8fiEQIMinden tudatosan fejlődni akaró ember életében elérkezik egy pont, amikor megérti az eddig történtek üzeneteit és tanulságait, akarja a minőségi változást, és hajlandó tenni is érte, hogy az élete egy új szintre érkezhessen. Szinte minden ember életében akad egy-két olyan életterület, ami nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem akar változni. Nekem sokáig, hét éven keresztül a párkapcsolat volt a mumus. Egyszerűen nem sikerültek a dolgaim, és rengeteg fájdalmas tapasztalást begyűjtöttem. Aztán összeszedtem magam, és sokkal tudatosabban kezdtem el foglalkozni ezzel a területtel, először csak belül.

Új szándék, új teremtés

Ez a folyamat főleg arra vonatkozott, hogy átgondoljam a múltat, levonjam a tanulságokat, és tisztábban lássam, hogy mit szeretnék. A szándékaim között volt az is, hogy Ő találjon meg engem, hiszen a yin energiáimat szeretettem volna megtapasztalni a párkapcsolat megteremtésében. Később aztán, mikor már megtalált a Párom, és elindult a kapcsolatunk, rengeteg ellenállástól és karmikus blokktól tisztultunk meg. Ehhez is fontos volt azonban tudni, látni, érezni, hova tartunk. Mi a cél? Mi nem adtuk lejjebb a célt, mint az Unio Mystica megtapasztalása. Van még dolgunk bőven ez ügyben, mert finomítani, emelni a szinteket mindig lehet, de így is már rengeteg szépséget és jót megtapasztaltunk közösen, és egyre ügyesebbek vagyunk.

Ami fontos a teremtési folyamatban, és a blokkok eltávolításában az három tényező:

  1. Felismerés: A célok, és akadályok felismerése, beazonosítása, kimondása.
  2. Megértés: Megérteni az okokat, amelyek létrehozták a jelenlegi helyzetet. Így egyre mélyebb önismerethez jutunk, egyre inkább megérjük, mi való hozzánk, milyen szándékokat fogalmazzunk meg, és mondunk ki.
  3. Megvalósítás: Elkezdeni teremteni, és élni mindazt, amit szeretnénk  valóságunkként tapasztalni.

(Ezekről a tényezőkről Müller Péter ír bővebben Aranyfonál című könyvében.)

A külső és a belső világ egyensúlya

Ahhoz, hogy jól, és eredményesen tudj teremteni nagyon fontos, hogy minél többet próbálj meg a jelenben létezni. Minél erőteljesebb a jelenléted, annál finomabban vagy képes érezni a külvilágban jelen lévő támogató energiákat, és annál inkább meghallod az intuíciódat. Ha azt érzékeled, hogy a külvilág dermedt, nem mozdul, kívül nem történik semmi, akkor dolgozz belül, magadon. A lényeg, hogy ne add fel a szándékod. A jelenlét állapotában azt is könnyen érzékeled, ha a külvilágban támogató energiák érkeznek. Ekkor tegyél a szándékaid megvalósításáért kívül, a külvilágban, és állítsd be újra a helyzetnek megfelelő egyensúlyt a külső és a belső világ között.

Mi az Unio Mystica?

  • Egyrészt jelenti az egyéni emberi lélek egységét Istennel.
  • Másrészt jelenti az egységet önmagaddal.
  • Harmadrészt az Unio Mystica jelenti az egységet a pároddal.                                                                                                                                                         

„Olyan értékeket, észleléseket és cselekedeteket kezdünk el kialakítani és életünkbe is bevinni, amelyek azt tükrözik, hogy egyenlőek vagyunk társunkkal, és az ő spirituális fejlődésére épp úgy kötelezettséget vállalunk, mint a magunkéra. Félretesszük személyiségünk követeléseit, hogy eleget tegyünk azoknak a szükségleteknek, amelyeket társunk spirituális növekedése igényel, és ezáltal magunk is növekedünk. Így működik a spirituális párkapcsolat.”- Gary Zukav  

Ez a fajta szerelem és párkapcsolat különbözik a hagyományos szerelmi kapcsolatoktól. Magasabb tudatosság, őszinteség, sok- sok beszélgetés, spirituális töltés jellemzi, amely az érzelmekben, gondolatokban, életmódban és a szexualitásban is megjelenik. 

uv6AbUHa szeretnéd azt a fajta kapcsolatot megálmodni, megteremteni, és nap, mint nap tapasztalni, akkor kezd el érte tenni. Mi azzal tudunk ebben segíteni, hogy összegyűjtöttük a tapasztalatainkat mások számára is, amit az Unio Mystica online kurzusban foglaltunk EGYbe.

A kurzusra még kedvezményesen lehet jelentkezni.

Ismerd meg az Unio Mystica online kurzus részleteit, és jelentkezz most kedvezménnyel!

a

Várlak szeretettel,

Arató Mónika

a

Send this to a friend