kétség helyett egységA magyar nyelv gyönyörűen kifejezi azt az állapotot, mikor nincs, vagy kevesebb az önbizalmad, amikor nem hiszel magadban. Kétségek gyötörnek: vajon meg tudod- e ugrani az előtted lévő lécet, képes leszel-e megoldani egy feladatot, jár-e neked egyáltalán a boldogság, szeret-e Kedvesed, stb. A kétségek jelenléte valóban szenvedést okoz, és ha hosszú távon teret adsz nekik, akkor rombolják a tudatosságodat.

A kétséget okozó gondolatokat, érzéseket, energiákat vagy entitásokat nevezhetjük démonoknak is. Ez a szó sok embert megriaszt, de tapasztalatom szerint csak azokat, aki nem hajlandóak szembenézi a démonjaikkal, így azok fognak akadályt jelenti a továbbiakban is boldogság megtapasztalásában.

Olvasd el, mit ír Szepes Mária A minden napi élet mágiája című művében erről:

Ha megvizsgáljuk cselekedeteink rugóját, konfliktusaink, gátlásaink, külső és belső bonyodalmaink viharos idegéletünk eredetét, minden esetben rátalálunk a démoni elemek zsarnoki uralmára. E démonok sokszor őszintén magasrendű szándékaink és jobb belátásunk ellenére alig elviselhető belső válságokba sodornak bennünket. A mélypszichológia szellemünk előtt láthatóvá teszi, tudatosítja ezeket a démonokat. Kinyomozza nevüket. Elárulja legkarmosabb dühvel védett titkukat; azt ugyanis, hogy sebezhetőségük függőségükben van. Létük pusztán sóvárgás és indulat. E határtalan, őrjöngő éhséghez eszközöket, testet az ember ad nekik…. Amilyen mértékben alávetjük magunkat befolyásuknak olyan mértékben uralkodik el bennünk e démoniság alapjellege, az anarchia, amilyen mértékben erőtlenedik a szellemi kontroll s a fizikum egészséges egyensúlytörekvése, olyan mértékben nyer hatalmat a szervezetben különféle betegségek tömege szervi bajoktól a szorongásos neurózisig és idegösszeomlásig.

Most lássuk e folyamatot gyakorlattá fordítva! Hogyan nyer a démon fokozatosan hatalmat fölöttünk? Milyen módon engedünk át neki egyre több területet? Miképpen tesszük lehetségessé számára a besurranást intellektusunk klauzúrájába, ahol azután énünket megbénítja, detronizálja, s ezzel létrehozza a kaotikus érzelmek, indulatok és szenvedélyek pusztító diktatúráját.

Mindenekelőtt tudnunk kell, hogy a démon láthatatlan, s minden cselekvése álcázott. Célja felé nem hirtelen tör, hanem fokról fokra, mégpedig az ösztönök hüllőravaszságával.

A szervezet központja az agy. Mindenfajta életműködés az agyból indul ki, és minden benyomás oda érkezik be. …Az akaratnak, amely uralomra tör, legelőször az ember gondolkodását kell befolyásolnia. A gondolattartalom, az agyat átható szellemi atmoszféra az az absztrakt esszencia, amely a tudattalan működési parancsokkal együtt szétárad, szétsugárzik a szervezetben, és determinálja egész magatartását. Kóros irányú megváltozása katasztrófát jelenthet nemcsak idegéletében, hanem fizikai szervezetében is.

Ha egy impulzus e gondolatközpontba hatol, megrögződik, és atmoszférát teremt, azt a homályban tevékenykedő démoni elemek már megvalósíthatják az organizmusban. Legális módon polgárjogot nyertek rá. Működésük tehát kettős. Különféle szubjektív, érzelmi hatásokon keresztül megadják az impulzust, vagy egyszerűen a külvilágból érkező negatív benyomásokat mélyítik el névtelen indulatokká, szorongássá, azután a gondolattá született romboló szándékot véghezviszik.

A végtelenségig lehetne sorolni, elemezni az egyetlen végzetes mentális expozícióból eredő és minden irányban kiterjedő láncreakciókat, amelyek az ember testi és lelki erőit felmorzsolhatják. …Meg kell értenünk végre teljes súlyában, hogy minden testet öltött dolgunk nemzője a gondolat, nemzője betegségeinknek, kudarcainknak, balsorsunknak is. Egészséges, konstruktív, harmonikus gondolatok egyensúlyt hoznak létre szervezetünkben éppúgy, mint körülményeinkben.

Ha szeretnél megtisztulni a démonoktól, amelyek a tudatalattidat uralják, tegyél érte. Maguktól nem tűnnek el!

A démonokkal megfertőződött szervek tisztítása és életenergia visszaállítása Access Body kezelés

Access Body

Az emberek nagy része lemond saját erejéről, mert mindenkinek megengedik, hogy elvegyék életerejüket, és energiájukat. Azt sem tudják, hogy ezt teszik, csak fáradékonyak, nem haladnak az életterületeiken, vagy egyre betegebbek. Összefoglaló néven mindezen energiarabló megnyilvánulásokat démonoknak nevezzük az Access Consciousness® testkezelésekben.

Nagyon sok minden lehet démoni energia

• alacsony rezgésű energiák, érzések, hitrendszerek; félelmek, ítélkezések, düh stb

• mások energiarablásai

• itt ragadt entitásoké

Ha Access Body kezelésre szeretnél jönni, a közeljövőben az alábbi időpontok közül választhatsz:

  • Február 3. kedd 10 óra
  • Február 5. csütörtök 10 óra
  • Február 10. kedd 10 óra
  • Február 12. csütörtök 10 óra és 13.30.

Ha szeretnél kezelésre jelentkezni itt léphetsz velem kapcsolatba!

Ha bővebben szeretnél erről a kezelésről tájékozódni, itt tudhatsz meg többet!

Lehetőség van arra is, hogy a démonokkal megfertőzött szervek tisztítását, és az Access Bars kezelést is megkapd egyszerre. Ebben az esetben 22 000 Ft helyett 18 000 Ft a két kezelés díja együtt. Az időtartam 2 óra.

Jelentkezi itt tudsz, a tárgymezőbe írd be kérlek: két kezelés együtt

Az Access Bars kezelésről itt tudhatsz meg többet!

Két- ség helyett Egy- ség

önbizalomnövelő kundalini jóga nyitott csoport február 17-től

kétség helyett egység

Akkor lehetsz nyugodt, és kiegyensúlyozott, ha megismered és elfogadod önmagadat, tudod, hogy mit szeretnél megtapasztalni az életben, és bízol magadban, hogy mindig olyan tér, és tudatosság tudsz lenni, ami a boldog és teljes élethez szükséges. Ekkor minden időben elérkezik hozzád, nyugodt lehetsz.

Különösen fontos az önbizalmad megerősítése most, hiszen tavasztól szárba kezdenek szökkeni a terveid, amelyet erre az évre megálmodtál, és az egyetlen szabotőr, aki a megvalósulásukat gátolhatná, az te magad lehetsz, ha nem figyelsz eléggé.

” A saját életedben itt megtalálhatod a Paradicsomot, nem kell egy későbbi Paradicsomra várnod. Ebben az életben át kell hatolnod a magig, és fel kell építened magad, hogy hazamehess.”- Yogi Bhajan

Adj időt és teret az önbizalmad megerősítésére, és az önmagaddal való Egy-ség megtapasztalására. A csoportban való jelenléted egy gyöngéd, és hatékony támogatása a céljaid elérésenek, és annak, hogy tarts ki, és ne add fel.

A csoport találkozási időpontjai keddenként 18 órától 20 óráig (vagy csütörtökönként a 18.45.-től kezdődő órákon):

1. 2015. február 17.

2. 2015. február 24.

3. 2015. március 3.

4. 2015. március 10.

5. 2015. március 17.

6. 2015. március 24.

Helyszín: Budapest, 2. kerület, Jurányi Ház, Jurányi u. 1-3. Műhely Alapítvány terme.

Csütörtökön a 12. kerület, Arató köz 1-ben.

Mi történik, ha kimaradsz egy-egy órából?

Az órák önmagukban egy teljes egységet alkotnak. Bármelyiken veszel is részt, az pozitív hatással van az életedre. A teljes folyamatban való részvétel célja, hogy hat héten keresztül adj impulzust az elmédnek és a szívednek a cél érdekében.

Ha többet szeretnél tudni a programról, itt olvashatsz tovább, és jelentkezhetsz is.

 

Szeretettel várlak,

ਵਾਹਿਗੁਰੂ

Simrat Kaur/ Arató Mónika

  

Send this to a friend