Szombaton egy földgyógyító workshopon jártam Marco Pogacnikkal. Telihold ideje volt, és minden, a mi aznap történt nagyon kerek volt. Negyvennyolcan voltunk a csoportban, és ami spirituális csoportokban ritkaság, ugyanannyi fiú résztvevő volt, mint lány. Egy fiú- egy lány állt egymás mellett, mikor körben álltunk, és a jelenlétünkben a dinamika, és a harmónia egyidejűleg mozdult. Finom energiák áramlottak egész nap, és a természet támogatott minket szakrális célunk megvalósításában.

Újra megerősödött bennem az elvonulások hatalmas erejének felismerése, mikor egy céllal, a figyelmünk fókuszát az adott témán tartva, a táj szinte megnyílik, és a mindenség minden apró részlete támogatja a résztvevőket személyes céljukban, a spirituális fejlődésben, és a természeti törvények helyreállításában. Kézzel fogható volt a lelki közösség, közelség és egymás támogatása, bár nem ismertük mindannyian egymást személyesen.

Minden táj egyedi üzenetet hordoz azok számára, akik azzal a céllal érkeznek hozzá, hogy jobban megismerjék önmagukat, és a körülöttük lévő világot, és akiket jószándék vezet abban, hogy rátaláljanak, hogyan élhetik a legteljesebb, és legértékesebb életet.

Egyetértek azzal, hogy otthon a négy fal között ülve is nagy lépésekkel lehet haladni a spirituális fejlődésben. Azonban minden táj egyedi rezgéssel bír, és vannak tájak, amelyek különösen alkalmasak arra, hogy dimenziókapuk nyíljanak bennünk, és át tudjunk lépni a magasabb dimenziókba. Ezt akár még egy városon belül is megtapasztalhatjuk. Nem olyan rég- lassan egy éve- költöztem el- hét év után – egy másik lakásba Budapesten belül, és hatalmas a különbség. Nemcsak bennem változott meg sok minden, de a fizikai valóságomban is. Az egyik legmeggyőzőbb példa arra, hogy a hely, ahol élünk milyen módon változathat az életünkön, Eckhart Tolle példája, aki belső hangját követve költözött át Európából Észak- Amerikába, majd ott híres íróvá vált.

Hatalmas ereje van a pár napos elvonulásoknak is. Életem eddigi legerőteljesebb látomásait mindig elvonulásokon, szent helyeken kaptam, egyet Dél- Nyugat Angliában, egyet Erdélyben, és most a hétvégén a Börzsönyben is.

Annyira szeretek elvonulást vezetni, hogy hamarosan hírt adok egy újabb közös elvonulásunkról Veres Krisztával. Szívesen kísérek azonban más formában is embereket elvonulásra. Legyen szó egy egyénről, egy párról, vagy egy kisebb csoportról, akik ebben a formában szeretnének fejlődni, amennyiben megkeresnek, szívesen csatlakozom hozzájuk spirituális kísérőként, gyógyítóként és tanítóként.

Milyen formában lehet erről szó?

Ha van egy adott élethelyzet, betegség, párkapcsolati krízis, válás, karrierváltás egy régi korszak lezárásának és egy új elindulásának ideje, vagy bármilyen téma, amiben fejlődni szeretnél vagy szeretnétek, vedd, illetve vegyétek fel a kapcsolatot velem (info@simratyogaworld.com ), és személyesen megbeszélhetjük a részleteket. Egy interjú során egyeztetjük, hogy mi az az élethelyzet vagy téma, amit közelebbről meg szeretnétek ismerni, az időpontot, a helyszínt és a programot, és közösen elutazunk a választott elvonulási helyszínre.

Kik vehetik igénybe az elvonulást?

Egyéni elvonulás: Az egyéni elvonulás során egyes embereket kísérek. Első személyes találkozásunkon eldől, hogy tudunk-e együtt dolgozni, és egyeztetjük a részleteket. Egyéni elvonulásra csak hölgyeket kísérek.

Párok elvonulása: Barátok, szerelmes párok, házastársak számára, akiket szívesen kísérek egyéni és közös fejlődésükben. Több, baráti házaspár alkothat egy csoportot is az elvonuláson.

Kisebb csoportok elvonulása: 3-tól 12 főig kísérek csoportokat elvonulásra az őket érintő témákban. Az elvonulás előtt személyesen megismerkedünk, és egyeztetjük a célokat, programot és a részleteket.

„ A belső és a külső végül is egy és ugyanaz. Mikor többé nem ellenségnek érzékeled a világot, nincs félelem, és mikor nincs többé félelem, másképp gondolkodsz, beszélsz, és cselekedsz. A szeretet és könyörület ébred fel benned, és hatással van a világra.”- Eckhart Tolle

Ha az elvonulásokkal kapcsolatban egyeztetni szeretnél vagy kérdésed van, vedd fel a kapcsolatot velem, a tárgysorba írd be: közelségben, és írd meg a kérdésed vagy kérésed nekem: info@simratyogaworld.com

 

Send this to a friend