karmaHa spirituális úton jársz, előbb utóbb találkozol a sors, végzet, és karma kérdéskörével, és ha elég bátor vagy, elkezded a karmád határait feszegetni. Mikor megszülettél, kiválasztottál egy tér- idő ablakot, ahol beléptél az életbe, abból kivetíthető az út, amit bejárhatsz. Ha nem változol, akkor nagyon a karmád határozza meg az utadat, ami nem más, mint egy ok- okozati törvény, és az előző életekben megtett dolgokon alapszik. A tanítómtól egy nem túl költői, de annál beszédesebb hasonlatot hallottam a karmáról. A karma olyan, mint egy nagy tál sz.r. Ha ellenállsz neki, ugyanaz a sz.r marad, de ha elfogadod, és teszel azért, hogy változzon, akkor lehet, hogy valamit sikerül átalakítani belőle. Végzetnek azt nevezzük, ha engeded, hogy a tudatalattid irányítsa az életed. Ez tulajdonképpen a karma, ami állandóan önmagát ismételgeti. A sors tudatos cselekvésből, tudatos választásokból jön létre, amin keresztül meg tud nyilvánulni az igazság, és a természeti törvények. Ez a törvény a mindent átható életerő, a dharma. Lehetőséged van tehát a karmát dharmává változtatni. Egy esélyed van az életben erre, egy tanító, aki ki tudja nyitni a karmád kapuit. A tanító lehet maga a tanítás is.

Ha azt gondolod, hogy olyan sűrű energiában vagy, ami nem változtatható, akkor ne add fel. Tudsz változtatni a karmádon, ennek egyik módja az, ha minden egyes próbánál újra és újra kijelented erős szándékkal, amit szeretnél. A másik lehetséges módja ezen felül, hogy kapcsolatba lépsz a téged támogató erőkkel, és energiákkal, és teszel érte, hogy a karmád változzon. Ezzel minimum 50%-kal fel tudja gyorsítani a folyamatot. Nincs lehetetlen, ha valamit nagyon szeretnél. Ez az élet bármely területére igaz, legyen szó akár párkapcsolatról, akár egyészségről, akár az anyagi biztonságról. Egyet kell elfogadnod: ha Te változol, akkor a tér- idő valóság leköveti a változásodat.

A Teljesség virága programokon iránymutatást, tudást, és gyakorlatokat kapsz a karmabontásra, és egy új választott dharma építésére:

A tudatosság szerencséjeElőször is hadd értesítselek, hogy a Varázslatos 2014 meditációs est, amelyen kiküldjük az erre az évre teremtő szándékainkat, elengedjük azt, amit már nem kívánunk tovább vinni, játszunk, teremtünk, és nevetünk, és egy erőteljes bőségteremtő gyakorlatsort is elvégzünk a hétvégi, egynapos lezajlású gyengélkedésem miatt, ezen a héten szombaton, vagyis január 18-án 16 órától lesz megtartva. Csatlakozz hozzánk, ha tudatosan szeretnéd megteremteni a 2014-es évedet. Kattints ide a részletekért!

Január 15-ig kedvezménnyel jelentkezhetsz az alábbi online kurzusokra. Ha vidéken élsz, szívesebben tanulsz egyedül, vagy te szeretnéd beosztani a fejlődésre szánt időt, ezek igazán jó lehetőségek:

  • Bőségvonzó online kurzus indul február 14- én! A kurzus segítségével megérted, hogy minek aBőségvonzás következménye, ami eddig történt az életedben. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami egy torz valóság megteremtésében eddig veled volt, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is.

Az online kurzus elvezet új valóságod megteremtéséig, mindezt úgy, hogy végre valóban változtatsz, még akkor is, ha már sokat foglalkoztál a témával.

Olvass tovább, és jelentkezz itt!

  • Kiteljesedés 2.0 webkurzus indul, hogy meg tudd bocsátani, és szereteteddel átöleldanya Édesanyádat. Ha ezt megteszed, rengeteg, a boldog párkapcsolatot akadályozó mintádtól tudsz megszabadulni. A részleteket a kurzusról itt találod!

Workshsopok, beavatások:

Egy napos Munay- Ki beavatáson, vagy 3 napos oktatói képzésen is részt vehetsz a közeljövőben. A Munay-Ki egy kilenc lépéses folyamat a múlt sérelmeinek gyógyítására: akár gyermekkori, akár előző életekben szerzett tapasztalatként hatnak jelenleg a személyiségre. A Munay-Ki megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket (Luminous Energy Field – LEF) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amelyeket a múltbeli traumák hagytak hátra. A sebek megtisztítása után, (amiket esetleg már sok élet óta cipelünk) szabadok lehetünk, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk.

Munay- Ki

Olvass tovább a Munay- Ki számtalan, csodálatos és gyógyító hatásáról itt!

Két karmabontó, és dharma építő workshop is vár rád a közeljövőben. Kis csoportban dolgozunk, így jelentkezz rájuk minél hamarabb:

SzépségNői workshop a szépségért, ragyogásért, és kecsességért február 14-én, Valentin napon. Ha valóban meg szeretnéd élni a nőiességedben rejlő összes varázserőt, nem elég csak a gondolatok, és az érzelmek terén rendet tenni, bár ez nagyon fontos, és szinte járulékos előnye annak, ha mélyebben, az energiarendszerünk szintjén tesszük meg a kívánt kiigazításokat.

Ébredj fel az álomból, találj vissza nőiességedhez, lágyságodhoz, teremtőerődhöz!

Katt ide a részletekért!

BőségWorkshop a bőség és anyagi biztonság megteremtéséért március 9-én.

Ezen a workshopon:

  • beazonosítjuk és elengedjük a régi, korlátozó blokkokat és mintákat
  • elképzeljük, és megteremtjük új önmagunkat
  • újjászületünk és megerősödünk életünk új, választott minsőégében
  • speciális jógagyakorlatokat végzünk a Kundalin jóga hagyományából
  • transzformáló hangokat, mantrákat, és shabad gurukat zengetünk
  • támogató körben egymást erősítjük

Olvass tovább a bőségworkshopról, és jelentkezz itt!

Igazán gazdag programkínálatból válogathatsz.

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Send this to a friend