teremtésSzeretem látni, ahogy a teremtés szálai összeérnek. Ahogy tudatosan haladunk az utunkon, mindig a megfelelő pillanatban érkezik egy-egy új információ, segítők,  vagy nyílik ki egy új lehetőség kapuja. Általában. Mi van akkor, ha nem érkezik semmi? Csak vársz egy problémába, vagy élethelyzetbe beleragadva, és nem tudod elengedni, nem tudsz belőle kilépni. Ha kívül nem találsz megoldást, akkor befelé vezet az út.  Logikusan felvetődik a kérdés, hogy miért nem tudsz továbblépni? Mi van benned, ami szabotálja a vágyaid megvalósulását?

 

Az összes betegségünk, testi elváltozásunk, torzult érzelmi, gondolati működésünk visszavezethető olyan traumákra, amit nem ismertünk fel, és nem gyógyítottunk meg magunkban. Ezek a traumák meggyógyítatlanul kerültek a tudatalattiba, és hoztak létre olyan „képződményeket”, nevezzük ezeket most démonoknak, amelyek hatással vannak az életünkre. Most olyan időszakát éljük az évnek, amikor számos korábbi blokkot elengedhetünk, felfedezhetjük a blokkok gyökereit, azokat a történéseket, amelyek a blokkokat létrehozták. Attól kezdve, hogy szembe merünk nézni ezekkel a démonokkal, már gyógyítani is tudjuk őket, és az összes segítség, és ráismerés megérkezik ahhoz, hogy egy új, magasabb szintre léphessünk.

A testünk a lelkünk temploma. Egy térkép, amelyre ráíródik a lelkünk, az érzelmeink, a gondolataink minősége, és a traumáink, örömeink is. A szem a lélek tükre. Egészen más a tekintete annak, aki testi vagy lelki démonokkal küzd, és annak, aki megtisztult, vagy dolgozik magán, hogy megtisztuljon. Ha már látod az alagút végén a fényt, az hatalmas belső erőt ad. Már az is önbecsüléshez juttat, ha tudod, hogy teszel magadért. Ha tudod, hogy önmagad számára te vagy a legértékesebb kincs. E nélkül a kincs nélkül nem lenne részed az Élet nevű csodában, nem lehetnél egy megfigyelő, aki tapasztal, és szeretni tanul. Mert ez az életünk célja. Egy lehetőség, hogy jobban megismerjük önmagunkat, hogy visszatérjünk a saját ártatlanságunkhoz, és hogy közelebb jussunk annak megértéshez, és átéléséhez, amit szeretetnek nevezünk.

Azt tartom a legfontosabb dolognak a munkámban, hogy a fenti célokhoz minél több embert hozzásegítsek. Mostanában rendszeresen kezelek az Access Consciousness® módszer segítségével. Azért szeretem ezt a módszert, mert segít számos tudatalatti blokktól, és mintától megszabadulni. Egy olyan segítségnek tartom, aminek a hatását a saját életemben is tapasztalom, és nagyon jól kiegészíti a kundalini jóga eszköztárát, aminek szintén az a célja, hogy növeljük a tudatosságunkat, és hogy megszabaduljunk az eddig tudattalan tartalmainktól, amelyek robotpilóta módjára működtetik, illetve teszik tönkre az életünket.

Szeretnék most több olyan lehetőséget megmutatni, ami sikerrel alkalmazhatunk a tisztulásban, gyógyulásban, fejlődésben.

 Engedd a szívedet ragyogni!

4 hetes kundalini jóga tudatosságemelő nyitott csoport

szívragyogás

Szeretet, együttérzés, megnyílás, belső béke, ünnep, öröm és ragyogás. Ezek a kulcsszavai az új kundalini jóga tudatosságemelő nyitott csoportunknak. A Karácsonyi Ünnephez közeledve egy négy találkozásos program indul el, melynek célja, hogy megnyissuk a szívüket, és elengedjünk, kidobjunk minden olyan visszahúzó gondolatot és érzést, ami gátolná a szeretetáramlást, az örömünket és a szívünk ragyogását. A csoport az adott témában tapasztalati utat jelent; egy- egy gyakorlat hihetetlen sebességgel emeli a tudatosságot, és így segít abban, hogy az általunk választott boldog, és teljes életet élhessük. Abban segít, hogy a tudatalattink és az elménk felett átvegyük a hatalmat, a szívünkkel, és a lelkünkkel szövetkezve tapasztaljuk meg határtalan énünket.

„Mindaddig, amíg az elme sötét, és nem engedi a lélek fényét ragyogni az életedben, nem fogod megtalálni az örömet és a sikert, ami emberként születésednél fogva téged megillető jogod.”- Yogi Bhajan

A csoport találkozási időpontjai keddenként 18 órától 20 óráig, négy alkalommal:

1. November 25.

2. December 2.

3. December 9.

4. December 16.

Az órák önmagukban egy teljes egységet alkotnak. Bármelyiken veszel is részt, az pozitív hatással van az életedre. A teljes folyamatban való részvétel célja, hogy négy héten keresztül adj impulzust az elmédnek és a szívednek a cél érdekében. Ha többet szeretnél a program részleteiről megtudni, kérlek, olvass tovább itt!

Új kezeléseket is igénybe vehetsz, amelyek abban segítenek, hogy el tudj búcsúzni azoktól a minőségektől, amelyek már nem szolgálnak téged.

Acces Bars- kezelésekAz egyik eszköz az Access Bars kezelés. Amit megtapasztalnak azok, akik a kezelésen jártak, az az, hogy jókedvűek, felszabadultak lesznek, mintha a múlt mázsás terheit engedték volna el. A kezelés utánra pedig olyan kérdéstechnikát ismernek meg, amellyel több lehetőséget tudnak megnyitni önmagukban saját végtelen énük megtapasztalásához. 

Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. Az Access ahhoz nyújts segítséget, hogy (f)elismerd magad végtelen lényként, aki valójában vagy, és abban, hogy kezdd el az életedet alakítani, túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad. Az Acces Bars kezelésről itt tudhatsz meg többet.

Egy másik Access Consciousness® kezelés „A démonokkal megfertőződött szervek tisztítása és életenergia visszaállítása” Access Body kezelés

Hajlandó lennél- e Te lenni a Domináns Entitás itt és most a testedben és az életedben?

MegszabadulásSokan élik meg azt, hogy valami baj van velük, szorongást, depressziót, sikertelenséget élnek meg egy, vagy akár több életterületen, és nem tudnak változtatni. Ha te is ezt érzed, akkor ez a kezelés neked való. Ezen a kezelésen, megtisztítjuk a legfontosabb szerveinket, a harmadik szemet, a csecsemőmirigyet, a májat, a lépet, a veséket azoktól az entitásoktól, amelyek hatással vannak a szervezetünkre. Ezek az entitások lehetnek itt ragadt lelkek, vagy teremtett lények, programok.

Az emberek nagy része lemond saját erejéről, mert mindenkinek megengedik, hogy elvegyék életerejüket, és energiájukat. Azt sem tudják, hogy ezt teszik, csak fáradékonyak, nem haladnak az életterületeiken, vagy egyre betegebbek. Összefoglaló néven mindezen energiarabló megnyilvánulásokat démonoknak nevezzük az Access Consciousness® testkezelésekben.

Nagyon sok minden lehet démoni energia

• alacsony rezgésű energiák, érzések, hitrendszerek; félelmek, ítélkezések, düh stb.

• mások energiarablásai

• itt ragadt entitásoké

Mindenkivel előfordul, hogy gyengébb, energiahiányosabb állapotaiban összeszed ilyen alacsony rezgésű entitásokat.

A démonok olyan entitások, akiknek a munkája, hogy fenntartsák a tudatosság hiányát egy adott területen. Erre teremtették őket. Átveszik az uralmat, mert átengeded. A megteremtett démonok ön-ítélkezés alapján teremtődtek. Az emberek, akiknek démonjaik vannak, ezeket az energiákat ön- ítélkezéssel tartják az életükben. Az önostorozás nélkül nincs a démonoknak erejük.”

Mi lenne, ha visszavennéd az irányítást és mostantól te irányítanád az energiákat a testedben, az életedben?

Ha szeretnéd visszakapni az irányítást a saját életedben, akkor szeretettel ajánlom A démonokkal megfertőződött szervek tisztítása és életenergia visszaállítása Access Body kezelést.

A kezelés ideje kb. 1,5 óra. Hozzájárulás: 10 000Ft

Ha szeretnél kezelésre jelentkezni itt léphetsz velem kapcsolatba!

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ  

Send this to a friend