Amikor nagyon kreatív és teremtő időszakát éltem az életemnek, volt egy módszerem reggel, ébredéskor, hogy jól indítsam a napomat. A kislányom most már elég nagy, mindjárt négy éves lesz, így több idő jut újra magamra, visszatértem tehát ehhez a napindításhoz.

Mi a módszer? Még az ágyban magam elé veszem a naplóm. Először leírok tíz dolgot, amiért hálás vagyok. Majd leírok tíz dolgot, amiért megdicsérhetem magam. Végül, mikor már elég magas rezgésszinten vagyok (ez a legjobb rész), vizualizálom a vágyaimat, és elmélkedem arról, hogy melyek a legigazabb vágyaim mindezek közül.

Ma reggel is így indult a nap. Hadd tegyem még jobbá a te napodat is, két dologgal! Az egyik annak kapcsán jött, hogy tegnap érkezett hozzám néhány megkeresés a Grace- a szív és lélek ragyogása elvonulással kapcsolatban, ami a Balaton-felvidéken lesz Szentbékkállán június 2-től 5-ig, hogy többen szeretnének jönni, de most nincs elég pénzük rá.

Ezért meghosszabbítom a kedvezményes jelentkezést hétfőig, azaz április 18-ig, és még egy extra részletfizetési lehetőséggel is kiegészítettem a kedvezmények tárházát!

Olvass erről tovább itt, és jelentkezz, amíg van hely!

A másik ajándék egy meditáció, amivel be tudod vonzani a szükséges pénzmennyiséget a vágyaidhoz. Csak három percet igényel egy nap, és képes leszel változtatni a helyzeteden.

Ezt itt tudod megnézni. Vedd komolyan az instrukciókat, és végezd. Jó gyakorlást kívánok!

Szeretettel,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ 

 

 

Send this to a friend