető. Ezért a legjobbat kapod mindenből, hiszen önmagad legmagasabb rezgésszintű részével azonosulsz, ami hasonlóan magas rezgésszintű dolgokat, történéseket, és embereket vonz be az életedbe. Ezzel az energiával pedig nagyon könnyű együttműködni, ha ismered azt a néhány egyszerű szabályt, amivel magad mellé állíthatod az Univerzum energiáját.

Az Univerzummal való együttműködés 7 mágikus aranyszabályáról is mesélni fogok  a

Van- Teremtő napon

amit október 8-án, szombaton tartunk Veres Krisztával, 10 és 17 óra között.

„Az életem értem Van. És egyszerű! Csak élni és élvezni kell! Mi a VAN-ság? Az, hogy gondolok rá, és az máris elindul felém. Nekem csak annyit kell tennem, hogy kitárom a karomat és örülök neki. És amíg úton van, örülök annak, amit máris fizikaiként ölelhetek.” – Veres Kriszta

Gyere és csatlakozz hozzánk a VAN napon

hogy megteremtsd a VAN érzését, és megtapasztald fizikai valóságodban is, hogy minden körülötted VAN, és minden a tiéd lehet, amire vágysz.

 • van szerelem
 • van bőség
 • van egészség
 • van szépség
 • van harmónia
 • van egység
 • van bizonyosság

Elvezetünk téged a mindent megadó válaszig. Addig a válaszig, amely megmutatja számodra a lehetőséget, hogy a Létben gyökerezzen mindaz, amit létrehozol, az elméd mesterséges válaszai helyett.

A Van- Teremtő napról tovább olvashatsz, és jelentkezhetsz is itt.

 

Ha pedig személyesen szeretnél velem találkozni, hogy arról beszélgessünk, hogy hogyan teremtsd meg az életedben a Lélekjelenlét állapotát, ami azt jelenti, hogy meggyógyítjuk azokat a blokkokat benned, amik eddig meggátoltak egy vágyott, teljes és boldog élet megteremtésében, és a figyelmünket a te saját világítótornyodra helyezzük, akkor szeretettel várlak a

Valóságteremtő Mátrixgyógyításon

október 6-án, csütörtökön.

Várlak téged szeretettel:

 • ha bármilyen testi vagy lelki betegséget szeretnél elengedni
 • ha át szeretnéd alakítani egészséggé és életerővé
 • ha régóta azonos mintákat ismételgetsz a párkapcsolatodban, és ezt már többet nem így szeretnéd tenni
 • ha meg szeretnéd tapasztalni a valódi szerelmet
 • ha sikeresebb, és boldogabb szeretnél lenni
 • ha valami régóta nem sikerül, amit szeretnél
 • ha javítani szeretnéd a kapcsolataidat
 • ha anyagi bőséget szeretnél teremteni
 • ha új képességekre szeretnél szert tenni
 • ha több életerőt, és energiát szeretnél magadban megtapasztalni.

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

Következő időpont: Október 6.

A Valóságteremtő Mátrixgyógyítás díja most kedvezményesen 15 000 Ft helyett  csak 12 500 Ft.

A gyógyításon előre egyeztetett időpontban tudlak fogadni.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: MÁTRIX.

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

 

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 

Send this to a friend