A fizikai világnak az a rendeltetése, hogy biztosítsa számodra a környezetet, amelyben külsőleg megtapasztalhatod, amit a belsődben tudsz.”- Neale Donald Walsch

Te milyen életre vágysz?

  • – Szeretnéd a hivatásodat örömmel végezve igazi értéket nyújtani mások számára?
  • – Szeretnél a hivatásodból jól élni, anyagi biztonságban?
  • – Szeretnéd, hogy annak lássanak mások, amit te is gondolsz magadról?

Mindannyian rengeteg értéket hordozunk magunkban, és ebben az életünkben az a feladatunk, hogy minél jobban megismerjük önmagunkat, és minél nyitottabbá váljunk saját képességeink felfedezésében, és kibontakoztatásában. Ha spirituális úton haladunk, képességeink egyik napról a másikra rohamosan fejlődhetnek, ezért rendszeresen el kell gondolkoznunk azon, hogy kik vagyunk, és mivé akarunk válni. E két kérdésnek a folyamatos szemmel tartása adja meg fejlődésünk irányát.

Fejlődésünk útján haladva, ahogy lépésről-lépésre megnyílunk a magasabb dimenzióknak, időnként elveszthetjük az egyensúlyt Ég és Föld között. A földön lenni, a földön megmutatni, hogy milyen értékeink vannak, és mindezt úgy, hogy másoknak jót tegyünk, és magunk is örömben és jól éljünk, az egyik legfontosabb feladatunk.

Úgy tűnik mindezt nem egyszerű megtenni, hiszen a sikeres és elégedett emberek száma sokkal kevesebb, mint a sikerteleneké. Nem elég, ha te tudod, hogy értékes vagy, mások számára is láthatóvá kell tenni, hogy rád ismerhessenek.

Az új év beköszöntével és a tavasz közeledtével, barátaimmal-kollegáimmal szeretnénk jól használható ismereteket és segítséget adni mindazoknak, akik úgy döntöttek, hogy 2011-ben kiállnak a céljaik mellett, és elindulnak a megvalósításuk felé, vagy lerövidítik az utat addig.

Ha szeretnél mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legértékesebb életet éld, szeretettel várunk a

 

HoliCoach Énmárka Szemináriumra

Indítsd sikeresen a 2011-es évet!

A 2011. február 19-én, szombaton, 9.30 és 17.30 óra között megrendezésre kerülő HoliCoach Énmárka Szeminárium egy olyan egyszerű szemléletmódot és módszert adunk a résztvevők kezébe, amit jól használhatnak hivatásuk kiépítésében, és sikeressé tételében.

Mire számíthat, aki részt vesz a szemináriumon?

  • Képes lesz meghatározni életcélját. 
  • Mindenki személy szerint tisztázhatja, hogy életcélja tükrében mivel és hogyan érdemes foglalkoznia.
  • Egy önismereti modell alapján képes lesz arra, hogy életcélja és hivatása alapján beazonosítsa karakterét, amely az alapja hivatása jövedelmezőségének.
  • Szempontokat kap a sikeresebb önmarketinghez.
  • Tisztában lesz azzal, hogy kinek, mit, hogyan és hol érdemes kommunikálnia önmagáról.
  • Felismeri, hogy milyen típusú emberekkel érdemes együttműködnie.
  • Képes lesz magasabb jövedelemhez jutni.

A szemináriumon gyakorlatorientált megközelítéssel mindenki megtalálhatja a válaszokat arra, hogy mit és hogyan érdemes tennie sikere érdekében.

Megismerhetsz egy archetípusokból álló modellt is, ami segít a megfelelő önismeret és marketingkommunikáció kialakításában, hogy minél többen megismerjenek, és pont olyannak lássanak, amilyennek te is szeretnéd, és amilyen valójában vagy. Az archetípusok (őskép, valaminek ősi formája) az emberi személyiség egyetemes és időben változatlan jellemzői. Megismerve legjellemzőbb archetípusaidat nemcsak erősebb lesz a kisugárzásod, javulnak az emberi kapcsolataid, de a hivatásodban is sikeresebb lehetsz, mint eddig valaha.

Az archetípusokkal az Iránytű kártyák segítségével ismerkedünk meg, amivel a szemináriumon kiscsoportokban használni is fogunk.

A HoliCoach Énmárka Szemináriumról itt olvashatsz részletesebben, és jelentkezhetsz is rá.

Egy gondolatébresztő zenét is küldök, Weöres Sándor szavaival.

 

 

Send this to a friend