Mikor gyermek voltál, és járni tanultál, nagyon veszélyesnek tűnhetett felállni és elindulni. Mégis hajtott a vágy ösztönösen a felfedezés felé. Valószínűleg nem arra gondoltál, hogy el fogsz esni, meg fogsz sérülni, hanem bátran indultál az új, az ismeretlen felé. Nem is történt semmi baj. Megtanultál járni, aztán futni, majd biciklizni. Felnőttfejjel is vagy ezzel, vagy azóta óvatosabb lettél?

Ha meg szeretnéd tudni ki vagy valójában, és mire vagy képes ebben az életedben az igazi fejlődés a komfortzónán túl kezdődik. Át kell lépned a „biztonságos” kereteket, hogy megtudd, mi vár ott rád. S ha átlépsz, gyakran az történik, hogy rájössz, valójában nem is ismerted magad korábban. Új képességeid bontakozhatnak ki, vége lehet egy régi mintának, amiről azt gondoltad, ez már soha nem változik meg, örökre ilyen szerencsétlen maradsz, vagy felülírhatod azt a korábbi elképzelésed, miszerint „ez az én sorsom”.

 

Ha pedig már legalább egy ilyen, felnőttfejjel szerzett sikerélmény mögötted van, akkor legközelebb bátrabban indulsz el életed bármely területén változtatni. Képzeld el, hogy van egy sikerrecept, amit „csak” követned kell, és elvezet oda, amit meg szeretnél teremteni. No, nehogy azt gondold, hogyha megvan a recept, akkor már semmit nem kell tenned. Recept mellet is te vagy az, aki a saját komfortzónáján átlép, te vagy az, aki változik, aki nyitottabbá válik, akinek kinyílik a szeme a lehetőségei felismerésére. Utána viszont te vagy az is, aki ezáltal bölcsebb lesz, aki rádöbben, hogy ezt is meg tudta csinálni, és akinek ettől erősödik az önbizalma, és kiteljesedik az élete.

Most három olyan programot is ajánlok neked, amit receptként használhatsz, mivel a saját komfortzónáimat átlépve dolgoztam ki őket, és megtapasztaltam hatásukat. Némelyik még most is visz tovább, újabb határok átlépése felé, és én megyek velük, mert már többször megtapasztaltam, hogy képes vagyok és megéri őket átlépni.

 

1.      Május 1-jével beléptünk a szerelem időszakába, amikor a leginkább érdemes a saját komfortzónáidat átlépni, annak érdekében, hogy megtaláld azt az embert, aki mellett azt érzed: hazaértem. Május 4-ig tudsz még kedvezményesen jelentkezni a

Lélektárs- behívó online kurzusra

,amely május 10-én indul, és ezzel a vonzásmódszerrel találtam meg én is a Lélektársamat.

Te szeretnéd megélni a 2012-es évet úgy, hogy melletted van az az ember, akivel beléphetsz az Édenkert kapuján? A változás rajtad múlik, és belülről indul.

A kurzus mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számukra valódi társukat.

Most még jelentkezhetsz, ne maradj le! Várunk a kurzus résztvevői között! Kattint ide, és olvass tovább!

 

2.     A második program, ahová Kedvesemmel, Lélektársammal, Csendes Csabával várunk szeretettel a

 

„DNS transzformáció”

Sejtátalakító, gyógyító, hálaadó elvonulás a Teljesség jegyében

2012. augusztus 4-5-én

Erre a programra május 4-ig tudsz jelentős kedvezménnyel befizetni!

Meditációval képesek vagyunk az agyunk működésén, sőt még a szerkezetén is változtatni. Ezzel a területtel a neuroteológia foglalkozik. De nem csak az agyunkon tudunk változtatni, hanem tudatosságunk változása képes DNS láncunkat is transzformálni.

Az elvonulás ideje alatt a transzformáció tudati, érzelmi és fizikai szinten is történik, amely képes átalakítani a sejtjeink rezgését és a DNS-ünket. Az elvonuláson 9 szent szanszkrit mantra zengetésével fogjuk transzformálni önmagunkat, tudatunkat, érzelmeinket és sejtjeinket.

A mantrák mágikus, gyógyító, védelmező és felszabadító dallamok. Több ezer éve használják őket a keleti misztikus tradíciókban a test vitalizálására, a belső nyugalom és a szent célok eléréséhez. A hang és a lélekorientált zene képes gyógyítani a testet, megnyugtatni az elmét, az emóciókat, megnyitni szívet, és a szent szavak képesek kitárni a kapukat más dimenziókba. Az egyik legeffektívebb eszköz a személyes transzformációhoz, és a legjobb gyógyító az érzelmi és pszichoszomatikus nehézségekre. Minden mantrának megvan a speciális célja, mindegyik inspirál, és segíti az összeköttetést más dimenziókkal.

Olvass tovább az elvonulásról, és jelentkezz itt!

3.     A harmadik program, ami szintén rengeteget nyújthat Neked, persze csak akkor, ha nyitott vagy a komfortzónán túli világra a

Bőségvonzó online kurzus

,amelyre május 3-ig tudsz kedvezménnyel, 11 000 Ft helyett 8 500 Ft-ért jelentkezni!

„Nincs annál nagyobb kaland, mint mikor az álmaiddal összhangban élsz.”- Oprah Winfrey

A Bőség-vonzó online kurzus 2012. május 21-én, az Újhold megújító, elindulást támogató energiájával indul. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami egy torz valóság megteremtésében eddig veled volt, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is.

Az online kurzus elvezet új valóságod megteremtéséig, mindezt úgy, hogy végre valóban változtatsz, még akkor is, ha már sokat foglalkoztál a témával.

A Bőségvonzó online kurzusról itt tudhatsz meg többet, és jelentkezhetsz is!

 

Szeretettel várunk a komfortzónán túl,

 

Arató Mónika

 

Send this to a friend