Gyermekkorom talán első önálló mozi élménye egy amerikai film volt, amely a Sziklás hegységben játszódik. Imádom ezt a tájat, ahol az indiános regények történeteinek nagy része is zajlik, melyek szintén felejthetetlen pillanatokat adtak álmodozó gyermekszívemnek. Akkoriban, és még sokáig felnőtt koromban is azt gondoltam, hogy engem olyan dolgok érdekelnek, amelyek nagyon keveseket. Kicsit mindig kívülállónak éreztem magam, és ezért azt gondoltam, hogy nincs is jogalapja azoknak az értékeknek, amelyek nekem fontosak, hiszen a többi embernek látszólag nem okoznak akkora örömet, mint nekem.

Jöttek azok az évek, amikor inkább a beilleszkedés vált fontossá számomra. Ebben az időben nem figyeltem oda arra, hogy ki vagyok, inkább az volt a fontos a számomra, hogy hasonlóvá váljak másokhoz, és így könnyebben elfogadjanak. Majd jött egy olyan időszak, amikor keresni kezdtem, hogy ki is vagyok valójában. Most pedig úgy érzem, hogy olyan időket élünk, amikor nagyon fontos, hogy válasszunk, döntéseket hozzunk az életünkkel minden részletével kapcsolatban. A nyári napfordulóig, június 21-ig nagyon intenzív, aktív és tüzes időszakot élünk, amely azonban sorsfordító, igazi vízválasztó lehet. Ebben az időszakban meggyógyulhat, és magasabb minőségi szintre ugorhat az életünkben mindaz, amire a figyelmünket helyezzük. Ebben az időszakban dől el igazán, hogy milyen értékek mentén kívánjuk élni az életünket.

Mit szeretnél? Ha ettől kezdve a szeretet vagy a félelem határozná meg az önértékelésedet, a szerelmi kapcsolatodat, az anyagi helyzetedet, az egészségedet? Mit gondolsz, ha belül rendet raknál ezzel kapcsolatban magadban, mit tükrözne vissza a fizikai valóságod?

Minden belülről indul, és minden döntésünk hamarosan visszatükröződik mindabban, ami körülvesz bennünket. Ha végre önmagadat választod, azokat az értékeket, amelyek számodra fontosak, akkor a Gondviselés bőven megjutalmaz kitartásodért. Pontosan az fog körülvenni, amit megálmodtál, és sokkal gyorsabban, mint eddig bármikor. Ne húzd az időt, most van ideje a döntésnek, most értél el a nagy vízválasztóhoz.

Te mit szeretnél választani? A szegénységet vagy a bőséget, a magányt vagy az összetartozást, az egészséget vagy a betegséget, a félelmet vagy a szeretetet? Választunk minden pillanatban, minden felbukkanó érzelem és gondolat között. Mint, amikor Hamupipőke válogatta a lencsét. Erről szól minden, amit te is használhatsz azokból az eszközökből, amit előkészítettem erre a jelentős időszakra. Gyere, tarts velem!

2012. április 19-én, csütörtökön indul a

„Megérkezés a félelemből a szeretetbe”

 online kurzus

Gyorsasági kedvezmény jár Neked, ha legkésőbb március 28-ig jelentkezel! Olvass tovább, hogy megismerd a részleteket!

Az online kurzus célja:

 • beazonosítani a félelmeidet minden életterületen
 • megérteni, hogyan voltak hatással az eddigi életedre
 • mi a mögöttük lévő gyökéremlék
 • kigyomlálni a félelem különböző arcait
 • új magokat elvetni, amelyből kinőhetnek új minőségű életed virágai
 • megérkezni a könnyedségbe, és a szeretetbe

A hét hetes online kurzus alatt:

 • közelebb juthatsz önmagadhoz, és ahhoz, hogy megérts mi miért történt eddig az életedben
 • olyan anyagokat küldök neked, amelyek segítenek elbúcsúzni a makacs félelmektől, és megérkezni a világ szeretetalapú érzékelésébe
 • gyakorlatokat kapsz, amivel folyamatosan emelheted a rezgésszintedet a jó érzések és jólétet teremtő gondolatok felé
 • videót és hanganyagokat kapsz, amelyek gyógyítnak, és megerősítenek
 • összefoglalom számodra azokat a gondolatokat, amelyek nekem is működnek, amelyeket rendszeresen használok, és tapasztaltam segítő erejüket

Az online kurzus teljes díja 10 500 Ft.

Figyelj! Gyorsasági kedvezmény!

Ha legkésőbb március 28-ig jelentkezel, és addig befizeted a díjat, és benne vagy az első 8 jelentkezőben, a kurzus díja számodra 10 500 Ft helyett most 20% engedménnyel csak 8 400 Ft.

Az online kurzus alatt lehetőség van arra is, hogy személyesen konzultálj velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted. Minden jelentkezőnek két visszajelzés jár, amelynek díját az online kurzus díja tartalmazza.

Jelentkezz tehát, a tárgysorba beírva SZETETET, itt: jelentkezem@simratyogaworld.com

Bővebben itt olvashatsz a programról!

 

Teliholdkor hatalmas energiák mozognak. Ilyenkor feltöltekezhetsz életenergiával, amely a kreativitás, önmegvalósítás alapja is. Átgondolhatod, hogy mire is szeretnéd ezt a kreativitást fordítani, és meggyógyíthatod önmagadban mindazt, ami blokként jelen van benned, és eddig elválasztott például a boldog párkapcsolattól, a bőségtől vagy az egészség megélésétől. Áldást kérhetsz mindarra, amin változtatni szeretnél. A Telihold sokféle lelki és testi folyamatnak kedvez. Többek közt ideális időpontja a gyógyulásnak, a hálaadásnak, és a rezgésszint emelésnek is.

Varázslatos, gyógyító környezetben várlak április 5-én, csütörtökön a

Teliholdas gyógyításon.

 

Minden ember egyedi módon kapcsolódik a kozmikus energiával. Ezért vagyunk ilyen sokszínűek, és ezért ennyire különbözőek a válaszaink a minket körülvevő valóságra, amely egy és ugyanaz.

A gyógyítás során beazonosítjuk meghatározó sugaraidat fizikai, érzelmi, mentális, személyiség és lélek szinten. Megkeressük a testi és lelki tünetek okait, és összehangoljuk a csakrák működését. Energiával, érintéssel, homeopátiás szerekkel, és csakraharmonizáló rezgésekkel dolgozunk.

Várlak:

 • ha bármilyen testi vagy lelki problémád van
 • ha szeretnéd növelni rezgésszintedet
 • ha egy adott helyzetben nem tudod, hogy mit tegyél
 • ha fel szeretnéd gyorsítani fejlődésedet életed bármely területén
 • ha megerősítést kérsz valamire, amit meg szeretnél valósítani
 • ha szeretnéd növelni életenergiádat

A gyógyítás növeli a tudatosságot, és fejlődési irányokat ad, amelyeket jól tudsz használni a betegségmegelőzésben és az öngyógyításban, és életterületeid fejlesztésében is.

“A tegnapi gyógyítás nekem fantasztikus volt, köszönöm! Úgy érzem, nagyon sokat segített, az estém is teljesen más volt, mint eddig sokáig, és szeretném ezt a tevékenység hozzáállásra ösztönző állapotot fenntartani.” – Bea

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja most 15 000 Ft helyett kedvezményesen csak 12 500 Ft.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: TELIHOLD.

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

 

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend