Írta: Nam Hari Kaur (forrás)

Fordította: Simrat Kaur/Arató Mónika (www.simratyogaworld.com)

Már régóta várunk a jószerencse széljárására és az isteni szövetségre, és most ez a szél mindannyiunk szívét és lelkét felpezsdíti. Július hónap elhozza a lehetőségek és a másokkal való kreatív szövetségek idejét. Ennek az évnek a legjobb hónapja a házasságkötésre is.

Szükségünk van, hogy újra még erősebben higgyünk önmagunkban, mivel e hónap a Pozitív Elme szikrája, amely segíteni fog nekünk hogy ráébredjünk a levegőben lévő kapcsolódási lehetőségekre. Hasonlóan a tavaszhoz, épp most van jelen egy szép kereszt-beporzó, megtermékenyítő hatás a bolygón, amely intenzívebben elhozza az azonnali manifesztáció lehetőségét, mint eddig valaha.

házasság3A házastárs, a tökéletes munka, a megfelelő otthon és az odaadó, új kedvenc háziállat most jobban elérhető számodra, mint korábban valaha. Ez azért van, mert a 17-es szám megjelenik július Alap kalkulációjában (Alapkalkuláció: hónap 7-ese + az év 10-ese= 17).

A tizenhét a Spirituális és Pénzügyi Jószerencse száma, és minden ésszerű erőfeszítés vonzhatja a szerencsét. Szeretnéd szuper-vonzóvá tenni magad az Isteni Gondviselés következő fennsíkjára? Természetesen szeretnéd! Zengesd a Har Har Har Har Gobinday, Har Har Har Har Mukanday mantrát 11 percig naponta!

“A mantra pénzt fog teremteni, jönni fog. A lehetőségek jönni fognak, a gazdagság eljön.” -Yogi Bhajan

A pénz egy médium, egy energia, ami táplálja az álmainkat, amelyeket szeretnénk megjeleníteni. E hónap 7-es száma megköveteli tőlünk, hogy bízzunk a mennyei erőkben, és beengedjük az áldásokat az életünkbe. A szerencse természetesen nemcsak pénzügyi téren érkezhet, bármilyen más módon formát ölthet. Pozitív megerősítésként kijelentheted magadnak: „Készen állok, hajlandó és képes vagyok elfogadni a Kegyelmet és az Univerzum teremtő erejét, hogy vezessen és megáldja az életemet.” Mondd ki ezt hangosan magadnak legalább háromszor naponta a tükör előtt állva, mosollyal az arcodon! Ereje van annak, ha közvetlenül a fizikai jelenlétedhez beszélsz.

Tovább vizsgálva a 7-es szám aspektusait, tudjuk, hogy jógikus prespektívából az Aurát jelenti, vagyis a testet körülvevő elektromágneses mezőt. Ezen kívül a 7-es a teret is jelenti, mint a szobában vagy a környezetünkben jelen lévő teret. Egy magasabb spirituális szinten a 7-es szám a szentélyt testesíti meg, ami az elvonulás, pihenés, regenerálódás, szakralitás tere. Mivel mindannyian tapasztaljuk a gyorsuló idő intenzitását, a pihenés szükségessége mindig oly fontos. Tedd ezt a júliusi hónapot azzá az időszakká, amikor létrehozol egy teret az otthonodban, ahol átélheted a szentség érzékelését. Dolgozz a színekkel, hangokkal, vízzel, drágakövekkel, képekkel, fényekkel, stb. Így mikor besétálsz az ajtón, azt mondhatod: “Otthon vagyok!”. 

A pihenés képessége és a regenerálódás nagyon fontos ezekben a napokban, és Yogi Bhajan is azt mondta utolsó éveiben: “Ne tedd azt amit én tettem, ne hajszold túl magad!” 

Most nézzük meg a munka és jólét kérdést egy másik nézőpontból, ami nem más, mint az adás. Mindannyian tudjuk, hogy jó adni, az adakozást a tudatos ember részeként értelmezzük. Azt mondják, a gazdagság kevésbé ismert ékszere az, hogy adsz a kreativitásodból.

Hadd osszam meg veled, amit az adás briliáns példájának gondolok. Ha egyáltalán hallgatsz populáris zenét, akkor biztosan hallottad már Lorde-t, aki a 2014-es év Legjobb Dalának Grammy győztese. Mindössze 17 éves volt, amikor győzött, ő a negyedik legfiatalabb személy, aki valaha Grammyt nyert. Ő maga írta a “Royals” című dalt is, ami egy briliáns költői ábrázolása a tinédzserek növekvő fájdalmának, és az iskolai megkülönböztetés durva valóságának.

Amikor az első dalgyűjteménye elkészült, beleérte a “Royals” című dalt is, ragaszkodott hozzá, hogy először az Interneten kell ingyenesen elérhetővé tenni, anélkül, hogy a lemeziadó cég egy fillért is keresett volna rajta. El tudod ezt képzelni, hogy egy 16 éves lány a nagy üzlet és gazdagság előtt állt, és így később elmondhatta: “Ők nem szerették, de én annyira boldog voltam, hogy ezt tettem. Okos lépés volt ott megjelentetni.” ?

Nos, valahogyan ez a közönség figyelmét beszívó képesség kifizetődött, mivel gyorsan globális szenzációvá vált, és mellesleg jelenleg 9 millió dollárt ér.

Valakinek volt egy kreatív tehetsége, csiszolta, élesítette, megosztotta, és jó szerencsét kapott viszonzásul. Te sem vagy kevésbé képes arra, hogy leáss odabent, önmagadban, és felhozz valami szépséget, örömet, kreativitást és tudatosságot erre a világra. A mag várakozik, hogy kihajtson, és a Csodanövekedést Hozó Tápoldat a fenti meditációs oldal-linken vár rád. Menj és növekedj!

Szeretet, kedvesség és öröm töltse el a szívedet és a Lelkedet! Sat Nam

“Amikor éled az életed, Isten szolgáltatja a feltételeket!” – Yogi Bhajan

Ha szeretnél hasonló hasznos bejegyzéseket olvasni, videókat nézni, akkor iratkozz fel hírlevelünkre, és mindig első kézből értesülsz az újdonságokról!

Szeretettel,

Arató Mónika (Simrat Kaur)

Send this to a friend