Írta: Nam Hari Kaur (Forrás)

Fordította: Arató Mónika 

 

Gyorsulás van most a levegőben, a megnövekedett sürgősség érzése, ami arra ösztönöz bennünket, hogy lépjünk fel a következő szintre a spirituális utazásunkban.

Áttörést akarunk, és el is érhetjük, mindaddig, amíg belső iránytűnket helyesen állítjuk be.

A 6- os szám a biztonság, védelem, család, szeretet és igazság témáit jeleníti meg.

Egész hónapban azon fogunk elmélkedni, hogy „Hol van a szeretet?” és hogy „Tisztességesen kezelnek engem”? Ez a folyamat fontos, mivel a júniusban „visszaállítási idő” van, hogy újra értékeljük magunkat és kapcsolatainkat.

Június szívszáma a 7- es ( a hónap 6- os száma + a 10-es ajándékszám), és a 7-es számnak szüksége van térre és időre, hogy magában átgondolja a dolgokat.  Az elmélkedő megfontolások jó alapköve lehet, hogy „Hol értékelnek engem igazán?” és „Hol szükséges, hogy határokat teremtsek a tudatalatti rejtett szükségletek ellen”? Egyszer tanácsot adtam valakinek, aki mélyen elhallgatott, majd azt mondta: „Nam Hari, az egész életem ráment, hogy észrevegyem, hogy a „Nem” szó egy teljes mondat.” Soha nem fogom elfelejteni.

A nyugodt szemlélődés és a lelki felgyorsulás dinamikus duóját tovább vizsgálva fontos megérteni, hogy ez a kölcsönhatás hogyan működik a legjobban. A 7- es szívszám szeretne egy fennsíkot elérni, egy olyan helyet, ahol a világ bajai nem érintenek. A 6- os mesterszám (a hónap száma)  szükségét érzi annak, hogy megoldja a részleteket, a mindennapi élet technikai kérdéseit. Ez egy, a lelki útra nézve a bennünk rejlő aggodalomra okot adó pont, mivel mindig a „helyes” dolgokat akarjuk tenni.Jó hír, hogy van egy egyszerű módja annak, hogy ezt viszonylag könnyen rendezhessük. A Védelem isteni pajzsa meditáció arról szól, hogy hogyan erősítheted meg az aurád és az immunrendszeredet, azáltal, hogy a meditáció megadja a tisztán látás képességét a dolgokra. Ahelyett, hogy társfüggők lennénk, hívd be az Univerzális Anyát a Maaa mantrán keresztül, és kapd meg, amire igazán szükséged van- a feltétel nélküli szeretetet, megkötés nélkül. Most, hogy világos és megerősödöttek vagyunk a személyes jelenlét nagyobb érzésével, nézzük meg a június hónapot egy magasabb nézőpontból.

A következő lépés egy kicsit haladó, de tudom, hogy érteni fogod. Amikor kombináljuk a hónap 6- os számát az év 12-esével (2+0+1+9= 12), akkor 18- at kapunk. A 18 a Humanitárius archetípusa, és a tudatos együttműködési erőfeszítésekre szuper-kapcsolat áll rendelkezésre. Most nyitva van egy ajtó – egy energia portál, hogy megtalálják azokat, akikkel együtt teremthetünk.

Fontos felismerni a lehetőséget itt, mert ha nem kapjuk el a 18- as hullámát, akkor negatív 9-esként térhet vissza. Amikor a 9-es negatívvá válik, az nem egy boldog hely. A veszteség, a szétkapcsolódottság érzése kísérthet, és az, hogy nem tartasz lépést az élettel.  A legrosszabb forgatókönyv a harag és bosszúállás lehet, úgy mint „ Ha én nem vagyok boldog, akkor senki ne legyen az.” Valószínűleg láttál már ilyet valahol az életedben, vagy a nagyvilágban.

Számos módja van annak, hogy olyan ügyért tegyél, ami fontos számodra.  Önkéntesnek lenni egy állat menedékhelyen és ott kutyákat sétáltatni. Önkénteskedni egy jóga központban, és számtalan módon szolgálni. Bármilyen kapacitással részt venni egy „Étel kerekeken” programban, amely az otthon ülőket és hátrányos helyzetűeket szolgálja.

Van valami nagyon egészséges és gyógyító a „csapat szellemben”, és sok belső elégedetlenséget meg lehet oldani, ha vállvetve vagyunk azokkal, akik közös látomással rendelkeznek. Yogi Bhajan egyszer azt mondta:” Ne szigeteld el, és ne zárd el magad”. Továbbá elmagyarázta, hogy az emberek hajlamosak erre, a bolygón lévő energetikai eltolódások intenzitására adott reakcióként. A 6- os szám mindig siet, gyorsan a végeredményhez akar jutni, hogy minden tökéletes és rendezett legyen. Nem kell sietned, csak az intuitív választ kell megadnod a legjobb cselekvési módra. Ekkor leszel tökéletesen illeszkedésben a hónap természetes felgyorsító dinamikájával.

Ez nem egy „mágikus gondolkodás”, mint egy népszerű spirituális zsargon- ez a valós ráhangolódás a finom energiákra, amelyek már játékban vannak. A mester harcművész vizuális tudatossággal rendelkezik az ellenfél egyenruhájának legkisebb elmozduló ráncáról, ezáltal leleplezve a következő mozdulatát.

Képesek vagyunk rá, és kell is, hogy kifejlesszük ezt a magasabb érzékenységet. Ez nem óvatosságot jelent, hanem, hogy légy éber. Mindannyiunknak van egy bizonyos mennyiségű természetes intuíciója, és egy profi sportolóhoz hasonlóan gyakorlatra van szükségünk ahhoz, hogy élesen tartsuk, hogy a legjobban működjön.

Hívd be az Angyalokat most, hogy támogassanak téged a spirituális utadon,  egy olyan paktumot létrehozva az égiekkel, amely azt mondja: „Megteszem a részemet, és bízom benne, hogy az út minden lépésénél vezettek engem.”

A lelked fénye vonzza be az összes jóságot és nagyszerűséget, amelyet megérdemelsz, és örökké lakozz szeretettel Isten neked szánt ajándékainak kegyelmében. Sat Nam.

 

“Az egyetlen barátod Istenen és a Természeten kívül a saját fegyelmezettséged. Ez a kulcs a bőséghez.”
Yogi Bhajan, 1999.12 20.

 

Send this to a friend