tudatosság3Ezt a bejegyzést leginkább 2013. július 12-én, a Tízmilliószoros napon használd. De készülj fel előre:)!

A mai, Tízmilliószoros teremtő napra hasznos lehet egy összefoglalás. Eddig is igaz volt, de most hatványozottabban. Az vagy, aki lenni akarsz. Minden a tudatosságodtól függ. Ha negatív vagy, ha negatívan gondolkodsz, hamarabb jelenik meg a valóságban is gondolataid kivetített világa. Hála a Gondviselésnek, ez igaz a pozitív történésekre is, de ott még erősebben. Ha valaki a tudatosságnak arra a szintjére eljutott, hogyha negatívat gondol is, annak tudatában van, elfogadja, megnézi, mi lehet a háttérben, és hajlandó kicserélni a gondolatát valami olyasmire, amit valóban szeretne látni a fizikai valóságban is, akkor azt tapasztalhatja meg, hogy jó dolgok történnek vele. Hatványozottan! Áldás!

Minden a tudatosságunk emelésén múlik, ami a következő elemekből áll:

  1. Abbahagyod mások hibáztatását, és felelősséget vállalsz mindenért, ami eddig létrejött, és ami ezután létre fog jönni az életedben.
  2. Elköteleződsz önmagad mellett. Ez azt jelenti, hogy mindent megteszel azért, hogy a teljesség igényével feltérképezd, ki is vagy te, és megismerd önmagadat.
  3. Elfogadod és szereted azt, aki vagy.
  4. A fentiek tükrében kéred a hozzád méltó életet, azt, amit élni szeretnél.
  5. Kipucolsz magadból minden boldogságot akadályozó tényezőt, blokkot, régi mintát, és emléket.
  6. Elengeded az aggódást, és bízol a folyamatban, ami elhozza számodra a teljességet.
  7. Minden pillanatban emlékszel rá, hogy Ki Vagy. Emlékszel isteni önvalódra.
  8. Nyitott vagy, és készen állsz, hogy észrevedd, és magadhoz öleld a vágyaidat, mikor rád találnak.
  9. A pillanatról pillanatra tőled telhető legnagyobb hálával vagy jelen az életedben.

mennyNos, hát ennyi! Elég sok dolognak tűnik, amire figyelned kell. Vajon érdemes? Garantálja valaki, hogy sikerrel jársz?

Egyrészt tényleg sok dologra kell odafigyelni, de ez csak addig okoz nehézséget, amíg szokássá nem válik. Nehéz fogat mosnod? Lehet, hogy kisgyermek korodban, mikor tanultad, az volt. De ma már rutinos vagy benne. A tudatosodás is valami hasonló. Minél többet tanulsz, és tapasztalsz, annál jobban megtalálod azokat a dolgokat, amelyek segítenek az utadon maradni. Újabb, és újabb tapasztalásokra kapsz lehetőséget, amelyek segítenek, hogy a tudatosság létráján egyre feljebb lépj. A pozitív eredmény nem marad el!

Örömteli Tízmilliószoros napot kívánok!

Arató Mónika

Send this to a friend