Mostanában, közeledve a március közepétől induló Víz elem időszakához, többször is eszembe jutott, hogy milyen fontos szerepe van az Életemben a víznek. Először is a Rák jegyében születtem, annak minden érzékenységével, és érzelmi beállítottságával. Aztán gyermekkoromban Édesapám arra „kötelezett”, hogy versenyszerűen úszni kezdjek. Ekkor tapasztalhattam meg először a legkomolyabban a komfortzónám határait, és azt is, hogy hogyan lehet átlépni őket. Eleinte nagyon féltem a víztől, aztán, mikor megtanultam úszni, és mindennap edzésekre jártam, már a barátom lett.

Nagyon fontos szerepe van a például az őszinte beszélgetésekben, az érzelmek feltárulásában, a családi kapcsolatok mélyülésében a víznek. Ha valaki nálunk éppen fürdik a családban, sokszor hívjuk be egymást a fürdőszobába. A nagylányom időnként még manapság is él ezzel az eszközzel, és én mindig nagy örömmel csatlakozom hozzá, mert tudom, hogy fontos dolgokat fog elmondani önmagáról. A víz segít abban, hogy a határok leomoljanak, fel tudjuk vállalni őszintén az érzelmeinket, és ki is tudjuk mondani őket. Ezáltal pedig a gyógyulásukra is lehetőséget adunk.

Emlékszem, akkor is a víz segített, mikor ő született. Több órás vajúdás után, amikor nem tágultam, a szülésznő félvállról odavetette, hogy menjek el forró vízzel zuhanyozni, és minimum negyed óráig irányítsam a vízsugarat a pocakomra, és a derekamra. Mikor ezt megtettem, és visszamentem a szülőszobára, megvizsgáltak, és közölték, hogy teljesen megnyíltam, tehát akkor most szülünk. Apró dolognak tűnik, mégis nagyon sokat segített. A vízzel való kapcsolódás segített a „bizalomhormon”, azaz az oxitocin termelődésében, és ez okozta a gyors kitágulást.

A víz tehát a bizalom eleme is. Hiszen, ha valóban bízunk az Élet mindent elrendező erejében, akkor tudjuk átadni magunkat az áramlásnak, akkor tudjuk a ragaszkodásunkat feloldani, és dolgokat, embereket elengedni az életünkből, tudva, hogy hamarosan új energiák, és kapcsolatok étkeznek. Több lehetőséget engedünk be az életünkbe, és nagyobb szerep jut a megengedésnek, a minden áron való irányítás helyett. Hűsíti a fájdalmas sebeket, és tisztítja őket. Tanítja a könnyedséget is, és azt, hogy hogyan működjünk együtt az áramlatokkal, hogyan használjuk a víz felhajtó erejét. Megöntözi az elvetett magokat, hogy gyönyörű növények válhassanak belőlük. Oltja a szomjunkat, hűsít vagy melegít, ahogy éppen szeretnénk. A kék bársony gyógyító erő segít abban, hogy mindezek a minőségek a  különböző életterületeiden is elhozzák a gyógyulást, hogy ellazulj, hogy bizalommal engedd bele magad a saját életed kinyílásába.

A Víz minősége arra is tanít, hogy megtapasztald az áramlást, a folytonos elakadások helyett. Ha együttműködsz az energiával, ahelyett, hogy ellenállnál neki, akkor megérkezhetsz egy új minőségbe az életedben. Megtapasztalhatod, hogy amit kigondolsz, az könnyedén az életed részéve válik, és hogy áramlani kezd feléd a jó, ha nyitottá válsz, hogy befogadd.
 

„Másoknak olyan könnyű az élete.”

„Tele vagyok nehézségekkel. Ez mindig így volt, biztos valami sorsszerű ez nálam.”

„Átok ül rajtam.”

„Olyan nehéz az élet.”

Ha eddig a fentieket tapasztaltad, és szeretnél a tavasz energiájával megérkezni valami újba, a könnyedségbe és a boldogság érzékelésébe, akkor tarts velünk!

Ennek az új minőségnek a behívására invitállak, március 23-án, pénteken

 
 
az „ Áramlás a Lét könnyedségében”

 gyógyító, és meditációs estre

Ezen a meditációs esten:

 • Beszélgetünk
 • Gyógyítást kapsz mindarra, ami fáj, és megérkezhetsz az örömbe
 • Elköszönhetsz az ellenállásaidtól, amelyek eddig visszatartottak a Lét könnyedségének érzésétől, érintéssel, finom gyógyító hangokkal, meditációval, és lágy mozdulatokkal
 • Elengedheted a ragaszkodásodat a régi mintákhoz, az ismétlődő, kellemetlen tapasztalatokhoz
 • Megtapasztalhatod élményszinten a Lét könnyedségét, ami elkísér majd a mindennapjaidban is
 • Feltöltekezhetsz a szeretet energiájával
 • Megtapasztalhatod az elfogadást az ellenállás helyett
 • Megérkezhetsz az áramlásba, ahol minden probléma átminősül, és hamarosan a vágyaid megvalósulását tapasztalhatod
 • Hömpölyögni kezdhet hozzád minden jó, amire vágysz

Időpont: 2012. március 23. péntek, 18.00- 21.00 óra között

Helyszín: Budapest, XII. kerület. A pontos helyszínről jelentkezésed után, e-mailben értesítünk

A program díja: 4 400 Ft

Kedvezmény Neked!

 

Ha jelentkezésed és befizetésed legkésőbb március 16-ig megérkezik, akkor a meditációs est díja számodra kedvezménnyel 3 900 Ft!

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com , a tárgysorba írd be, kérlek: Áramlás

Jelentkezésed után tájékoztatunk a pontos helyszínről és a tudnivalókról!

Az Áramlás meditációs estről itt olvashatsz bővebben.

 

A tavasszal a szerelem energiája is éledni kezd bennünk, és a víz időszaka abban is segít, hogy helyreállítsuk a női és férfi egyensúlyt az életünkben. Önmagunkban, a párkapcsolatunkban, és a családunkban is.

Ha szeretnéd mindezt magad is megtapasztalni, szeretettel várlak

 

a gyógyításon Jézus és Mária Magdolna energiájával.

Legközelebbi időpont: március. 14. szerda, 1 és negyed órás, személyes ülés formájában.

Várlak szeretettel, ha

 • szeretnéd meggyógyítani a kapcsolatodat szüleiddel
 • ha a múlt, jelen és jövő dimenzióiban rendbe szeretnéd tenni családi kapcsolataidat
 • ha elakadt női/férfi energiákat szeretnél élővé varázsolni magadban
 • ha szeretnéd meggyógyítani szerelmi kapcsolatodat, illetve azokat a mintákat, amik eddig korlátoztak a boldog szerelem megélésében
 • ha el szeretnél találni az ősbizalomhoz
 • ha szeretnéd megtapasztani az egységet, és a szeretetet az életedben
 • ha szeretnéd gyógyítani összetört szívedet
 • ha fel szeretnél töltekezni Jézus és Mária Magdolna energiájával

Csak előre bejelentkezéssel tudlak fogadni, a szabad helyek erejéig. Informálódni és jelentkezni itt tudsz: info@simratyogaworld.com.

A tárgysorba kérlek, írd be: EGYSÉGBEN

  

Szeretettel várlak

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend