Van egy gyönyörű kúszónövény az erkélyemen. Azt hiszem Clematisnak hívják. Öt évvel ezelőtt vásároltam, és azóta minden évben megajándékoz gyönyörű virágaival. Mivel nem vagyok nagy kertész, az első két évben a saját elképzeléseim alapján próbáltam nevelgetni. Miután kibújtak a földből zöld hajtásai, és kb. 20 cm magasra megnőttek, akkor már képes volt elérni az erkély legalsó rácsát. Rátekertem a szárakat az erkély alsó korlátjára, hogy megkapaszkodjon, és lehetősége legyen tovább növekedni. Újabb 10 cm növekedés után már el tudta érni az erkély második korlátrészét, és arra is rátekertem.Gyönyörű lila virágkelyheket hozott, de éreztem, hogy a növénykém még nem a legszebb formájában pompázik. Arra vágytam, hogy dús legyen, hasonlóan a mediterrán kertek kerítéseire futó szép virágokhoz. A figyelmemet mindenesetre egy csomó más dolog kötötte le, így nem néztem utána, hogy mit kellene másképp csinálnom ahhoz, hogy a virágom még szebb legyen.

Aztán eljött egy olyan év, amikor az édesanyám éppen akkor látogatott meg, amikor a Clematis már kidugta a hajtásait a földből, körülbelül 5 cm növekedést már el is ért, és én vártam, hogy akkora legyen, hogy elérje az alsó korlátot, ahol megtámaszkodhat.

Akkor a mamám megmutatta, hogy ezt másképp is lehet csinálni. Segíteni kell a növénynek, hogy minden erejét a növekedésre és a virágzásra tudja összpontosítani, ahelyett, hogy a száraiban lévő erő arra korlátozódna, hogy egyedül álljon, amíg el nem éri a legalsó támaszkodási pontot. Ezért vettünk egy zöld színű drótot egy kertészboltban. Függőlegesen felvezettük ezeket a drótokat több irányban a balkonládától egészen az erkély korlátjának tetejéig, és a kis növényhajtásokat oda erősítettük a dróthoz.

Ezután a növénykém rohamosan elkezdett növekedni, és virágozni, és engem azóta is bámulatba ejt ez a megfigyelés. Egy apró, pici segítség, és többszörösen megtérülő erő és szépség az ajándék. Annyit kellett hozzá megismernem, hogy hogyan segíthetem Clematisomat a növekedésben.

Annyiszor vagyunk így mi is az életben. Veled is előfordult már, hogy volt egy célod vagy problémád, próbálkoztál már egy ideje, hogy elérd vagy megold, de nem sikerült úgy, ahogy szeretted volna? Aztán valaki mondott valami trükköt, és a dolog gyorsan megoldódott. Velem már többször előfordult ilyesmi, és utólag néha arra gondoltam: milyen jó lett volna, ha ezt hamarabb tudom.

Egy év során többször is előfordul, hogy a figyelmünket érdemes a testünkre irányítani. Például mikor a télből a tavaszba érkezünk, sok vitamint juttatunk a szervezetünkbe, hogy újra életerősek legyünk. Szezonváltáskor át szoktuk nézni a ruhatárunkat, szelektálunk, néhány dolgot elengedünk, és párat beszerzünk. Ekkor észleljük az eltéréseket testünk méreteinek változásában. Híztunk vagy fogytunk? Ehhez képest pedig célokat határozunk meg: újra szeretném elérni az ideális testsúlyomat.

Mikor lenne ez aktuálisabb, mint éppen most, amikor beköszöntött a jó idő, eljött a fürdőruhaszezon, és szeretnénk magabiztosan és vonzón megjelenni a vízpartokon, és nyári ruháinkban?

Ha szeretnél te is tenni vonzó alakod megteremtéséért, akkor MA még kedvezményesen csatlakozhatsz hozzánk a június 1-én, éppen Újholdkor induló Online testsúlyszabályzó wellness programunkhoz, amely hat hét alatt közelebb juttat ideális alakodhoz.

  

Mit nyerhetsz ezzel a programmal?

  • sok fontos információt kapsz az egészséges, és eredményre vezető táplálkozásról,
  • kapsz recepteket, és mintaétrendet is tőlünk,
  • bemutatunk neked egy könnyed gyakorlatsort, amely segít örömmel, és élvezettel megmozdítani a testedet. 20 perc figyelem egy nap, és máris könnyebben érzed magad.
  • megtanítunk egy hatékony önmasszázsra, amely segít abban, hogy a fölösleges kilók könnyebben távozzanak,
  • folyamatosan segítséget kapsz tőlünk, hogy figyelmedet a célodon tartsd, és kedvvel, és örömmel legyél jelen a folyamatban. Segítünk, és motiválunk az úton, hogy érezd, nem vagy egyedül.
  • a kurzus során felmerülő kérdéseidre e-mailben válaszolunk.

Mindezt hogyan?

E-mailben érkeznek hozzád a leckék, amelyek elvezetnek téged kurzus-honlapunkra, ahol írott, hang és video anyagokon keresztül találhatod meg a számodra legmegfelelőbb segítő módszereket.

Megmutatjuk neked, hogy mit és hogyan érdemes csinálnod, hogy ne tegyél felesleges erőfeszítéseket, és célodat könnyedén és jókedvvel érd le.

Kik fognak segíteni ebben? 

Mezei Elmira

Elmira elismert táplálkozási tanácsadó. Több, mit tíz éven át tanfolyamokat tartott Angliától Indonéziáig, Európa és Ázsia több pontján. 2007-től Magyarországon publikál, tanfolyamokat, főzőiskolákat vezet, szakácskönyvet ír, illetve egyénileg is támogatja a tudatos táplálkozásban a hozzáfordulókat. Elmira nemcsak abban segít, hogy megismerd az egészséges táplálkozás alapjait, de receptjeivel, és módszereivel kreativitásodat is fejleszti, és segít az érzéki megtapasztalásban is, abban, hogy hogyan élvezheted az élet örömeit úgy, hogy még jól is járj velük.

Ujj Sándor
 
Sándor jógaoktató és masszázsterapeuta. Ő megmutatja neked, hogy hogyan mozgasd a testedet, akár minden nap, hogy vonzó legyél, jól érezd magad a bőrödben. Elméletben és gyakorlatban is segít, hogy még inkább megértsd a tested működését, és mihamarabb elérd a célodat ideális testsúlyoddal kapcsolatban.

 

  

Arató Mónika

Jómagam leszek az, aki abban támogat, hogy jól tűzd ki a céljaidat, végig jókedvű és motivált maradj. Olyan módszereket, és szempontokat kapsz tőlem, ami rámutat arra, hogy hogyan érheted el könnyedén, és örömmel, amit szeretnél. Rendszeresen veled leszek, és erőt adok a folytatáshoz. A tanultakat pedig bármilyen célod eléréshez használhatod.

 

 

 

Miért pont most?

  • Egyrészt azért, mert itt a nyár. Az élet élvezetének, a kikapcsolódásnak, a szerelemnek időszaka. Mikor lenne érdemesebb törődni magaddal, mint éppen most?
  • Másrészt azért, mert ha a mai napon jelentkezel, és csatlakozol hozzánk, akkor egy csoportenergiához is kapcsolódsz. Mindazokhoz, akik hozzád hasonlóan azon dolgoznak, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben. Az Újhold energiája is segít, minden olyan dologban, amit újonnan szeretnél elkezdeni.
  • Mindezek mellett anyagilag is jobban jársz, hiszen ha ma jelentkezel, 6 000 Ft kedvezményt is adunk.

FIGYELJ!

Ha a jelentkezésed még ma leadod felénk, illetve még a MAI napon átutalod a részvételi díj első részletét, akkor a teljes díjból 6 000 Ft engedményt biztosítunk számodra, tehát 2 X 15 000 Ft helyett kedvezményesen 2 X 12 000 Ft-ért csinosodhatsz segítségünkkel.

Ha pedig elkötelezett vagy a céljaid mellett, és a kedvezményes díjat egyösszegben (tehát 24 000 Ft-ot) elutalod még a mai napon (május 30-án), akkor nyereményjátékunkban is részt vehetsz. Ennek keretében a következő ajándékok egyikét nyerheted meg:

• egy ajándék tanfolyami részvétel Elmira főzőiskolájában
• egy ajándék teljes testmasszázs Sándortól
• vagy egy Teljesség terápiás beszélgetés velem

Mi itt vagyunk tehát és segítünk, a többi a te szándékodon múlik.

A kedvezményes részvételhez küldd el mihamarabb jelentkezésedet, és tájékoztatunk a részletekről.

Jelentkezni itt tudsz: szilvi@simratyogaworld.com

Az e-mail tárgysorba kérjük, írd be a jelszót: vonzó

Szeretettel várunk!

 

Send this to a friend