közösségA hétvégén csodás Munay- Ki beavatást tartottunk. Nagyon hálás vagyok azért, hogy a Munay- Ki energiájához ennyi szép lélek csatlakozik. Annak külön örülök, hogy már eddig is sok orvos résztvevőnk volt, és a mostani csapatunkban is voltak ketten orvosok. Egyre több a nyitott, fejlődni kívánó szakmabeli, így ők tudják vinni a változás szelét ehhez a hierarchikus, a hagyományokhoz és a keretekhez erősen ragaszkodó szakmához is. Lépésről lépésre változtatunk a világon abba az irányba, amit megálmodtunk, amit látni és tapasztalni szeretnénk.

Volt egy nagyon fiatal, 17 éves fiú résztvevőnk is. Gergő egy hagyományőrző gimnázium hallgatója. Fénye, amit közénk hozott, megtöltötte a szívünket, és ebédidőben még gitározott és énekelt is nekünk gyönyörű népdalokat, és egy saját szerzeményt is. Voltak férfi résztvevőink is, aminek külön örültem, mert bár az arány a hasonló rendezvényeken még mindig a hölgyek felé tolódik el, de egyre több férfitársunk is részese a változásnak, az új világ teremtésének. A hölgy résztvevőkkel pedig barátnőkként támogattuk egymást a gyógyulásban, és számos felismerésünk volt arról, hogy mi az, amit el kell engednünk a régi szokásainkból, és gondolatmintáinkból ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni.

Csodálatos dolog ennyi fényes lélekkel egy közösségben lenni. Most is, mikor írom ezeket a sorokat, meghatódom attól az energiától, ami jelen volt köztünk. A Vízöntő kor, aminek éppen csak hogy beléptünk a kapuján, erről fog szólni. Arról, hogy egymást támogatva, gyorsabban és könnyebben fejlődhetünk. Arról, hogy elkülönültség helyett a kapcsolódást gyakoroljuk. Ezek olyan képességek, amelyeket  a mindennapi életünkben is érdemes gyakorolnunk. Ahogy egy korábbi blogban írtam már erről, minden olyan képesség, amit gyakorlunk, mert a tudatosságunkkal mellette döntöttünk, új idegpályákat épít ki. Így olyan képességeknek is a birtokába kerülhetünk, amiről úgy gondoltuk korábban, hogy nem nekünk való, nem kényelmes számunkra, vagy nem tudjuk jól csinálni. A magam döntése az, hogy a jövőben minden lehetőséget megragadok, hogy fejlesszem a közösségben való létezéshez szükséges képességeim gyakorlását, ezért örömmel viszem tovább a Munay- Ki beavatás energiáját is. Ezen keresztül is gyakorlom az egyik kedvenc rítusom, a Teremtő rítus energiáját is a mindennapi életemben, szabad akaratom alapján.

Kilencedik Rítus: Teremtő Rítus

Mikor ebben a beavatásban részesülsz, felébred benned a Teremtő fény és az összes teremtmény védelmezőjévé válsz a legkisebb homokszemtől a legnagyobb galaxisig az univerzumban. E rituálé 2006 nyarán lett elhozva nekünk andoki inka idősöktől, azelőtt még sosem volt elérhető a Földön. Habár voltak, akik elérték ezt a szintű beavatást és felébresztették ’Krisztus vagy Buddha Tudatukat’ hosszas önismeret és évekig tartó tanulás és meditáció során, de nem volt lehetséges, hogy a megemelkedett tudatosságot egyik ember átadja a másiknak, egészen mostanáig.

A Munay- Ki beavatást két féle módon kaphatod meg, választásod szerint:

1. Munay- Ki energia átadás és oktatói képzés

Időpont: 2014. június 27-28-29. péntek- szombat- vasárnap

Pénteken a program 14-20 óráig tart

Szombaton és vasárnap 9.30.-tól 18.00-ig

A Munay- Ki-t kis létszámú csoportokban adjuk át, és a beavatás továbbadását is elsajátítjuk.

Részvételi díj: 36 000 Ft/ fő

Jelentkezni itt tudsz! A tárgysorba írd be, kérlek: Munay- Ki – június 27- 29.

A képzés helyszíne: Budapest, XII. ker. Arató köz 1.

2. Egy napos Munay- Ki energia átadás

Időpont: 2014. május 31..szombat 9.30-tól 17.00-ig

Ezen a napon mind a kilenc Munay-ki energia átadásra kerül.

Részvételi díj: 18 000 Ft / fő

Jelentkezni itt tudsz! A tárgysorba írd be, kérlek: Munay- Ki – május 31.

Helyszín: Budapest, XII. kerület

májusi szerelemEgészséges közösséget, egészségek emberek tudnak alkotni, akik szeretik önmagukat. Nos, ezen a területen van mit fejlődnünk mindannyiunknak. A május az egyik legkedvezőbb hónap arra, ha szeretnél jobban megnyílni önmagad, a társad, és mások felé. Egyszerűen azért, mert az Évkör egy Isten által megalkotott, csodaszép energia, amit megfigyelve és megértve szövetségeként használhatsz fel a saját fejlődésedben. Ezért is indul május 1-jén a Lélektárs behívó kurzus, amire ha szeretnél jelentkezni, ne habozz. Ez a hét rövid hét, csak szerdáig dolgozunk, és csütörtökön már érkezik is a kurzus első leckéje.

“A lélektársad olyasvalaki, akihez szokatlanul mély kapcsolat fűz, mintha a köztetek lévő kommunikáció és közösség nem szándékos erőfeszítésből, hanem sokkal inkább isteni kegyből származna. Ez a fajta kapcsolat olyan fontos a lélek számára, hogy sokak szerint nincs is ennél drágább dolog az életben.”- Thomas Moore

Készítsd fel testedet és lelkedet életed szerelmének fogadására, kapcsolódj össze vele, és éld meg örömmel a világban zajló változásokat Lélektársad oldalán!

Lélektárs- behívó online kurzus

indul 2014. május 1- én. Az online kurzus évente csak egyszer elérhető! Az idén most, májusban!

Mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számukra valódi társukat.

Rátalálhatsz a valódi szerelemre – legyél akárhány éves-, ha hiszel benne, és ha minden szinten felkészíted magad, hogy energetikailag tökéletesen együtt rezegj azzal a szerelemmel, amelyet keresel.

Mivel támogatlak Téged a folyamatban?

• 6 héten keresztül 12 leckével

• rezgésszint emelő gondolatokkal és feladatokkal

• megerősítésekkel

• videó anyagokkal

• hanganyagokkal

• letölthető meditációkkal

• sok szeretettel

• valóságteremtő technikákkal

Amit tőled várok a siker érdekében

• erős vágyat, és szándékot, hogy megtaláld Őt

• figyelmet

• nyitottságot

Az on-line kurzus előnye, hogy a feladatokat lementheted, és a számodra ideális időpontban végezheted el.

A figyelmed fókuszát egy erős támogató folyamat mentén lélektársad behívásán tartja, ezáltal életre keltve vonzásod törvényét.

Az online kurzus alatt lehetőséged van továbbá személyre szóló, e-mailben történő kíséretre is, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted! A segítségemet a kurzus alatt kétszer veheted igénybe. A személyes visszajelzéseket a kurzus részvételi díja most tartalmazza.

Az on-line kurzus részvételi díja 24 000 Ft.

Felajánlás!

Az idén, hálából az Univerzumnak, mert a folyamat számomra elhozta a Lélektársamat, 24 000 Ft helyett 6 660 Ft a kurzus 12 leckéje. Kívánom, hogy mindenki, aki részt vesz benne, megtalálja azt a boldogságot a Szerelme oldalán, amit megálmodott magának.

Jelentkezni itt tudsz! a tárgymezőbe kérlek, írd be: Lélektársam

kundalini jógaA kundalin jóga szintén egy olyan közösség, ami az Aranykori összefogást jelképezi. Júniustól kezdve ezen a területen is szeretnék közösségi eseményeket létrehozni, amiről hamarosan több információt is megosztok itt, a blogoldalon. A legközelebbi időpont, amikor a szívnyitás jegyében találkozhatunk május 17-én lesz.

Ha fényünket felragyogtatjuk, önkéntelenül jelt adunk másoknak, hogy ugyanezt tegyék. Ha megszabadulunk félelmeinktől, már a puszta jelenlétünk is felszabadít másokat.” (Nelson Mandela)

Az agy nem önállóan cselekszik, hanem a szív jelzései alapján. Meggyőződéseink a szív által sugárzott elektromos, és mágneses hullámok formájában lépnek kölcsönhatásba a fizikai világgal. Szívünkkel megváltoztathatjuk a világot. Amiben hiszünk, megvalósul, mert a hitnek van a legnagyobb- a szívtájékból kiáradó- mérhető ereje. – Pierre Frankch: A rezonancia törvénye c. könyvéből

Könnyű a szívnek hinni, a szívet nyitni? Néha ez tűnik az egyik legnehezebb feladatnak, főleg, ha a múltbeli sérelmeinkre gondolunk, és az elménkre hallgatunk. Májusban nem maradhat a szíved bezárva, mert akkor rendkívül sok lehetőséget szalasztasz el a szeretteljes kapcsolódásokra.

A május a szerelem hónapja, amikor szinte szerelmesek vagyunk a létezésbe, keressük a társunkat, vagy ha már mellettünk van, intenzívebben vágyunk a romantikus együttlétre. Májusban közelebb léphetünk önmagunkhoz is, saját magunk elfogadásához, és szeretetéhez. Önmagunk elfogadásán keresztül pedig mélyebben, őszintébben lehetünk jelen társas kapcsolatainkban, és szabadabban élhetjük az életünket.

Május 17-én, szombaton 15-órától 19 óráig szeretettel várunk

a “Szívkikelet” jógaműhelybe

Ezen a jógaműhelyen:

• Az összehangolódás, és bemelegítés után egy kundaloni jóga gyakorlatsort hajtunk végre a szívünk megnyitására

• Meditálunk annak érdekében, hogy a szív nyitásának pozitív következményei hassanak az elménkre, és csakráinkra

• Közösen zengetünk egy mantrát, amely az érzelmeinket hozza összhangba testünkkel, elménkkel, és a vágyainkkal

A jógaműhely helyszíne: Budapest, XII. kerület, Arató köz 1.

A részvételi díj 4 400 Ft, amit jelentkezés után, a visszaigazoló levélben szereplő számlaszámra tudsz átutalni.

Jelentkezni itt tudsz, az üzenet tárgysorába írd be, kérlek: szív

május

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

Send this to a friend