szívlevél2Sokan töltöttünk el éveket azzal, hogy az önértékelésünket arra alapoztuk, hogy mennyire felelünk meg a média és a kultúra által diktált mintáknak. Mire gondolok? Érdemes úgy kinézni, olyan termékeket használni, amit a reklámok diktálnak, mert akkor nem nagyon tűnünk ki a tömegből, és elfogadnak.

25 évesen még nem vagy férjnél? 30 évesen még nincs két gyermeked?

Három gyermeked van? Normális vagy? Erre a világra ennyit szülni?

Nem vagy szexistennő? Úristen, mit gondolsz, hogy fogsz így kelleni a jó pasiknak?

Ott hagytad a biztos munkahelyedet? Miből fogsz így megélni?

Gondolom, ismered az ilyen, és ehhez hasonló mintákat és ítéleteket. Az is komoly munka, hogy az ember lánya leszakítsa magát mindezekről, ha más a belső értékrendje, hát még az, hogy magabiztosan, és ragyogva járjon a világban. Milyen felszabadító azt gondolni, hogy az értékeinket a belső fényünk, ragyogásunk határozza meg? Én azt javaslom, találd meg ebben a saját igazságodat! Kísérletezz az életeddel, hiszen valójában a földi játéknak, amit életnek hívunk az a célja, hogy megtaláld és megszeresd önmagad.

Mindannyian egyediek vagyunk, és nőként kaptunk egy ajándékot, Isten vonzó szépségét önmagunkban. Yogi Bhajan azt mondta, hogyha Isten valaha azt gondolta volna, hogy csak egyetlen formát hoz létre, akkor a nő lenne az a  jármű, amiben Isten a Földre érkezik. A szépségünk nem a sminkünkön vagy a divaton alapszik, hanem a mélységünkben rejlik.

Van egy másik áldás is, amit nőként kaptunk, ami hatékonyságot és ragyogást ad nekünk- ez a kegyelmünk. Mi a kegyelem? A kegyelem a személyiség ereje, hogy önmagad légy, és soha ne engedd magadat vagy bárki mást lesüllyedni. Az erőnk abból jön, hogy képesek vagyunk létrehozni, és megjeleníteni azt, akik valójában vagyunk. ” Nő vagyok, kegyelemmel teli nő vagyok.” Amikor megtartjuk ezt a tudatosságot, akkor felemelkedünk.

A kundalini jóga szerint tíz testünk van, ebből csak egy látható, a fizikai test. A többi kilenc finomenergetikai test, amely egy gyönyörű fény mező, egyfajta ragyogás, amely meghatározza a fizikai kinézetünket is. Add hozzá ezt a ragyogást a mosolyodhoz, és semmi nem tud legyőzni téged. Ezzel az erővel nincs szükség drámákra és traumákra, mert a vonzásod olyan erős lesz, hogy minden eljön hozzád, amit csak szeretnél.

Ezt az Isteni ajándékot többféle módon is használhatod, mint nő. Emelheted vele önmagadat, a családodat, a gyermekeidet. Isteni ragyogásoddal emelheted a számodra kedves férfiakat is, akiknek boldogságát szeretnéd megtapasztalni.

Ehhez ajánlok most két programot. Mind a kettőhöz kapcsolódik április 11-ig egy kedvezményes befizetési lehetőség. Élj vele! Gyere, ha fel szeretnél szabadulni, a magad útját járni, vagy ha már azon jársz, gyere megerősödni, és még fényesebben ragyogni! A programokon való részvétel semmilyen előképzettséget nem igényel.

“GRACE”

a szív és lélek ragyogása

 női kundalini jóga elvonulás

Szentbékkállán

2016. június 2-3-4-5.

 grace

“A mindennapi ragyogás kell, hogy legyen a valóságod- kell, hogy legyen a mintád.” —Yogi Bhajan  

A grace szó angolul szépséget, kegyelmet, kellemet, bájt, magasztosságot, kecsességet, megbocsátást jelent. Számomra mindegyiket és egyiket sem. A legjobb fordítás szerintem, ami a kundalini jóga humanológiai tanításaihoz a legközelebb áll: a szív és lélek ragyogása.

Minden nőben megvan önmaga belső ragyogása- a mindennapi ragyogás. Kombinálva a személyes tapasztalattal, amit Yogi Bhajan tanítása ad a mindennapi ragyogásról, felfedezheted a női ösvényt a legmagasabb identitásod felé – ami Isten ragyogása és kegyelme.

Volt idő, amikor a nőket isteni lényükért, szépségükért, bölcsességükért, és ragyogásukért imádták. Egy kisgyermek szemeiben és az ő tökéletes ártatlanságában, és belenézve egy anya szemeibe, azt látjuk, hogy ez a ragyogás mit sem változik. A gyermek nemcsak az anya fizikai testét látja, de a fényt és ragyogást is, ami az anya testét körbeöleli. Ezt a ragyogó képet és elképzelést tanította Yogi Bhajan a nőkről. Az elvonulás alatt átadom ezeket az ősi, a kundalini jóga több ezer éves hagyományából származó tanításokat egy modern, női megközelítésben.

Mindezt Szentbékkálla és környéke gyönyörű, ősi, erős női rezgést megjelenítő tájain éljük át együtt, támogató női körben.

Helyszín: Szentbékkálla és környéke- Káli Vendégház  http://www.kalivendeghaz.hu/hu/

Részvételi díj: 59 000 Ft, mely tartalmazza a szállást, napi háromszori vegán étkezést, és az összes programot.

Előjelentkezési kedvezmény!

Ha április 11-ig jelentkezel és befizeted a teljes részvételi díjat, akkor számodra az elvonulás 49 000 Ft.

Részletfizetési kedvezmény: Ha április 11-ig jelentkezel, és befizeted a részvételi díj 50%-át, akkor számodra a teljes részvételi díj 53 000 Ft. Az 50% előleg 26 500 Ft.

A létszám korlátozott, a jelentkezéseket a befizetés sorrendjében véglegesítjük!

 Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe kérjük, írd be: Grace.

Ha bővebben szeretnél olvasni az elvonulásról, a programról, a faluról, a szállásról, és ellátásról, itt minden információt megtalálsz.

So Purk

női kundalini jóga workshop a szeretett férfiért

So Purkh- szív

„A nő ereje az imájában, és minden részletre kiterjedő kommunikációs erejében van. A szavaid és az imáid tesznek téged nővé. Ők tesznek téged azzá, aki vagy, nem azzá, akinek lenned kellene.”- Yogi Bhajan

Időpont: április 23. szombat, 9.30-tól 16.30.-ig

Ezen a napon gyöngéd női, megtartó körben gyakorlunk, hogy emeljük önmagunk, és a számunkra kedves férfi / férfiak rezgésszintjét.

Program:

  • Nyitókör és együttrezgés megteremtése
  • Kundalini jóga gyakorlás, melyben az energiarendszerünket tisztítjuk, és felemeljük az ima rezgésszintjére
  • Könnyű közös ebéd megosztásos alapon
  • Ismerkedés a So purkh mantra hatásaival, jelentésével, kiejtésével, a zengetés erkölcsi alapszabályaival
  • Teremtő szándékaink megfogalmazása, kinyilvánítása
  • A So Purh 11- szeri közös zengetése
  • A délután lezárása közös mantrameditációval

Az otthoni továbbgyakorláshoz a szükséges anyagokat megkapod!

A program helyszíne: Budapest, 12 kerület, Arató köz 1.

Maximális létszám: 10 fő

Részvételi díj: 9 500 Ft/ fő

Előjelentkezési kedvezmény!

Ha jelentkezésedet április 11 -ig jelzed és befizeted a részvételi díjat, számodra a workshop Ft helyett 8 200 Ft.

Akik már gyakorolják a So Purkh zengetését, őket szeretetettel várjuk 14 órától, amikor együtt fogjuk zengetni a So Purk-ot. Számukra a részvétel adományos!

Jelentkezésedet kérlek jelezd itt, az e-mail tárgysorába írd be: So purkh

A So Purkh workshopról bővebb információt itt találsz.

 

Szeretettel,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

 

Send this to a friend