Biztos neked is volt olyan élményed, hogy utólag kiderült, hogy egy döntési helyzetben az első hangra kellett volna hallgatnod, ami belülről érkezett.  

Gyakran mégis eltérülünk ettől a hangtól. Általában azért, mert másokat is megkérdezünk, hogy mi a véleményük, és ha más, mint a miénk, akkor felülbíráljuk a saját megérzésünket.

Ha bárkit megkérdezünk, és elfogadjuk az álláspontját, akkor  valójában kiadjuk a kezünkből az életünk irányításának lehetőségét. Hányszor elkövettem én is ezt a hibát!

Mi kellene ahhoz, hogy meghalljuk a saját belső hangunkat? Mit tegyünk, ha meg akarunk bizonyosodni arról, hogy mi az igazság? Hogyan képviseljük a döntésünket a környezetünk felé, különösen, ha nagy a tét? Mitől alakul ki a belső béke, és a mély belső bizonyosság, ami az önbizalom, siker és a megelégedettség alapja?

A kérdésre több szempontból is választ adhatunk. Ha szeretnénk jobban megérteni a belső működésünket, akkor jó, ha magunk elé képzeljük a saját auránkat. Az aura a testet körbevevő 2,5 méter sugarú energiagömb, amely tartalmazza az akasha krónikánkat, és egy erős védőpajzs, ami megvéd a külső negatív hatásoktól. Ha erős az auránk, az rendkívül lelkesítő energiát ad a környezetünk számára is.

A fejünket is körbeveszi egy energiagömb, ami az egyik fülcimpától indul és a másikig tart, és glóriának vagy Fényívnek is nevezzük. A Fényív az aura része, és ha erős, akkor nagyon jó az intuíciónk, egyhegyű, koncentrált az elménk, és következetesen tudunk haladni a megérzéseink mentén.

Ha valaki befolyásolni akar minket, akkor zavaró energiahullámok érkeznek a Fényív felé, amelyek megnehezítik, hogy befelé tudjunk figyelni, hogy meghalljuk a saját belső hangunkat, és hogy kövessük azt. Befolyásolnak a döntésben. Ilyenkor egyébként nemcsak a belső hallásunk csökken, de a külső füleink sem működnek olyan jól.

Ha igazán szereted magad, akkor nagyon figyelsz önmagadra, a belső hangodra, mások véleményét nyitottan meghallgatod és mérlegeled. Ha döntened kell, akkor újra befelé figyelsz, és onnan kérsz tanácsot. Ezzel a felelősséget is vállalod a saját döntésedért.

Ha erős a Fényív, akkor éber vagy, és észreveszed, ha számodra káros, befolyásoló energiák jönnek feléd. Nem engeded meg, hogy hipnotizáljanak, vagy megvezessenek. Az ilyen jellegű, befolyásoló energiák is különböző szintűek lehetnek. Lehet, hogy te úgy éled meg, hogy jó az intuíciód, aztán jön egy nagy lecke az élettől egy „fekete mágus” képében, és akkor megérted, hogy az intuíció, és a még erősebb Fényív alapvető fontosságú ha védett szeretnél lenni.

A jó hír az, hogy a képességeink ez ügyben is fejleszthetőek. Ha belső iránytűd jól működik, akkor hamarabb találsz el a vágyaidhoz és a céljaidhoz. Persze egyetlen kitérő sem felesleges, mert minden tapasztalás bölcsességhez juttat. De ha választhatsz, miért ne járnád az egyszerűbb utat?

Augusztus 30- ig jelentkezhetsz kedvezményesen a Mély, belső béke és bizonyosság online kurzusra!

 

Várlak szeretettel,

 

Mónika

 

Send this to a friend