Meggyőződéssel kívánni életadó dolog, kétségek között kívánni rettenetes”- Abraham

Már csak azért is, mert ha kétségek között kívánunk, az olyan, mintha ellentétes jeleket küldenénk a vágyainkkal kapcsolatban. Egy + jel után egy – jel, az eredmény akár a 0-val is egyenlő lehet. Nagyon sok energiánk elmehet arra, hogy belső párbeszédünkben viaskodunk a negatív gondolatok ellen. Érdemes megsemmisítenünk a bennünk élő kisördögöt, aki folyamatosan visszabeszél, és arra törekszik, hogy csökkentse önbizalmunkat.

A fenti sormintázat javítása a sok +++++++ jel felé tudatos munkát igényel, energiaráfordítást, de ez az energia megtérül. Egyszerűen egy idő után szokássá válik, hogy uralkodjunk felettük.

Én is sokat küzdök velük, de mostmár úgy érzem nagyon lerövidült az az idő, amíg „tudattalanul”, az időérzékemet elvesztve utazom a negatív gondolatokkal. Régebben előfordult, hogy akár órákat is képes voltam egy-egy negatív gondolattal elidőzni. Önmagam hibáztatása, mások hibázatása, a körülmények stb. Ismerős? Egész belelovaltam magam, egyik rossz gondolat jött a másik után mire végül észbe kaptam, és tettem valami elterelő hadműveletet, amivel kicsit a jobb érzések irányába tudtam elmozdulni. Mostanra a legrosszabb teljesítményem az, hogy maximum öt percet ragadok bele egy-egy ilyen gondolatba. Az a jellemzőbb, hogy azonnal észlelem, és gyorsan teszek valamit, ami kellemesebb gondolatok irányába mozdít.

Az elkövetkező néhány hétben megosztok pár technikát, amelyek nekem nagyon jól beváltak. Minden blogbejegyzésben három technikát írok le, ahogy én használom, és remélem, hogy ezzel sokaknak segít elmozdulni a pozitív teremtés felé.

A mostani három technika a következő:

1. Írj egy listát magadnak 21 dologról, amitől jól érzed magad! Olyan dolgokat írj össze, amiket viszonylag egyszerűen meg tudsz valósítani, ha a pozitívabb gondolatok felé akarod terelni a figyelmedet. Azért jó, ha van egy ilyen listád, mert úgy tudod használni, mint egy étlapot, és kedvedre választhatsz róla, attól függően, hogy éppen mihez van kedved.

Ilyen dolgokat írhatsz össze például: olvasás, torna, egy finom tea, meditáció, légző gyakorlat, zenehallgatás, kedveshez bújás (hozzá is inkább úgy bújj, ha már jobb kedved van:)), hálaadás stb..

2. Ha kétséged támad önmagaddal vagy egy céloddal kapcsolatban kérdezd meg magadtól: Miért ne….? Miért ne sikerülhetne pont neked, pont most? Meglátod ez a miért ne.. egyből pozitívabban láttatja veled a világot.

3. Vedd körül magad minél több pozitív élménnyel, különösen a számodra fontos eseményeknek add meg a módját! Ilyen lehet például a szülinapod, egy eredményed megünneplése, egy új dolog beillesztése az otthonodba, stb.

Visszatérve a kiinduló gondolatunkra a meggyőződésekről és a kétségekrő: most, az Új Év közeledtével itt az ideje, hogy tisztázzuk a vágyainkat, újra átgondoljuk, hogy mit szeretnénk elérni, és miközben vizualizáljuk őket, távoltartsuk a kétségeket.

Ha szeretnél egy pozitív élménnyel gazdagabb lenni az Új Évbe való megérkezéssel kapcsolatban, amire egész évben visszagondolhatsz, akkor szeretettel várunk december 30-án 18.30-kor a „Varázslatos 2011” meditációs estünkre.

Mi fog ott történni?

  • Hálát adunk a 2010-es évért.
  • Meditációban megálmodjuk, hogy szeretnénk elérni 2011-ben. Vezetünk téged a különböző életterületek között, hogy semmiről ne feledkezz meg.
  • Elbúcsúzunk a félelmeinktől, és régi gondolatmintáinktól.
  • Feltöltődünk pozitív, teremtő energiával.
  • Mindeközben kristálytálak gyönyörű hangjával harmonizáljuk a csakráinkat, így a meditáció végére testileg-lelkileg megújulhatsz, és újult erővel léphetsz be másnap a varázslatos 2011-es évbe.

A meditációs est kétnyelvű: angolul és magyarul tartjuk. Segítőtársam egyik legkedvesebb barátnőm és alkotótársam Trom Kata.

Ha van olyan külföldi ismerősöd, aki szívesen részt venne ezen az esten, kérlek, értesítsd!

Korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni, ezért minél hamarabb jelentkezz!

Időpont: 2010. december 30. 18.30.-20.30-ig

Helyszín: Sziddhárta Közösségi Ház, Budapest VII. kerület Andrássy út 98.fsz (Kodály köröndnél)

Részvételi díj: 3 500 Ft/fő.

Várunk szeretettel, ha azt szeretnéd, hogy vágyaid nyilai 2011-ben célba érjenek. Add meg a nyilaknak az irányzékot…, és  Szilveszter este már felkészülve, önfeledten érkezhetsz meg az Új Évbe!

Jelentkezni itt tudsz, a címsorba kérlek írd be ” Varázslatos 2011″.

 

Send this to a friend