Tudatosság váltásMa egy számomra nagyon hiteles embertől hallottam vissza azt, amiben én is hiszek. Jó volt hallani mástól az emlékeztetőt. Ő orvos, de spirituális úton jár, és alternatív gyógymódokkal gyógyít. Azt mondta, hogy az a célja, hogy mindenki, aki hozzá fordul, ezt a két hónapos időszakot, ami hátra van az évből, túlélje. Ezért éjt nappallá téve dolgozik és gyógyít, de emellett az a célja, hogy ő maga is túléljen. Ezzel én is ugyanígy vagyok.:)

Most rengeteg dolog gyógyul, ami az elmúlt években alacsony tudatossági szintünk miatt elromlott. Értem ezt testi szinten lévő dolgokra, betegségekre, kapcsolatokra, és különböző életterületekre. A gyógyulás természetes folyamata az, hogy ami gyógyul, az először jobban fáj, felerősödnek a tünetek, lehet, hogy úgy érzed, már nem bírod tovább. Az a lényeg ebben a helyzetben, hogy ne veszítsd el a fókuszt! Bármennyire dobálnak a hullámok, bármennyire reménytelen a helyzet, ha csak néha eszedbe jut, hogy hova tartasz, hogy mibe szeretnél megérkezni a centrifuga végén, akkor esélyed van, hogy oda is érkezz. Minél tudatosabb és kitartóbb vagy ebben, annál nagyobb lesz a jutalmad. Ne add fel, tisztítsd magad a saját visszahúzó erőidtől. Legfőképp belül, de időnként elkerülhetetlen, hogy kívül is!

Az előbb említett, számomra nagyon hiteles ember azt is mondta, hogy tudatában kell lenni annak, hogy a világ változik. Minden egyre magasabb rezgésszintre kerül, és ugyanúgy, mint a gyógyulásnál, mikor jobban fáj egy darabig, felerősödhetnek a sötét, lehúzó erők. Tudomásul kell venni: aki nem halad együtt a rezgésszint emelkedéssel, az elsüllyed! Nem számít, hogy mi a kifogás, amit ismételsz magadban: anyagi természetű gondok, mások korlátozó ereje, vagy önmagad korlátozása. Az energia átalakul, tekintet nélkül a kifogásokra. Akkor jársz a legjobban, ha vállalod a felelősséget az életedért!

Ha az ember rábízza magát a tiszta, gyógyító energiákra, megteszi , ami tőle telik, akkor a pozitív változás elindul, egyre kijjebb lépünk a komfortzónánkból, éppen ezért egyre inkább végtelen lényként tapasztalhatjuk önmagukat. Mindig csak önmagadhoz mérd magad! A saját, önmagadhoz képest elért változásod a legfontosabb!

A következő lehetőségekkel várunk az elkövetkező időszakban:

Most szombaton, november 29-én egy négy órás Kundalini jóga workshopot tartunk, melyre még 2 férőhelyünk van!

Shakti workshop

Ébredj rá eredendő erődre!

Shakti7

Időpont:

November 29. szombat, 15.30-tól 19.30-ig

Téma:

Az önbizalom megerősítése

Ez a workshop a mélyen lévő blokkjainkat is oldja, a tulipán kelyhének legalsó részére is hat, hogy el tudjunk engedni minden karmikus, és ebben az életben gyártott blokkunkat, hogy teljes mértékben felszabadult önmagunkat élhessük. A workshopon való részvétel hozzásegít, hogy életerőhöz juss, hogy megtapasztald személyes nagyszerűségedet, és egy új koncepciót arról, hogy ki is vagy valójában.

A Shakti közvetlen tapasztalásban, ami maga a változatlan igazság, az elsődleges energia, ami az összes névnek, és formának az alapja, az utak közül az egyik, amely leírja a spirituális élet univerzális célját. Ez Shakti és Shiva egységének a megtapasztalása, teremtés, és annak alapja, női és férfi, annak ellenére, hogy ők eredetileg nem voltak elválasztva. Mint a nedvesség, ami sosincs elválasztva a víztől, mint az édes, ami nem különálló a cukortól, és a meleg, ami sosincs elválasztva a napfénytől.

A Shiva és Shakti közti magasztos egyesülés leegyszerűsített ábrázolása a jóni- linga. Egy kör alakú vagy ovális formából áll, melynek közepében egy felálló linga van elhelyezve. Ezek képviselik a női, ill. a benne lévő férfi nemi szervet, és a hozzájuk tartozó teremtő energiákat. A jóni Shaktit, a hindu hagyományban az energiát, és kreativitást, a linga pedig Shivát, a tudatosságot, és a transzcendenciát jelképezi. A jelkép belekerült a gyökércsakrából felemelkedő Kundalini Shakti magyarázataiba is, hiszen ez a kígyóerő, a helyhez nem kötött Shakti székhelye. A kígyőerőről azt tartják, hogy 3 és félszer tekeredik körbe a Shiva-lingán. A spirális rácsavarodás Shakti örök változékonyságát jelképezi. A Shakti és Shiva energia mindannyiunkban jelenlévő energiák, nemtől függetlenül. A gyökércsakrában alvó Kundalini Shakti energiát a gerincoszlop mentén emeljük, ami a mindenkiben jelenlévő Shiva minőség.

 A Shakti workshopról olvass tovább itt, és jelentkezz most!

December 5-ig lehet kedvezményesen jelentkezni a Válj Igaz Valósággá (VIV) webkurzusra.

Válj Igaz Valósággá! (VIV)

webkurzus

hogy megtaláld, és megvalósítsd önmagad

 Válj Igaz Valóssággá3

Mi lenne, ha nem a külvilág határozná meg, hogy alakul az életed, hanem Te magad? Ha nem a főnököd és a környezeted határozná meg az értékedet, hanem Te fedeznéd fel Önmagadban, és aztán ezt a kisugárzást képviselnéd a világnak, ami által megteremtenéd az új valóságodat?

Tudod-e, hogyha te nem választod és valósítod meg önmagad, mennyit elveszel másoktól és a világtól?

Ha elfogadod, és kibontod a kincset, amely a teremtéseddel meg kíván nyilvánulni a világban, akkor nem élsz hiába. Akkor a saját magad, és mások örömére létezel, egyre több fényt, és ragyogást árasztva magad körül, amely értékes hozzájárulás a világhoz.

Önmagad megismerése, az életcélod megértése, és a saját utad választása nemcsak lehetőség a számodra, hanem a te felelősséged is! Ezt senki más nem tudja megtenni helyetted!

Olvass a webkurzusról többet itt, és jelentkezz időben a kedvezményes időszakban!

Acces BarsAz Access Consciousness módszer kezelései segítségével tisztíthatod a tudatalattid, elengedheted az eddigi önkorlátozásaidat, és beszűkítő gondolkodási vagy viselkedési mintáidat. Karácsonyig már csak két héten vannak elérhető időpontok: a december 8-i és 15-i héten.

Olvass az Access Bars és Access Body kezeléskeről itt bővebben, és kérj egyéni időpontot:

Access Bars kezeléskattints a részlekért ide!

A szex és párkapcsolat automata válaszadó rendszereinek törlése Access Body kezelésről itt!

A démonokkal fertőzött szervek megtiszítása és az életenergia helyreállítása Access Body kezelésről itt!

Szerettel,

Simrat Kaur/ Arató Mónika 

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

 

Send this to a friend