A Teljesség virága honlapot 2010 őszén hoztam létre. Most 2012-ben a változások évében, az Unio Mystica energiájában kiteljesedett párom, Csendes Csaba jelenlétével és segítségével. Két út, két ösvény összeért, és mostantól lesznek olyan programok, ahol együtt várunk majd benneteket, kiteljesítve a programokat a zene, a hangok gyógyító erejével.

Szeretném bemutatni őt:

Csendes Csaba

Felvidéki származású zenész, dobos és zeneszerző.

Zenei pályáját 25 évvel ezelőtt kezdte. Kassán, Pozsonyban és Prágában zenélt elismert művészekkel, több formáció tagjaként, főleg jazz zenészként. Külföldi turnéi alkalmával többször ellátogatott a tengeren túlra is: Amerikába, Kanadába, a Karib szigetekre.

 

A spiritualitással tizenévesen találkozott először. Keleti harcművészeti tanulmányai kapcsán tapasztalatokat szerzett a meditáció, a befelé fordulás területén. Egyetemi geológiai tanulmányainak köszönhetően szorosabb kapcsolatba került a Természettel, az erdővel, és megérezte a tájban jelenlévő energiák hatását az emberi tudatra és az egészségre. A zene volt az eszköz, amely továbblendítette a spirituális fejlődésben, megmutatta számára, hogy mennyire fontos az önismeret, az önmagunkkal és másokkal kialakított harmónia.

A blues és jazz spirituális dimenziója nagyban hozzájárult saját zenei stílusának kialakulásához.

Gyógyító, relaxációs és meditációs zenéivel a szeretet energiáját közvetíti a keresőknek és az úton járóknak.

 

És ezúttal szeretettel invitállak első közös elvonulásunkra:

 

DNS transzformáció”

Sejtátalakító, gyógyító, hálaadó elvonulás a Teljesség jegyében

2012. augusztus 4-5. 

Mikor spirituális eszközöket használunk saját tudatosságunk növelésére, és a bennünk élő isteni mag felfedezésére és kibontására, akkor valójában transzformáljuk magunkat. Átalakítjuk a gondolatainkat, érzelmeinket, és a fizikai testünket is. Ez még akkor is így van, ha bár használunk spirituális eszközöket, de mindezt különösebb tudatosság nélkül tesszük a fizikai szint tekintetében.

Meditációval képesek vagyunk az agyunk működésén, sőt még a szerkezetén is változtatni. Ezzel a területtel a neuroteológia foglalkozik. De nem csak az agyunkon tudunk változtatni, hanem tudatosságunk változása képes DNS láncunkat is transzformálni.

Az elvonulás ideje alatt a transzformáció tudati, érzelmi és fizikai szinten is történik, amely képes átalakítani a sejtjeink rezgését és a DNS-ünket. Az elvonuláson 9 szent szanszkrit mantra zengetésével fogjuk transzformálni önmagunkat, tudatunkat, érzelmeinket és sejtjeinket.

 

A mantrák mágikus, gyógyító, védelmező és felszabadító dallamok. Több ezer éve használják őket a keleti misztikus tradíciókban a test vitalizálására, a belső nyugalom és a szent célok eléréséhez. A hang és a lélekorientált zene képes gyógyítani a testet, megnyugtatni az elmét, az emóciókat, megnyitni szívet, és a szent szavak képesek kitárni a kapukat más dimenziókba. Az egyik legeffektívebb eszköz a személyes transzformációhoz, és a legjobb gyógyító az érzelmi és pszichoszomatikus nehézségekre. Minden mantrának megvan a speciális célja, mindegyik inspirál, és segíti az összeköttetést más dimenziókkal.

Az elvonuláson megismerkedünk egyenként a mantrák jelentésével, céljával, megtanuljuk őket zengetni, megismerjük mindennapi használatuk módját, és hogy hogyan képesek átalakítani az életünket. Segítségükkel kibontjuk többdimenziós lényünket.

A kiválasztott mantrák az alábbi életterületek, képességek javulását segítik elő:

 • egészség
 • életerő
 • anyagi biztonság, bőségteremtő képesség
 • siker a hivatásunkban
 • családi kapcsolatok harmonizálása
 • szerelem bevonzása, és kiteljesítése
 • térérzékelő képesség, finomenergiák érzékelésének fejlesztése, otthonunk harmonizálása
 • szeretetteljes emberi, baráti kapcsolatok kiépítése
 • saját, többdimenziós lényünk kibontása, és megélése

A mantrák zengetése közötti időben kapcsolódunk a Természettel, lélegzünk, és sétálunk az erdőben, rövid kirándulásokat teszünk., illetve körtánccal harmonizáljuk a testünk energiáit.

A záró nap utolsó mantráját pedig hálaadásként a közeli Úti Madonna kápolnánál fogjuk zengetni.

Az elvonulás létszáma maximum 16 fő, a jelentkezés korlátozott, kérünk, időben jelezd részvételi szándékodat. A jelentkezések rögzítése a beérkezés sorrendjében történik!

 

Az elvonulás időpontja:

2012. augusztus 4-5., szombat- vasárnap 10-től 18 óráig

Az elvonulás helyszíne:

Budapest, XII. kerület, Edvi Illés út. Egy gyönyörű házban, természetvédelmi területen, közvetlenül az erdő mellett.

Az elvonulás részvételi díja: 

13 000 Ft/ nap, összesen 26 000 Ft a két napra. Az elvonulás díja tartalmazza a programokat két napra, az írásbeli anyagokat, illetve mindkét napon friss, ízletes, vegetáriánus ebédet.

Figyelj!

Ha jelentkezésedet leadod, és a jelzett bankszámlaszámra megérkezik az elvonulás díjának 50%-a, legkésőbb május 4-e, péntekig, akkor jelentős kedveszménnyel, 26 000 Ft helyett  20 000 Ft-ért vehetsz részt az elvonuláson.  Tehát ez esetben 10 000 Ft-ot kell átutalnod előlegként május 4-ig. Az elvonulás díja szállást nem tartalmaz.

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com, a tárgysorba írd be kérlek: DNS

A válasz e-mailben minden tudnivalót megírunk számodra!

 

Megjelent első közös CD-nk is,

a VAN- teremtő meditációk

Hogy a nincs helyett a VAN-t érzékeld és éld!

A cd-n található meditációs anyagok abban segítenek, hogy megértsd a három fő teremtési központunk működését, és harmóniában tud őket működtetni. A meditációk megerősítéseket is tartalmaznak, amelyek segítségével mindhárom központ rezgésszintjét megemelheted, annak érdekében, hogy azt a csodálatos életet éld, amit szeretnél.

A CD a következő meditációkat tartalmazza:

 1. Hajnal (rezgésszint emelő, meditációs zene) – játékidő: 5:17’
 2. Napfonat csakra (meditáció)- játékidő: 12:22’
 3. Átlépés a mentális kapun (meditáció)- játékidő: 13:47’
 4. Átlépés a szívkapun (meditáció)- játékidő: 9:14’

A CD anyagából ízelítőt kaphatsz, ha megnézed a 4:35′ hosszú videónkat, ITT!!

A CD 2 500 Ft. A termék ára az ÁFA-t tartalmazza!

Szöveg: Arató Mónika

Zene: Csendes Csaba

Most kedvezménnyel is vásárolhatsz a tavaszi akciós csomagok keretében, ha szétnézel a webáruházban!

 

Szeretettel, 

Arató Mónika és Csendes Csaba

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend