harmóniaKalandos utazás a spirituális út. Mindig újabb és újabb rétegét fedi fel, és ez olyan kérdésekben is igaz, amit egyáltalán nem gondolnál „spirituálisnak’. Pedig minden az, ha a lélek- szellem átszínezi az életed. Ez azért különösen érdekes téma a számomra, mert 12 évig dolgoztam a menedzservilágban. Hozzászoktam, hogy stratégiát készítek, hosszú távú, közép- és rövid távú terveket. Imádtam, különösen a stratégiakészítést, mert az állt legközelebb az álmokhoz. Akkor még nem tudtam, hogy az álmok mennyire fontosak. Ösztönösen vonzódtam ahhoz, hogyha van bennem egy vágy, amit meg szeretnék valósítani, akkor készítek hozzá egy stratégiát. Imádom ezt a területet most is, csak éppen sokkal több rétegét értem. Például azt, hogy hogyan tudok együttműködni a vágyak megvalósításában Istennel. Képzeld el, ha anno bementem volna a cég tulajdonosához, és azt mondtam volna neki: ez a stratégia, mert ezt beszéltem meg Istennel:). Pedig biztos vagyok benne, hogy a jövő stratégái ilyen emberek lesznek: a látók.

szivarvany_tulipmezo_faLépésről- lépésre tapasztaltam meg, hogy hogyan működik a vágyak tervekké alakítása, hogyan lesz belőlük szándék, aztán végül hogyan valósulnak meg. Még a legelképesztőbbek is. Most is úgy látom, hogy ami a legfontosabb, hogy merj álmodni! Nagyokat! Még annál is nagyobbakat! Bátran! Ha kitartó vagy, és kiállod a próbákat, akkor át is ölelheted mindet. Ilyen nagyon fontos életterületek, amelyek valóra váltak az életemben: új karrier kiépítése, lélektárs megtalálása, családalapítás, könyvírás és annak megjelenése, és még sorolhatnám.

harmoniahazAz út elején azt tapasztaltam, hogy megszólított a Lelkem, az intuícióm. Értelmes mondatokban, látomásokban küldött üzeneteket. Akkor még nem értettem mindet, és főleg nem tudtam, hogyan fognak valóra válni, de arra elég volt, hogy elkezdjem követni a jeleket, a hívást. Aztán lebontottam rengeteget a személyiségem ellenállásaiból egy pár évig tartó, sok próbát tartalmazó úton. Majd jött az az időszak, amikor már tudatosan kapcsolódtam a Lelkemmel, és azt kezdtem észrevenni, hogy az út egyre könnyebb, és egyre több csodás dolog történik, bár a nehézségeket azért még érzékeltem. Most pedig az történik, hogy azt érzem, hogy a Lelkem a stratéga, és rengeteg anyagi és nem anyagi formában létező segítő van körülöttem. Ők a menedzserek, én pedig csak megadom magam a csodás történéseknek. Azt is érzékelem, hogy az még csak a jéghegy csúcsa. Innen még rengeteg tapasztalni és tanulni valóm van, de ez már egy másik szint.

gyógyító-átváltozás-300x300A lélekkel való összekapcsolást, és a személyiség blokkjainak lebontását végzem munkám egyik területén, ami a gyógyítás. Ezt a tudást és tapasztalatot adom át az Integrált Lélekgyógyítói Kurzuson, ahol gyógyítóknak, vagy leendő gyógyítóknak tanítom azt, hogy hogyan segítsenek előrébb jutni ezen a csodálatos úton azoknak, akik gyógyítást kérnek. A kurzushoz már most, július elején kapcsolódhatsz! 

935563_595909407099571_167270410_nA másik csodás tapasztalás a Munay- Ki beavatás, mert azóta a Lelkemen kívül az anyagi és nem anyagi segítők jelenlétét sokkal intenzívebben érzékelem. Ők annyi csodát hoznak, amit a személyiségem maradvány részei alig bírnak követni, és néha szabotálnák is a történéseket, ha nem tanultam volna meg gyógyítóként fülön csípni őket.

Van egy eddig még nem hirdetett Munay- Ki csoport június 21-22-23-án, ahova még egy ember jelentkezhet. A következő csoport júliusban lesz.

  

Szeretettel,

 

Arató Mónika

 

Send this to a friend