Az otthonunk és a munkahelyem szépítése az egyik kedvenc tevékenységem mostanság. A hétvégén beszereztünk néhány friss, tavasz- színű új bögrét, és teáskanalakat a gyógyító és meditációs térbe, ahol a kurzusok, meditációs estek, és gyógyítások történnek. Nagyon élvezem, hogy a vágyaimra hangolódva, lépésről- lépésre valami új kedvességgel, vagy szépséggel járulhatok hozzá ahhoz, hogy ahol dolgozom és élek, egyre jobb energiájú hely legyen. Tudom, hogy a tanításokon kívül ezzel is hozzájárulok, hogy csodákat élhessünk meg együtt. A lábtörlők között is válogattam, és kiválasztottam egyet, amelyre ez van írva: Isten hozott. Ahogy elolvastam a szöveget, akkor tudatosodott bennem, hogy a nyelvünk minden bölcsességet magában rejt. Ki is vihetne bárhova, ha nem más, mint Isten? Néha mégis milyen szenvedésként élünk meg egy- egy életeseményt, ahelyett, hogy lehetőségként tekintenénk rájuk.

Szombaton tanítottam. A gyógyító kurzus tagjaihoz délutánra egy számukra ismeretlen vendéget hívtam, aki a csoport segítségét kérte jelenlegi életének felfényesítésére. Mielőtt a csoport a gyógyításhoz fogott volna, átismételtük a legfontosabb tanultakat, és megkértem őket, hogy egy kicsit rendezzék el a teret, ahol a vendéget fogadják. Majd pár percre egyedül hagytam őket. Mikor újra beléptem a terembe, már a vendéggel együtt, úgy éreztem, hogy teljesen más rezgésűvé vált a tér. A csoport tagjainak szíve felfényesedett, ahogy szeretettel készülődtek a gyógyításra, és szinte arany fénnyel vonta be a termet is. Abban a pillanatban átéreztük, hogy mindannyiunkat Isten hozott össze, hogy megtapasztalhassuk ezt az élményt.

Annyi lehetőség rejlik abban, ha megértjük, hogy hogyan érdemes az Univerzum energiájával együttműködni. Folyamatosan jelen van, várva, hogy segíthessen nekünk, hogy elvigyen bárhova, ami a hasznunkra válik, de csak akkor tud működésbe lépni, ha tudatosítjuk a jelenlétét és megnyitjuk magunkat a befogadására. Mikor ezt megtapasztaljuk, öröm önti el a szívünket, és automatikusan továbbáramoltatjuk a szeretet. Ki ahogyan tudja, ahogyan szeretné. Szeretetünkön keresztül szolgáljuk önmagunkat és embertársainkat.

Amennyiben az a célod, hogy a spirituális dimenzióban fejlődj, akkor egészen új képességeid bontakozhatnak ki, függetlenül attól, hogy hány éves vagy. Olyan időket élünk, amikor a gyógyítói képességek ébrednek, és szükség is van rájuk, hisz az emberiség egy hatalmas tudati és spirituális ugrás előtt áll. A változás már zajlik, és most lehetőségünk van megtisztulni, régi gondolkodási, érzelmi és viselkedési mintákat magunk mögött hagyni, annak érdekében, hogy megérkezzünk egy magasabb rendű tudatosságba, amelynek alapja a szeretet.

A gyógyítást a legmagasabb szinten lehet végezni, ha a gyógyítás célja, hogy a gyógyulás a Lélek szintjéről induljon, emelve a gyógyító és a gyógyítandó tudatosságát, elősegítse a személyiség integrációját a Lélekkel, és ezzel átjárhatóvá tegyen minket a Fénynek, mely elhozza a gyógyulást fizikai, érzelmi, gondolati és lélek szinten, és lehetővé teszi a teljes és boldog életet ebben a földi dimenzióban.

„A Lélek egészsége az emberi tapasztalás igazi célja. Minden ezt szolgálja.”- Gary Zukav

 

Intenzív gyógyítói kurzus indul

2013. március 24-én

A gyógyítói kurzus időtartama: 3 hónapon belül, 8 hétvégi (vasárnapi) időpontban fogunk találkozni.

A kurzuson való részvétel egy belső utazás is egyben, amely lehetővé teszi saját gyógyulásodat is.

 

Kedvezmény!

Ha a részvételi szándékodat január 30- ig jelzed, és befizeted az első két találkozó részvételi díját, akkor az első két napon jelentős kedvezményt kapsz!

A kurzus helyszíne: Budapest, XII. kerület. A jelentkezés visszaigazoló levélben értesítünk a pontos címről.

A kurzuson a létszám korlátozott, a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni.

Olvass tovább a pontos tematikáról és időpontokról itt!

Minden azért történik az életünkben, hogy egyre tisztábban lássuk, hogy mi az, amit nem akarunk többet megtapasztalni, és mi az, amit viszont szeretnénk. Minden fájdalmas tapasztalás csak terelni szeretne minket afelé, ami igazán nekünk való, ami elvezet a boldogsághoz.

Nincs ez másképp a szerelemben sem. Két dolgot érdemes tisztán látni ahhoz, hogy meggyógyuljanak az életünkben az eddigi minták, és végre azt a társat vonzzuk be az életünkbe, akivel megtapasztalhatjuk a harmóniát és a boldogságot. Egyre pontosabban kell látni azt, hogy mit szeretnénk, felvállalva az összes titkos vágyunkat, és el kell távolítani minden blokkot, és ellenállást magunkból, ami meggátolhatja, hogy az álomkép valósággá váljon.

A gátló tényezők eltávolítására pedig 2012. február 14-én, Valentin napon személyesen fordulhatsz hozzám.

 

Blokkoldó beszélgetés és gyógyítás a szerelem bevonzásáért

Ezen a négyszemközti találkozón:

  • beszélgetünk arról, hogy eddig mit tapasztaltál a szerelemben
  • elengedjük mindazokat a blokkokat fizikai, érzelmi és gondolati szinten, amelyek eddig meggátolták a boldogságod megteremtését
  • meggyógyítjuk a fájó emlékeket
  • megnézzük, hogy az eddigi tapasztalatok merre szeretnének terelni, mit akarnak a számodra megmutatni
  • megfogalmazzuk a vágyaidat, és beépítjük őket az energiarendszeredbe, ahol el is kezdik bevonzani azt, amit szeretnél

A beszélgetés és gyógyítás hatására megnyugszol, magabiztosabbá válsz, könnyebbnek fogod érezni magad, hiszen megszabadulsz a visszahúzó blokkoktól. Tisztábban fogod látni a vágyaidat, és bátrabban vállalni fogod az igényeidet. Hamarosan pedig az is megjelenik az életedben, akivel megélheted a teljességet a szerelemben is.

„Mennyivel egyszerűbb, ha az érzéseiden változtatsz, mintha egy helyben toporogsz, és várod, hogy a külső körülmények megváltozzanak! Változtass az érzéseiden, és a helyzet is megváltozik!”- Rhonda Byrne

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja 15 000 Ft helyett kedvezményesen annyi, amennyit 8 000 és 15 000 Ft között jó szívvel rászánsz.

Kedvezményes gyógyításra fenntartott időpontjaim:

Február 14– én , csütörtökön

  • 10.30.- 11.45- ig
  • 13.00. -14.15- ig

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: BLOKKOLDÁS A SZERELEMÉRT

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

Ha többet szeretnél tudni a gyógyításról, olvass tovább itt!

Szeretettel várlak,

 

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika és Csendes Csaba

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend