Intenzív időket élünk. A változás idejét. Ebben az időszakban minden visszamutat önmagunkra. A fizikai valóságunk, a testünk állapota, az anyagiakhoz való viszonyunk, a választásaink és a szerelmi kapcsolatunk. Nincs más lehetőség, mint belül rendet tenni. Bármilyen tanító szituációba kerülünk is, az ujj visszamutat ránk. Nálunk van a megoldás, és az nagyon- nagyon felszabadító információ volt mindig is számomra. Szeretem vállalni az életemért a felelősséget, bár tudom, hogy nem könnyű. Látom a csoportos találkozások alkalmával, hogy hullanak le a fátylak. Legutóbb például a meditációs iskola hallgatóval találkoztunk, immár negyedik alkalommal. Csodálatos tükröződéseket láttam. Több ragaszkodáshoz kapcsolódó minta emelkedett fel, többen ráismertek, hogy valakihez kötötték eddig a boldogságot, pedig a boldogság belülről indul. A megértésnek mindig van mélyebb rétege. Az elménk sok mindent tud, de a szívünk az, aki a megélésekkel a bölcsességünket gazdagítja.

– „ Mikor volt az Móni, amikor legutóbb találkoztunk?” – kérdezte tőlem valaki ezen az estén. – „ Mennyit változott azóta az életed!”

Két év történésesei sejlettek fel előttem, amelyek hazavittek. Haza abba az édeni állapotba, amire mindig is vágytam. Kemény leckék árán jutottam el ideáig, de a leckéket, a Jóisten célzásait viszonylag hamar megértettem. Mindannyian vágyunk a hazaérkezésre. Valaki tesz is érte, valaki nem. Spirituális értelemben a hazaérkezés az eggyé válás érzése az Univerzummal vagy Istennel, a legfelsőbb energiával, amit mindenki azon a néven tisztel, ahogyan számára a legjobb. A fizikai síkon a hazaérkezés annak megtapasztalása, hogy olyan kapcsolataink, hivatásunk, otthonunk és barátaink vannak, akik mellett megtapasztaljuk a harmóniát és a szeretetet. Ha ez mind együtt adatik meg, az maga a Teljesség, és azt gondolom erre érdemes törekedni.

Ahogyan alakulnak, kerekednek ki életünk részterületei, úgy leszünk egyre boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak. Valójában a folyamat belülről indul. Az ujj mindig visszamutat ránk. Senki nem hangol minket fel, senki nem tesz boldoggá, de ha mi megtaláljuk a saját boldogságunkat, mégis csak azt tapasztaljuk, hogy kívülről is minden harmóniába rendeződik. Kerestem sokáig én is a valódi szerelmet. Ahol már nem kell lemondanom semmilyen álmomról, amely valóban fontos. Állítom, hogy a mennyei szerelem mindenki számára elérhető, aki tesz érte. Aki önmagát kívánja hazajuttatni, az a szerelemben is hazaér.

Saját tapasztalataimat, amivel nekem is sikerült megtalálni ezt a szerelmet, foglaltam össze, és  veled is szívesen megosztom a

Lélektárs behívó online kurzus

tizenkét leckéjében.

Készítsd fel testedet és lelkedet életed szerelmének fogadására, kapcsolódj össze vele, és éld meg könnyedén az izgalmas 2012-t Lélektársad oldalán!

Olvasd el egy korábbi kurzus résztvevőjének tapasztalatát:

“Először értettem meg igazán, hogy mindent mi teremtünk meg a gondolatainkkal és félelmeinkkel, miért sikerültek félre a korábbi kapcsolataim.
Ma már azt hiszem, majdnem mindig résen vagyok, amikor az egom bekapcsol. A kurzus feladatainak megoldása során meg kellett ismernem magam, mit szeretnék az életben elérni, és milyen kapcsolatot szeretnék, addig csak a nagy szerelmet vártam.
Felfedeztem magam lépésről lépésre, és másképp kezdtem nézni, látni a valóságot, nem egy süni szemüvegén keresztül, amikor is mindenki csak ellenem van. Elkezdtem észrevenni a szépséget, színeket, ízeket, illatokat, embereket, állatokat, házakat, a természetet és minden pici momentumot, ami mellett csak elrohantunk. Kinyílt a szemem, és az észleléssel a szívem is, boldogság érzete töltött fel, eltűntek a félelmek, az öndegradáló gondolatok, és onnét kezdve minden, amibe belekezdek, sikeressé válik, mert a segítők is jönnek, és támogatnak és én is segítek, ahol tudok. Nincsenek ma már elvárásaim a partneremmel szemben, régen az egom írta elő, neki mit és hogyan kellene csinálnia…; ma elfogadom, úgy ahogy van, nem ítélkezem, de repes a szívem, ha csak rá gondolok, és amit én sugárzok magamból, az tér vissza hozzám mindenkitől, tőle maximálisan. Valahogy úgy lehetne plasztikusan leírni, eddig egy versenyautóban száguldoztam és nem láttam semmit a környezetemből és a cél elérése sem jelentett semmit, csak egy hiányérzetet, újabb célok kitűzésére és elérésére.
Ma pedig egy patak vagyok, a társam is egy patak – amióta megtaláltuk egymást, a két patak egyesült egy folyóvá, a folyam erősebb lett, de van idő szétnézni, egy-egy szigetnél szétválik a két ág, de újraegyesülve erősebb, motiváltabb az utazás. Ha nem vagyunk egy fedél alatt, akkor is érzem, velem van, és a segítők pedig olyanok, mint a további patakok, jönnek, erősítenek bennünket… hisz valahol mindannyian összetartozunk.”- Anikó

Három hónapos on-line kurzusunk 2012. május 10-én indul. Mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számukra valódi társukat.

Mivel támogatlak Téged a folyamatban?

 • 12 héten át 12 leckével
 • rezgésszint emelő gondolatokkal és feladatokkal
 • megerősítésekkel
 • videó anyagokkal
 • hanganyagokkal
 • letölthető meditációkkal
 • sok szeretettel
 • valóságteremtő technikákkal
 • a folyamat végén pedig egy külön Neked szóló meglepetéssel 2012-re, amit postán küldünk el Számodra az utolsó leckédet követően.

A kurzushoz személyes kisérést is kérhetsz tőlem! Most jelentős kedvezménnyel csatlakozhatsz, ha jelentkezel. Olvasd el a részleteket!

Az on-line kurzus részvételi díja  9 600 Ft + ÁFA/ hó, tehát 12 000 Ft. Összesen a 3 hónap 36 000 Ft.

A kurzus díját három részletben is kifizetheted, az első részletet máj 5-ig, a másodikat május 31-ig, a harmadikat június 30-ig.

Kedvezmény az első 8 jelentkezőnek!

Ha benne vagy az első 8 jelentkezőben és legkésőbb 2012. április 13-ig egyösszegben befizeted a díjat, kedvezményként az alapkurzus díja 26 000 Ft. Így  28%-os kedvezménnyel vehetsz részt a kurzuson!

A további kedvezményeket, és a személyes kisérés kedvezményes feltételeit elolvashatod, ha itt tovább böngészel!

A párkapcsolat témakörén gyógyítjuk az egyes személyes gyógyításokon is, visszamenőleg a családi mintákat is helyreigazítva, a csalódások mögötti okokat megszüntetve. Az önmagadon belüli egység helyreállítására, a sérült női és férfi részek, és a családi energetika meggyógyítására várlak szeretetettel április 12-én, csütörtökön a

Gyógyításon Jézus és Mária Magdolna energiájával,

1 és negyed órás, személyes ülés formájában.

Várlak szeretettel, ha

 • szeretnéd meggyógyítani a kapcsolatodat szüleiddel
 • ha a múlt, jelen és jövő dimenzióiban rendbe szeretnéd tenni családi kapcsolataidat
 • ha elakadt női/férfi energiákat szeretnél élővé varázsolni magadban
 • ha szeretnéd meggyógyítani szerelmi kapcsolatodat, illetve azokat a mintákat, amik eddig korlátoztak a boldog szerelem megélésében
 • ha el szeretnél találni az ősbizalomhoz
 • ha szeretnéd megtapasztani az egységet, a szeretetet, és a valódi szerelmet az életedben
 • ha szeretnéd gyógyítani összetört szívedet
 • ha fel szeretnél töltekezni Jézus és Mária Magdolna energiájával

Csak előre bejelentkezéssel tudlak fogadni, a szabad helyek erejéig. Informálódni és jelentkezni itt tudsz: info@simratyogaworld.com.

A tárgysorba kérlek, írd be: EGYSÉGBEN

 

Szeretettel várlak!

 

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend