A hétvégén tartottuk meg a hálaadó elvonulásunkat. Augusztus 1-től az Anyaistennő energiájával utazunk, és elkezdtem játszani a színekkel. Az Anyaistennőhöz tartozó szín a sárga, amely engem már régóta hív, így az elvonulásra készítettem egy gyönyörű, sárga oltárt, amit a képen látsz. Az oltárt sárga és zöld párnák veszik körbe, előtte pedig egy lila szőnyeg van. Nagyon vidám lett ezektől a színektől a házunk. Most egy nagyon termékeny időszakban vagyunk, a Teljesség időszakában, amikor beérik mindaz, amiért eddig dolgoztunk, és amikor egy picit megpihenhetünk, és hálát adhatunk az életünkért.

Az elvonuláson a Kedvesem mondott egy elgondolkodtató mondatot. Neked mit üzen? 

Mi lenne, ha csak azt kapnád meg, amiért előző este hálát adtál? 

Te miért adtál hálát tegnap este, lefekvés előtt? Mi lenne, ha csak azt kapnád meg, amit akkor kimondtál? Másképp csinálnád ennek a mondatnak az ismeretében?

Az elvonulás után tovább játszottam a színekkel, és a honlapunk alapját is átszíneztem sárgára. Neked hogy tetszik? Játssz te is a színekkel, és a formákkal, készíts magadnak oltárt erre az időszakra, hogy emlékeztessen mindarra, amiért már most hálás lehetsz az életben. Én tettem két párnát az oltár elé. Az a tervem, hogy esténként meggyújtom a gyertyát, leülök egy pár percre a párnára, és hálát adok mindazért, ami jelen van, és amit szeretek az életemben.

Hálás vagyok azért is, hogy elkészült a NAMAHA című mantra meditációs CD, amit a Kedvesem, Csendes Csaba alkotott meg. A namaha szankszrit szó, jelentése: imádat, hódolat, áldás kérése. Ezen a CD-n tisztelgünk a mindent megalkotó Energia előtt, és áldást kérünk 3 életterületre: az egészségünkre, a szerelmünkre és a bőségünkre. 

A mantrák mágikus, gyógyító, védelmező és felszabadító dallamok. Több ezer éve használják őket a keleti misztikus tradíciókban a test vitalizálására, a belső nyugalom és a szent célok eléréséhez. A hang, és a lélekorientált zene képes gyógyítani a testet, megnyugtatni az elmét, az emóciókat, megnyitni szívet, és a szent szavak képesek kitárni a kapukat más dimenziókba. Az egyik legeffektívebb eszköz a személyes transzformációhoz, és a legjobb gyógyító az érzelmi és pszichoszomatikus nehézségekre. Minden mantrának megvan a speciális célja, mindegyik inspirál, és segíti az összeköttetést más dimenziókkal.

Itt bele is hallgathatsz a CD-be:

A CD 2 500 Ft, és itt rendelheted meg: info@simratyogaworld.com

A tárgysorba írd be: NAMAHA

A CD-t most csomagban, kedvezményesen is megrendelheted:

Augusztusi bőség csomagok

A csomagokban a NAMAHA mantra meditációs CD mellé két másik CD-t is választhatsz:

1.   HÁLA csomag:

NAMAHA mantra meditációs CD + VAN- teremtő meditációs CD 

A csomag akciós ára: 5000 Ft helyett csak 4 000 Ft

Itt rendelheted meg, a tárgysorba írd be HÁLA csomag: info@simratyogaworld.com

 

2.  BŐSÉG csomag

NAMAHA mantra meditációs CD + Pénz és bőségteremtő meditációs CD 

A csomag akciós ára: 5000 Ft helyett csak 4 000 Ft

Itt rendelheted meg, a tárgysorba írd be, BŐSÉG csomag: info@simratyogaworld.com

 

3.  TELJESSÉG csomag

NAMAHA mantra meditációs CD + Pénz és bőségteremtő meditációs CD+ VAN- teremtő meditációs CD

A csomag akciós ára: 7500 Ft helyett csak 5 900 Ft

Itt rendelheted meg, a tárgysorba írd be, TELJESSÉG csomag: info@simratyogaworld.com

Hamarosan Csendes- esték címen mantraéneklős eseményeink is indulnak. Erről hamarosan írok! 

Ha szeretnél tanulni, fejlődni, visszatalálni belső erődhöz, jobban hallani a belső vezettetésed hangját, megszabadulni stressztől, és megérkezni a harmóniába, akkor szeretettel várlak az október 6-án induló

„ Belső erő” meditációs iskolába

Belépés a lélek birodalmába, avagy meditáció felsőfokon

„Létezik egy birodalom, a lélek birodalma,…, ami valójában a természetnek csak egy további, azaz ötödik tartománya. Az ebbe a birodalomba való belépés ugyanolyan természetes folyamat, mint amikor a fejlődő élet az evolúció során a természet egyik birodalmából a másikba átlép.”- Alice A. Bailey

A lélekkel való összekapcsolódás életünk kibontakozását és fejlődését jelentősen felgyorsítja. A lélekhez vezető egyik leggyorsabb út a meditáció. Az Alice Bailey által ajánlott meditációs módszer az egyik leghatékonyabb útja annak, hogy életünket a vágyott irányban, tudatosan alakítsuk. A meditációs iskolában Alice módszerének segítségével lehetőséget teremtünk a lelkünkkel való összekapcsolódásra, és a kapcsolat előhívására, bármikor, mikor csak szeretnénk.

A következő meditációs iskola 2012. október 6- án, szombaton indul, kéthetente (a második találkozó kivételével), szombaton délutánonként, 15.30-17.30 óráig találkozunk. 

Az időpontok és témák a következők

1. találkozó

Koncentráció- Ha fókuszált vagyok, mindent könnyebben megvalósítok, amire vágyom

2012. október 6, szombat, 15.30.-tól 17.30 óráig

2. találkozó

Meditáció- Képes vagyok kapcsolódni az Univerzummal

2012. október 13., szombat 15.30.-tól 17.30. óráig

3. találkozó

Kontempláció- Befogadok, feltöltődöm

2012. október 27., szombat 15.30.-tól 17.30 óráig

4. találkozó

Az intuíció megerősítése- Belső bölcsem vezet

2012. november 10., szombat 15.30.-tól 17.30. óráig

5. találkozó

Az Univerzum bennem van

2012. november 24., szombat 15.30.-tól 17.30. óráig 

A találkozókon

  • rövid elméleti részt veszünk át
  • gyakorlunk
  • beszélgetünk
  • megosztjuk jók működő tapasztalatainkat
  • tanulunk egymástól, és bátorítjuk egymást
  • meditációban közösen teremtünk, és gyógyítunk

Akik végig mennek a folyamaton, tudatosságuk egy magasabb szintjére érkeznek meg, ahol mindaz, ami a lelkükből fakad, érzékelhetőbbé válik önmaguk, és mások számára is. Belső erőnk életre kel, és lehetővé teszi, hogy eddig ismert képességeinket túlhaladva megvalósítsuk önmagunkat. Mindezt játékos formában gyakoroljuk, fantáziánk, kreativitásunk és intuíciónk ébresztésével.

“Különös, de amióta nemrég elvégeztem Móni meditációs tanfolyamát, áramlani kezdtek az életembe az anyagi javak. Ez csak egy vetülete annak a változásnak, ami az életemben zajlik, és meglepő a számomra, mert mindig úgy gondoltam, hogy az anyagi gyarapodás nekem valahogy nem jár. A meditáció mutatta meg, hogy nincsenek örök szerepek, nincsenek kényszerek, a lehetőségek itt vannak körülöttem, ha hajlandó vagyok észrevenni és elfogadni őket”. – Kata

“Minden meditációs est, minden program, amin részt vehetek Veled, rendkívüli, egyedülálló és számomra sorsfordító. A meditációs iskola a legtöbbet adta nekem az életemben eddig. Rengeteg felismerést hozott, új utat nyitott, a legtöbbet tanultam és tapasztaltam. Minden pillanatban vártam a következő találkozót és a köztes időkben a házi feladatok segítettek az “új valóságom” megtalálásában.
Most már tudom, az út, amin elindítottál az egyetlen út, ami létezik. Nem akarok mást és nem ismerek azóta mást. A tapasztalások felismerésekkel, önmagammal való szembe nézésekkel jártak. Kifinomultak az érzékelésim, feltűnnek olyan dolgok, amelyeket eddig észre sem vettem. Tisztábban, élesebben látok, hallok. Néha fájt, beismerem. Nem kicsit. Volt, hogy zokogni tudtam volna egyfolytában, volt, hogy úgy éreztem, összezavarodtam, semmi nem olyan, mint rég, amikor azt gondolotam, tudom ki vagyok, mit akarok, mit és miért csinálok. Volt, hogy úgy éreztem, egyedül vagyok ebben a világban, volt, hogy egyedül akartam lenni.
Aztán egyszer csak valami megfogalmazhatatlan, határtalan belső béke és nyugalom öntött el. Ezzel a belső harmóniával figyelem a világot és élem az életemet. Minden tanításod, minden szavad a Szeretet valódi megéléséről szól és éltetnek és segítenek.
Az iskola elvégzése előtt csak azt hittem, hogy tudom, mit jelent az “útkeresés“, most már valóban tudom mi az ÚT. És azt is, hogyan kell végig menni rajta.
Nagyon köszönöm Neked, hálás vagyok!”- Ildikó

A találkozók egymásra épülnek! Kérlek abban az esetben jelezd részvételi szándékodat, ha minden alkalommal ott tudsz lenni!

Helyszín:Budapest  A pontos helyszínt később jelöljük meg.

A meditációs iskola teljes díja 25 000 Ft

Kedvezmény az első 8 jelentkezőnek!

Ha meditációs iskolába legkésőbb augusztus 22-ig jelentkezel a teljes díj átutalásával, és benne vagy az első 8 jelentkezőben, akkor számodra a részvételi díj 25 000 Ft helyett, csak 19 500 Ft.

A programra jelentkezni a jelentkezem@simratyogaworld.com e-mail címen tudsz, a tárgy mezőbe írd be kérlek: Belső erő

Az életed az általad vágyott módon megváltoztathatod. Szóval csatold be a biztonsági övedet, mert gyorsítunk…!!

 

Szeretettel várlak!

 

Arató Mónika Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

 

 

Send this to a friend