NőnapNőnap van. MAG-amban vagyok most a nappaliban, és írok. A Kedvesem a kislányunkkal vidéken, a szülőknél. A köszöntés most sms-ben érkezett. Nagy gyógyulások zajlanak most ott is, de női erőm teljes tudatában, végtelen bizalommal érzem, hogy minden a legjobb úton halad most az életünkben. A bizalom ilyen fokú megélését, ami most érzek, sok minden előzte meg közös életünkben. Legfőképp a bizalmatlanság, mindkét részről, aminek az alapja, mégis valami nagyon erős hit, összetartozás érzés, amit lélekszinten tapasztaltunk meg együtt, számtalan közös előző életünkben, és ami végül Egy-ben tartott minket most is.

Sok minden történt velünk mostanában. Korábban elakadtunk egy ponton, és bár nagyon szerettük egymást, és mindenféle módon próbáltuk a problémákat megoldani, a folyamat végül oda vezetett, hogy január elején a Kedvesem elköltözött. Rá egy hétre tudtam meg, hogy meghalt az Édesapám. Ez nagyon szomorúan hangzik elsőre, de mégsem az, inkább Csoda. Két hónap különlét, gyógyulás, és tisztulás után újra együtt vagyunk, mélyebb, és tisztább szerelemben, mint valaha. A két hónap sok mindent hozott felismerésben, szívnyílásban, gyógyulásban, türelemben és bölcsességben. Más Nő lettem, és a Kedvesem egy más szinten lett Férfi. Más lesz az életünk is ezután, hiszen távozott sok, több ezer éves blokk, ami a jelenlegi életünk kibontakozását akadályozta. Sok szépet alkottunk már eddig is közösen, és a szívemben csöndes izgatottsággal készülök annak a befogadására, ami ezek után vár még ránk.

Türelmesebb anya lettem, megértőbb társ, hálásabb gyermek, és tudom, hogy úton vagyok. Amíg az Élet tart, fejlődöm. Közben tapasztalom a női lét teljességét. A testemet szebbnek és fiatalabbnak érzékelem, mint valaha. A kundalini jógának köszönhetően tisztábban élek fizikai, érzelmi, gondolati, és szellemi szinten is. A fizikai síkon pedig azt tapasztalom, hogy valahogyan minden női archetípus itt van most az életemben. Tapasztalom a szépséget, a szerelmet, az anyaságot, a nagymamaságot, a búcsúztatót, a befogadót.

Tegnap, női körben egy megerősítést kántáltunk. Nagyon erős és szép volt. Ezt küldöm most minden gyönyörű Nőnek, Nőnap alkalmából, szeretettel, és végtelen hálával, hogy nőnek születhettünk.

Isten Nőnek teremtett

Nő vagyok, hogy az legyek

Most, most, most

 

Simrat Kaur/ Arató MónikaSzeretettel,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

 

 

 

 

Send this to a friend