www.alomkeresoGyönyörű napokat élünk. Olyanokat, amelyek abban segítenek, hogy újragondold, hogy ki vagy. Rálátást kaphatsz arra is, hogy meghatározd a sorsfeladatodat. A sorsfeladatodra általában az életedben lévő legnagyobb nehézségek hívják fel a figyelmedet. Olyan dolgok, életterületek, ahol hatalmasakat tudsz alkotni, de időről időre nehézségekkel is találkozol. A sorsfeladatod a családod energiáinak eredője is. Mindaz, amit a családodtól kaptál, és handicap-ként, hátrányként éled meg, az mutat rá leginkább arra, hogy ki vagy te. Megmutatja számodra, hogy jelenlegi életedben milyen feladat jelentheti a legnagyobb csapdát, ha nem oldod meg jól, és mi által emelkedhetsz egyre feljebb, ha megérted az üzenetét.

Két kérdésre felelj most magadnak, hogy ez a feladat letisztázódjon számodra:

–         Milyen terület jelenti a legnagyobb nehézséget az életedben? Mi az, ami időről- időre problémaként jelenik meg?

–         A családodban kivel/kikkel vannak a legnagyobb konfliktusaid?

Az ezekre a kérdésekre adott válaszok kijelölik számodra a feladatod. Ha jól oldod meg, megválhatod önmagad a szenvedéstől, és elérkezhetsz a teljességbe. Nemcsak te gyógyulsz ezáltal, hanem azok a családtagjaid is, akikkel a legnagyobb konfliktusaid vannak.

aura2Hol találod a megoldást? Önmagadban. A saját energiarendszereden érdemes dolgoznod, és az által fog változni az életed, és a kapcsolataid is. A világban mindent átsző az univerzális energia, amit ha jól használsz, akkor könnyedén és szeretetben élheted az életedet. Az univerzális energia a csakrákon keresztül lép be a testedbe, és így tudod a magadévá, a részeddé tenni. A csakrák a tudatosság kapui, így ha jelenleg vannak kellemetlen tünetek akár az egészségeddel kapcsolatban, akár különböző életterületeidet illetően, akkor ez arra hívja fel a figyelmed, hogy valami tenned kell a feloldásuk érdekében.

Áprilisban és májusban is szeretettel várlak, ha szeretnéd magadat megtisztítani, és energetikailag is feljebb emelni. Most vasárnap találkozunk az

EGY NAP ÖNMAGADÉRT

A SZAKRÁLIS CSAKRA gyógyítása, energiával feltöltése, és újraprogramozása

47910208175020programon. A szakrális vagy szexcsakra testünk energiarendszerének egy nagyon fontos pontja. Mindegyik az, de a szakrális csakra tisztítása, felszabadítása és energiával való feltöltése azért kiemelkedő, mert évszázadokig ehhez a csakrához és a szexualitáshoz rengeteg bűntudat, szégyen és megvetés tapadt. A csakrák a tudatosság kapui, és a szexcsakra nemcsak a harmonikus szexuális életért, hanem a teremtőerőért, kreativitásért, és az életerőért is felelős. A csakrák közül a párja a torokcsakra, mivel közvetlenül hatnak egymás működésére.

6A csakra gyógyítása és harmonizálása által tehát visszanyerhetjük illetve megerősíthetjük élet-és teremtőerőnket, szexuális kisugárzásunkat, és mélyebb (szentségesebb) szinten élhetjük meg az intimitást, a szerelmet. Ugyanakkor nyíltabban, őszintébben, és bátrabban képviselhetjük véleményünket az élet bármely területén. Bölcsebben leszünk képesek kijelölni a határainkat, és képviselni azokat. Fizikai szinten a csakra tisztítása pedig maga után vonja a teljes szaporító szervrendszer gyógyulását, segíti az utódok nemzését és fogadását.

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com , a tárgysorba kérünk, írd be: Egy nap önmagamért, az üzenet szövegeként pedig írd be: szakrális csakra – 2013. április 21.

A szakrális csakra programról itt tudhatsz meg többet!

foldkeresztMájusban a napfonat csakra lesz napirenden. Egy újabb izgalmas, és nagyon fontos terület. Önbizalom, önértékelés, ki vagyok én, akarat és kitartás. Nálad mi a helyzet ezekkel a területekkel? Nagyon kevés olyan ember van, akinek a napfonat csakrája teljesen rendben van energetikailag. Fontos, hogy ezt a területet harmonizáld, mert ha ez sikerül, akkor új lehetőségek nyílnak az életedben, amelyet sikeresebben is oldhatsz meg, és amelyek valóban elvezetnek az életfeladatod felismeréséhez, és beteljesítéséhez. Imádom ezt az utazást, mert a csakrák gyógyítása, és újraharmonizálása minden torzult energiát helyreigazít, ami automatikusan elhozza az életünk kiteljesedését, és a boldogságot. Várlak hát májusban is az EGY NAP ÖNMAGADÉRTNAPFONAT CSAKRA programon.

Olvass róla többet és jelentkezz itt!

imagesMég egy izgalmas programot ajánlok április végére. A teremtőerődet, alkotókedvedet fejlesztheted április 27-28-án a Bozó Edit Liza által tartott a Mandalafestés- lelkünk képei selymen című programon, ahol megtanulhatod a selyemfestés csínját- bínját, és még művész is válhat belőled. Olvass tovább erről a programról itt!

 

Szeretettel várlak,

 

Arató Mónika

 

 

Send this to a friend