Álmodozzunk shakti4egy kicsit! Tegyük fel, csak azért, mert szabad akaratunk van, hogy tökéletes harmóniában vagy a testeddel. Érzed, ahogy egyre erősödik, és egyben egy csodálatos eszköze személyes fejlődésednek. Erős, feszes, hajlékony, és örömet ad neked. Mivel ilyen jóban vagy vele, jól esik nap mint nap szépen felöltöztetned.   

Mivel harmóniában vagy a testeddel, ami a lelked temploma, egyre inkább harmóniába kerülsz a lelkeddel. Hallod a lelked igazságát. Sat Nam. Mivel harmóniában vagy a lelkeddel, harmóniába kerülsz az érzéseiddel. Elfogadod őket, ha rosszak, ha jók, és figyelsz a jelzéseikre. Ha jó érzéseid vannak az egy nagyon jó alkalom a hálaadásra. Ha rossz érzéseid vannak, megnézheted, hogy honnan erednek. Magad hoztad őket létre a gondolataid által? Akkor változtass a gondolataidon! Mások rezgése keltette benned őket? Add vissza nekik az érzést, megtisztított tudatossággal! Nem tudod honnan jött? Add oda a Földanyának, ő megtisztítja számodra! Csak hajolj előre háromszor, dinamikusan kilélegezve, miközben a földre csapod a kezeiddel az érzést! Máris jobban leszel.

Álmodozzunk tovább, jó? Ahogy jársz – kelsz a világban, úgy érzed magad, mintha a mellkasod közepén lenne, egy gyönyörű nyíló virág, ami nem más, mint a szíved. A szíveddel látsz, a szíveddel érzel, az elméd pedig a szívedet szolgálja. Uralod az elméd, és szót fogad magasabb rendű tudatosságodnak. Ezért nincs már benned megosztottság, csak béke, nyugalom és egység. A megosztottság eltűnéséből felszabaduló energiád kreativitásba, alkotásba tudod fordítani. Állandó, jobbnál jobb ötletek születnek meg benned, van elég erőd, és segítőtársad- játszótársad megvalósítani. Mikor viszontlátod teremtésed eredményeit, örömet érzel. Szenvedéllyel vagy jelen minden számodra kedves kapcsolódásodban. Odaadod a szíved, a figyelmed, a jelenléted, és így át tud fényleni rajtad  Végtelen Éned.

shakti3Mi tud ilyen érzést adni? A felébredt Shakti energia. Önbizalom, ragyogás, vonzerő, teremtőerő, kreativitás, fiatalság, szép és egészséges test, önszeretet, jelenlét, magasabb tudatosság, tudatos kommunikáció. Ez mind- mind tőle ered. Mindezt te is megtalálhatod, ha szeretnéd. Önmagadban hordod a Shakti energiát, ébreszd hát fel, és élj az erőddel!

Az Univerzum energiája végtelen. Egyetlen energia van, ami új formákat és alakokat vesz fel folyamatosan. A tantrában ennek az energiának Shakti a neve, ami a teremtő vagy női energia és valójában egy és ugyanaz, mint párja, Shiva, a rejtőzködő és férfias oldal. Az energia folyamatosan új formában jelenik meg, és mi új nevet adunk neki. A Shakti, Kundalini Shaktivá válik, ahogy a gyökér csakrában megjelenik, amit egyszerűen csak kundalininak is hívunk. A kundalini prána energiává alakul, amely a nadi csatornákon áramlik, és a csakrákban koncentrálódik. A finom energiák összesűrűsödnek és földdé, vízzé, tűzzé, levegővé. és éterré válnak, alakítva a világgal kapcsolatos tapasztalásainkat. A kundalini felébredésével, az elsődleges Shakti energia ébred fel a maga igaz formájában.

Shakti workshop

Ébredj rá eredendő erődre!

Időpont:

November 29. szombat, 15.30-tól 19.30-ig

Téma:

Az önbizalom megerősítése

Olvass többet a Shakti erőről, a workshopról, és jelentkezz itt!

Közeledik a Karácsony! Ajándékozz értékeset és szépet szeretteidnek!

Iránytű kártya akció!

2014. október 28-tól jelentős AKCIÓS kedvezménnyel, csak  a készlet erejéig!

Iránytű kártya

Változtatnál életeden, de nem mersz lépni? Vagy egy megoldandó dolog előtt állsz, és szükséged lenne iránymutatásra?

A 33 lapos Iránytű kártya segít magadban eligazodni, hogy megtaláld saját utad a boldogsághoz és a sikerhez. A kátyákon szereplő archetípusok (az ember ősi, egyetemes és időben változatlan személyiségrészei) megmutatják, milyen vagy, és milyen irányban érdemes fejlődnöd, ha boldogabb szeretnél lenni. A nagy kaland jutalma, hogy szabadon megélheted önmagad, és a benned rejlő értékeket mások is megismerhetik.

Ha konkrét kérdésed van, húzz rá egy lapot! Húzhatsz három vagy öt lapot is, így képet kapsz a kérdéseddel kapcsolatos múlt, jelen, és jövő üzenetekről, illetve a tudatalatti birodalmadról, és a lelked szándékáról.

A doboz tartalma: 33 kártyalap, és egy útmutató könyv!

A postaköltség 800 Ft.

A kártyát itt rendelheted meg!

 

Csodás őszi napokat kívánok, szeretettel,

ਵਾਹਿਗੁਰੂ

Simrat Kaur/ Arató Mónika

Send this to a friend