Sokféleképpen lehet élni az életet. Végtelen lehetőség áll rendelkezésre, hogy megtapasztald önmagad ebben a fizikai testben, ebben az életben.Királyi méltóság Születőben van a Fény, és most érdemes ráérezni arra, hogy milyen minőség felé szeretnéd terelni az életedet. Milyen értékeket tartasz fontosnak, és mellettük kitartasz-e? Milyennek képzeled el önmagadat, az életedet 2015-ben? Mi felé indultál el korábban? Jó az irány?

Ha jó az irány, akkor tarts ki, fókuszálj a céljaidra, és ne add fel! Ha vannak életterületeid, ahol úgy érzed, nem jó az irány, akkor gondold újra az értékeidet. Milyen minőségben szeretnéd önmagad és az életterületeidet tapasztalni? Hozz döntéseket, legyen képed arról, hogy mit szeretnél. Szeretnéd-e megtalálni, és élni végre a méltóságodat? Ha igen, válassz olyan segítő módszereket, amelyek a választott céljaidon tarják a figyelmedet. 

A kundalini jógáról azt tartják, hogy az energia választ ki magának, amikor találkozol vele, és megérint. Nem mindenkinek való, és nem is tartja mindenki vonzónak, de aki igen, annak eddig nem látott módon és sebességgel segíti és emeli az életét. Én imádom, mert emlékeztet arra, hogy ki vagyok valójában. Emlékeztet a méltóságomra, önmagam szeretetére és tiszteletére. Ez egy olyan spirituális gyakorlat, melyet több ezer éven keresztül a megvilágosodott lelkek tapasztaltak meg és továbbadtak. Egy királyi jóga, melyet nem csak azok végezhetnek, akik aszkéták, és a világtól elvonultan élnek. Az Önvaló belső méreteinek és emellett az Univerzum külső kifejeződésének uralása is szükséges hozzá. Egyensúlyt jelent a belső és a külső között, a semleges belső végtelenség és az aktív, szolgálatkész külső megnyilvánulás között, ami a kundalini jóga ismertetőjegye. Ez az oka annak, hogy a kundalini jógát már a régi időkben is gyakorta uralkodók sora adta tovább egymásnak.

” Önazonosságunk és Lényünk akkor fejlődik ki tökéletesen, amikor úgy beszélünk, mint egy bölcs, és úgy járunk, mint egy király. A jelenléted hat. Ahogy egy király a trónon ül, és minden a parancsai szerint történik körülötte, te is elcsendesülsz, és figyeled Isten akaratát és az Univerzum kreatív lüktetését. Erre a szabály: „I am, I AM” Ez a Semleges elme trónja. A király legkisebb kérését is észreveszi az udvar, és ennek megfelelően cselekszik, gyakran kifejezett parancs nélkül is. Ezen a helyen te és Univerzum nem vagytok különválasztva. Azonnali és finom választ kapsz az akaratodra. A kihívást az jelenti, hogy elengedj, és hagyd, hogy Isten végezze a dolgát, hogy mélyen megbízz a beteljesülés folyamatában és a támogatásában, mivel Isten útján és akaratán keresztül hat.”- Yogi Bhajan

Személyes döntésem, és elköteleződésem 2015-re arra szól, hogy megéljem saját királyi méltóságomat a fentieknek megfelelően, és mindenkit, aki tanulni, és fejlődni szeretne, ebbe az irányba segítsek. A január az évkezdő hónap, ahol elültetheted azt a magenergiát, amilyennek teremteni kívánod az új évedet.

Az alábbi programokkal várlak:

Access Body2Ha egyéni kezeléseken szeretnéd finomhangolni az energiáidat, akkor nézz körül az Access Consciousness kezelések között! Azért szeretem ezt a módszert, mert ugyanazokat az értékeket találom meg benne, mint amit a kundalini jógával is erősítek. A módszer segítségével térben tudsz gondolkodni, látni, élni, választani, szűk határok, skatulyák, berögződött, lefagyott állapotok helyett. Lényege a lényed teljességének megnövelése, azaz eredeti állapotának észlelése, visszaállítása, és ismételt használatba vétele. Ennek hatására terjednek ki a lehetőségeid határai, és épülnek le nehézségeid falai. 

Elérhető időpontok:

Január  6. és 13. kedd: 10 óra.

Január 7. és 14. szerda: 10 óra, és 13.30.

Január 8. és 15. csütörtök: 13.30.

Január 9. és 16. péntek: 10 óra és 13.30.

Olvass tovább a módszerről, és a foglald le az időpontodat itt!

Január 6-án indul az

Az önbecsülés visszaszerzése és megerősítése

6 alkalmas kundalini jóga tudatosságemelő nyitott csoport

Téli napforduló

Az önbecsülés felnevelhető és táplálható a fizikai test lehangolt energiáinak kiegyensúlyozása által. Mikor az idegrendszer és az izomrendszer képtelen kezelni a külső nyomást, akkor belső énnek szüksége van arra, hogy felszabadítson elegendő extra energiát, hogy kezelni tudja a kihívásokat, és újra egyensúlyt hozzon a létbe.

Az önbecsülés könnyen és erősen kialakítható a csakrák kiegyensúlyozásával mind a tudatos, mind a tudatalatti szinteken. Így az energetikai rendszer képes lesz létrehozni az energia megfelelő áramlását és a kiegyensúlyozott személyiséget, így nem leszel kishitű a céljaiddal kapcsolatban.

A tematikáról, időpontokról, és helyszínről itt tudhatsz meg többet!

Január 7-től indul a 7 leckéből álló

Válj Igaz Valósággá! (VIV)

webkurzus

hogy megtaláld és megvalósítsd önmagad

Válj Igaz Valósággá

Mit ad számodra a webkurzus, ha rész veszel benne?

• Megkapod a segítséget, hogy gyógyuljanak a családi kapcsolataid, könnyebben el tudj engedni olyan mintákat, amelyek nem könnyed és örömteli hozzájárulásai az életednek

• A kapcsolataidat harmonikusabbnak tapasztalod, mint korábban

• Mélyebben fogod ismerni önmagad

• Növekszik az önbizalmad

• Pozitív változásokra számíthatsz a bizalom terén. Nő a bizalmad a Létben, és ezáltal az életedet támogató energiákban, eseményekben és személyekben

• Bátrabban, és könnyedebben valósítod meg a céljaidat

• Megkapod a segítséget, hogy megtaláld és megvalósítsd önmagadat

A programról, tematikáról és alkotókról itt tudhatsz meg többet!

A 2015-re vonatkozó szútra vagyis bölcsesség a következő: Amikor rád kerül a sor, indulj, és a nyomás  megszűnik.

A Vízöntő jegyének egyik archetípusa a “feltaltáló”. Ahogyan egyre beljebb lépünk a Vízöntő korba, ez mind nyilvánvalóbbá válik. És nem csak a számtalan modern felfedezés miatt folytonosan átalakuló kommunikációban és gazdaságban, hanem a sémákon túlmutató gondolkodás képességében és szükségességében is.” – Yogi Bhajan.

Főleg abban! 2014 egy olyan év volt, ami mélyen tisztító hatással bírt. Megmutatta az összes nem kívánt dolgot a külső és a belső világodban, és így segített eldönteni, hogy mire vágysz valójában. Választanod kellett, választanod kell! Milyen hozzájárulással akarod a világot gazdagítani? Bármi is az, az elkövetkező évben és években nyílik majd útja-módja, hogy elérd. Készülj rá, és készítsd fel magad tudatosan!

2015. január 10 -én, szombaton, szeretettel meghívunk a

„Varázslatos 2015” című meditációs estünkre,

2015-arany-hírlevélbe

amely során,

  • hálát adunk a 2014-es évért,
  • megálmodjuk a 2015-ös évet,
  • útra bocsájtjuk félelmeinket és régi mintáinkat,
  • kiküldjük az Univerzumba vágyaink nyilait a legfontosabb életterületeinkre vonatkozóan, mint a párkapcsolat, bőség, egészség, hivatás, kikapcsolódás, spiritualitás…
  • megérkezünk az örömbe, abba a létállapotba, ahonnan kezdve a belső utazás teremtéssé válik,
  • közös szeretetmeditációt tartunk, melynek célja, hogy segítsük az emberiség békés és tudatos változását.

A Varázslatos 2015 meditációs estre még kedvezményesen jelentkezhetsz december 30-ig! Olvass erről többet itt!

Az Univerzum energiája végtelen. Egyetlen energia van, ami új formákat és alakokat vesz fel folyamatosan. A tantrában ennek az energiának Shakti a neve, ami a teremtő vagy női energia és valójában egy és ugyanaz, mint párja, Shiva, a rejtőzködő és férfias oldal.

A Shakti közvetlen tapasztalásban, ami maga a változatlan igazság, az elsődleges energia, ami az összes névnek, és formának az alapja, az utak közül az egyik, amely leírja a spirituális élet univerzális célját.

A 2015- ös évet a 6-os szám energiája jelentősen befolyásolja (1+5). A 6-os szám a Fényívet jelenti a kundalini jógában.

Fényív: Igazság, Védelem, Kivetítés

Ki tudom nyilvánítani a céljaimat? Teljességgel teszem ezt?

A Fényív a két fülcimpa között helyezkedik el, a haj határvonala és a szemöldökök vonala határolja be. A nők egy második fényívvel is rendelkeznek, mely a két mellbimbó között található. A Fényív a kivetített sugárzásod. Képessé tesz az összpontosításra, a meditációra. A Fényív, mely az agyalapi mirigyhez kapcsolódik, szabályozza az idegrendszert és a mirigyek egyensúlyát, ezzel védve a szívközpontot.

A hatodik csakrád intuícióját használhatod önvalód védelmére, hogy képes legyél az élet stresszhelyzeteivel foglalkozni anélkül, hogy lezárnád a szíved. A hatodik test kivetítő ereje segít kinyilvánítani az életben, amit akarsz. Az „I am, I am” („vagyok, vagyok”) a Fényív.

Január 31-én újra 

Shakti workshop

Ébredj rá eredendő erődre!

shakti3

melynek témája most a személyes kisugárzás megerősítése.

A Shakti energiáról, és a workshopról itt olvashatsz többet és jelentkezhetsz is!

 

Szeretettel,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

 

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

 

Send this to a friend