Yogi Bhajan válaszai a szexualitás néhány fontos kérdéséről:

Kérdés: Elmagyarázná az aurák keveredését?

Válasz: Mikor egy férfi és egy nő eggyé válik a szexualitásban, akkor a Yin és Yang energiáik egybeolvadnak, és az auráik is összekeverednek, ez egy tisztulás. A két ember egy harmadik személlyé válik.

A nő különösen érzékeny az aurák eggyé válására. Ha beleolvasztja az auráját egy másik emberébe, akkor az aurájába beleívódik az, és nem tudja megtartani az identitását. Az energiája nagyon érzékeny, és az aurák ily módon való eggyé válása nagyon ártalmas lehet a számára. Érzelmileg meggyengülhet. Ez nagyon elterjedt a kultúránkban.

A nő számára a szexuális szabadság nem szexuális kizsákmányolást kell, hogy jelentsen, hanem megőrzést, választást és tiszteletet. Másrészről, ha szerelem, kötelezettségvállalás és figyelem van a két fél között, akkor a szexualitásnak nagyon pozitív hatásai vannak a nő számára. Ekkor a nő kreativitást, tágulást, vitalitást és biztonságérzetet tapasztal meg.

Kérdés: Nőként mit tehetek, hogy megszabaduljak a múltbeli partnereim energetikai lenyomataitól?

Válasz: Mindenkinek van Fényíve az energetikai rendszerében, az aurájában. De a nőknek van egy második Fényívük vagy Glóriájuk, a két mellük között. Általában az előző szexuális kapcsolatok lenyomatait a nő soha nem törli ki az aurájából. Azonban, ha bizonyos meditációkat végez, akkor kitisztíthatja az auráját ezektől a lenyomatoktól.

Kérdés: Szeretnék kapcsolatot egy férfival, de a félelmeim szabotálnak. Hogyan léphetek túl a félelmeimen?

Válasz: Ha meg akarsz szabadulni a férfiaktól való félelmedtől, akkor végezz 31 percen át hosszú mély légzést. Bár időt vesz igénybe, meg fogja gyógyítani a tudatalatti blokkokat.

Kérdés: Mi a stressz hatása a szexre és mit tehetünk, hogy jó legyen a szexuális életünk még nagy stresszhelyzetben is?

Válasz: Tölts fel a kádat meleg vízzel, hogy köldökpontig érjen. Vigyázz, hogy a víz ne legyen se túl forró, se túl hideg. Ülj bele a kádba, és végezd a Sat kriját 15 percig. Majd feküdj bele a kádba és pihenj. Ezután képes leszel élvezni a szexet. Ez működik.

Kérdés: Létezik legjobb időpont a nap során a szexualitásra?

Válasz: Tartózkodj a szextől hajnal 3 és 6 óra között. A Nap és a Föld pozíciójából adódóan ez egy nagyon érzékeny időszak. Kerüld a szexet étkezés után 3 óráig, fizikai megerőltetés után, amikor a nő erősen menstruál, amikor stressz alatt vagy, és amikor nem vagy biztonságos helyen. Minden más idő tökéletes. Nem jó kapkodni és aggodalmaskodni. Jó, ha utána pihenni és aludni tudsz.

Kérdés: Ajánlatos a férfi számára megőrizni a spermáját?

Válasz: Amikor azt érezzük, hogy éhesek vagyunk, akkor ajánlatos ennünk, így amikor szenvedélyt érzünk, akkor érdemes szeretkezünk. Ez az, amivé a szexualitás vált manapság. A férfiak elveszítik az értéküket és az önértékelésüket. Azt a gazdálkodót, aki nem törődik a vetőmag minőségével sem a földje minőségével, nem érdekli a vetőmag megőrzése, vagy a megfelelő sorban történő vetés, hívhatjuk-e a jó gazdának?

Kérdés: Akkor mit kezdjen a szenvedélyével?

Válasz: A szenvedélyt érezni nem bűn és nem rossz, de ha valaki tudja, hogyan hívja be a semleges elméjét, ami felemeli az energiát, akkor teljes mértékben kreatívvá válhat. A szenvedély a fizikai szinten szexuális egyesülést képes létrehozni, de a finomabb szinteken alkotóerőként teremt. Ugyanazt az energiát különböző képpen alkalmazhatjuk a test különböző központjaiban.

Kérdés: Mikor a férfiak és a nők középkorúak lesznek, gyakran tapasztalják a szexuális vágy csökkenését. Hogyan kezelhetjük ezt a legjobban fizikailag és érzelmileg?

Válasz: Üljetek egymásnak háttal, és végezzétek a Sat kriját. Évszázados tapasztalat, hogy a párok együtt maradnak, nagyon sikeresen. Nagyon hasznos akkor is, ha a párt csapások érik, a közöny állapotába kerülnek, vagy instabil környezetben vannak. A két gerincoszlop érintkezése csodákat tehet.

Kérdés: Olvastam róla. hogy a kundalini energia spirális alakban emelkedik a csakrákon keresztül. Amikor az energia lefelé mozog, akkor is spirálisan teszi?

Válasz: Igen, ez az út, amit megtesz. Ha az áramlás szabad és nyitott, akkor mindez nagyszerű, de a probléma az, hogyha az áramlás korlátozott vagy blokkolt, akkor az energia csak a megtart minket egy szinten. Ritmikus áramlásban kell tartani a kundalini energiát a fejlődéshez.

Kérdés: Mi a helyzet a szexszel a várandósság alatt?

Válasz: Ez ellentmondásos téma. A szexuális energia túl intenzív a születendő gyermek számára. Ha a várandós anyának négy hónapja van hátra a szülésig, akkor a közösüléseket érdemes felfüggeszteni. Hadd legyen együtt egy mélyebb szinten a növekvő gyermekével.

Kérdés: Ez azt jelenti, hogy ne legyen intimitás, vonzalom és érintés?

Válasz: Nem, egyáltalán nem. Valójában, nagyon fontos, hogy az anya és az apa vonzódjanak egymáshoz. A szülők szerelme a legfontosabb dolog, amit a baba a méhben tapasztalhat. Mindez képes leküzdeni sok stressz és trauma negatív hatásait. „

A kundalini jóga felemeli a szexuális energiát a felsőbb csakrákba, átalakítja spirituális energiává, és előkészít minket a tudatosság magasabb szintjeire, valamint az egészséges, kiegyensúlyozott fizikai, mentális, érzelmi és szexuális életre. Egy életteli testtel és egy lélek-tudatos elmével tartalmas kapcsolatokat ápolhatunk és vonzhatunk be, amelyek a szeretet, öröm, béke magasabb frekvenciáján valósulhatnak meg, és amelyek jobb kedvűek és izgalmasabbak, mint korábban. A szexuális teremtő energiát becsatornázhatjuk arra is, hogy emeljük az életünk minőségét a tudatosság által.

A transzcendens szeretet és szerelem tantrikus egyesülésben az, amit keresünk. Hogy élvezhessük ezt a fajta egyesülést és minőségeket néhány alap képességre van szükségünk.

Ezek a képességek:

  1. Az egészséges és vonzó test
  2. Aktív és nyitott energia központok (csakrák)
  3. A képesség, hogy irányítsuk és mozgassuk az energiát
  4. Meditatív elme, amely éber, érzékeli és áramoltatja az energiát az egész testben
  5. Érzelmi egyensúly
  6. Spirituális egyensúly

Ezeket a képességeinket fejlesztjük 2017. július 27-től, csütörtöktől kezdődően, amely tízmilliószoros nap is egyben a „Transzcendens szerelem”- Szeretet és Szerelem tantrikus egyesülésben, 6 alkalmas online kurzus segítségével.

Kedvezményes jelentkezési lehetőség július 11-ig! Olvass minderről tovább itt és jelentkezz most!

Szeretettel várunk!

Send this to a friend