Írta: Nam Hari Kaur (Forrás)

Fordította: Arató Mónika/ Simrat Kaur

 

Halleluja, egy fényesebb időszak érkezik a Földbolygóra! Június az elektromos energia új friss hullámát hozza el mindannyiunk számára, és zöld lámpát mutat a merész, új vállalkozások számára.

Június 6- os száma belejátszik a szerelem, család, közösség, és a szépség témáiba, egyensúlyt és becsületességet keresve az életben. Az új szeretet a levegőben van, csakúgy, mint a kapcsolódás szikrája, amely szükséges a kreatív szövetségek törekvéseihez.

Egy “felemelkedő összeköttetés” van jelen júniusban, júliusban és augusztusban, amelyek biztosítják számunkra a teret, hogy fejlesszük az új kapcsolatainkat és projektjeinket, egy kiegyensúlyozott időszakon keresztül.

Ez a biztos, “egyik lépés a másik után” megközelítés biztosíthatja a szerencsénket. Röviden érintve az elmúlt 3 hónapos ciklust, amely sokak számára nagyon nehéz volt, fel kell ismernünk, miért volt ilyen kihívásos. A fő tanítás, amire emlékezzünk:

 

“Már nem áldozom fel a lelki jólétemet valaki másért.”

 

Ha emlékezel erre, és betartod, a problémáid fele el fog tűnni!

Ennek oka a 11-es szám, a 2018- as év átfogó száma. A tizenegy a “ párhuzamos egyidejűséget” koncepcióját jeleníti meg, amikor Isten benned van, és az ember benned istenien összehangolt. Ez az emberi lézetés legmagasabb állapota, és erről szól a Vízöntő korszak.

Hogyan lehet bármilyen kapcsolat boldog vagy megoldott, ha folyamatosan lecseréled magad másra, abból, aki valóban vagy, csak hogy elégedetté tégy valaki mást? Sokunk ilyen családi dinamikában nőtt fel, amely nem volt jó, de tipikusnak nevezhető, így most fontolj meg egy “spirituális védőoltást”, amely fenntartja az immunitásodat ezzel a hozzáállással szemben.

Gyakorolhatod a “Meditációt a jólétért és az intuitív lehetőségért” 90 napig. Aktiválni fogja az agyadat, így tudni fogod, hogy “pontosan mi is a helyzet”.

A 6- os szám a Fényívedet jeleníti meg, ami a védelmi meződ. Egy erős Fényív intuitív tudatosságot ad számodra. Azonnal felismered a helyzetet, és megfelelően reagálsz minden kihívásra.

Ez átfogó hatékonyságot ad az életben, időt és energiát takarít meg. Szükségünk van erre a hatékonyságra, mivel a földbolygó frekvenciája változik, és néhányan bajba kerülnek, ha nem tartják a sebességet. Hasonlóan az elektronika gyorsabbá válásához, az információval és a körülményekkel kapcsolatos észlelésre és reagálásra való képességünknek is megfelelőnek kell lennie.

Június öt olyan napot hoz számunkra, amelyek pozitív energiákat töltenek be a kezdethez. Ezek a napok június 1., 10., 11., 28., 29. Legyen szó házasságról, üzletről, vagy bármi másról, ezek a legjobb napok az induláshoz.

És következzen itt egy vallomásom. Néhány nappal ezelőtt, amikor elkezdtem írni ezt az előrejelzést, nem voltam nagyon jó hangulatban. A dolgok nem történtek olyan gyorsan, ahogy szerettem volna, és néhány ember nem úgy viselkedett, amit nagyra becsülhetnék. Váltottam erre a mottóra: “ Oké, csak csináld a következő jó dolgot.” Elhatároztam, hogy élelmiszereket rendelek az Instacarton keresztül, ami egy házhoz szállítási szolgáltatás. Van abban az érzésben valami megnyugtató, hogy jó dolgok vannak útban feléd.

A kiszállító személy megérkezett az ajtóhoz, és alig ránézve azt mondtam: “ Csak tegyen mindent a konyhapultra.”  Ahogy éppen távozóban volt, észre vettem, hogy mintha egy gyermek feje tűnne ki behajlított karjából. Azt gondoltam:” Ez egy rongybaba? Milyen őrült lehet az, aki egy rongybabával jár dolgozni.?”

Ezután ösztönösen megkérdeztem: “Ez az ön kisbabája?” Erre megfordult, hogy válaszoljon, “Igen, az enyém.”-  mondta, mindezt olyan mosollyal az arcán, mint aki épp felragyogtatja az éjszakai égboltot. Döbbenten csodálkozva azt mondtam neki: “Nos, Isten áldja meg, és a kisbabáját is.” Köszönetet mondott, majd finoman elsétált.

A következő néhány percet azzal töltöttem, hogy megfeddtem magam azért, hogy ítélkeztem felette és a helyzet felett. Egy fiatal spanyol nő volt, egyik kezében hozva a két szatyor élelmiszeremet és egy gallon vizet, a másik karjában az egy hónapos csecsemőjét, mindezt két lépcsősoron, mosolyogva. A fehér, kiváltságos énem nagyon zavarban volt.

Majd felismertem: “Várj egy percet, van ennek egy másik része is”. Mindig mantra zene szól nálam, ő, és az újszülöttje áthaladtak ennek a zenének az elektomágneses terén. Mondtam neki egy áldást, és Isten megbecsülte a szavak erejét. Mi más lehetett volna, mint áldás, amit az anya és a gyermek kapott, éppen a megfelelő pillanatban?

A tanulsága ennek a történetnek az, hogy soha nem tudhatod meg, hogy a felsőbb erők hogy rendezik a dolgokat érted, vagy valaki másért, csak ha kiállsz az útból. Amikor az mondom “kiállsz az útból” úgy értem, hogy a felvillanó reakcióid és ítéleteid elhomályosíthatják a látásodat, hogy érzékeny legyél a nagyobb képre, vagy arra, hogy mi is történik valójában.

Ez 2018 ereje, az isteni kiegyengetés, amely elhozhatja számodra mind az áldottságot, mind az áldást. Maradjunk a pályán magunkkal és egymással, hiszen 2018 nyara magában hordoz minden lehetséges erőt és ígéretet a felébredett kegyelemre, megadva nekünk azokat az áldásokat, amelyekért eddig dolgoztunk és imádkoztunk. Sat Nam.

 

“Mikor azonos frekvencián vagy a kozmikus energiával, a lehetőségek elérkeznek hozzád.”

 

Yogi Bhajan 1976.11.04.

 

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy minden újdonságról időben értesülhess:

 

Kérd hírlevelünket!

 

 

Send this to a friend