imaMikor szoktál imádkozni? Mikor bajban vagy, és azonnali segítségre van szükséged? Mikor nincs más reményed, csak valami felsőbb segítségben bízol? Ez így rendben is lenne, mint motiváció, de alapvető hozzáállásbeli eltérések a Valóságtól, és az ima erejének, és módjának nem pontos megértése azt eredményezi, hogy csak imádkozol, és imádkozol, és a változások csak néha következnek úgy be, ahogyan szeretnéd.

Az imának hatalmas ereje van, ha megfelelő módon használod!

Az ima a legerőteljesebb technika, hogy az Ismeretlennel kommunikálj. Az Ismeretlennel, amelynek nincsenek határai. Mi az Ismeretlen, a saját ismeretlen részünk? Hogy megismerjük, meg kell tanulnunk imával kommunikálni, és kifejleszteni egy imához illő hozzáállást.  

Minden pillanatban sokkal több ismeretlen részed van, mint ismert. Vágyjuk, hogy kitágítsuk az ismert kapcsolatunkat imaaz Ismeretlennel. A legtöbb dolog, amit tudunk, tapasztalatok alapján tudjuk: kipróbáltuk, használtuk, és esetenként bíztunk benne. Még mindig rengeteg minden van, amit nem ismerünk.

Nem ismerhetjük meg sosem a teljes Ismeretlent. A tudatos kapacitásunk korlátozott!

Ehelyett lehet egy ismert kapcsolatunk az Ismeretlennel. Felismerhetjük ebben a kapcsolatban, hogy mire van szükségünk az Ismeretlenből, és bízhatunk az Ismeretlen érzékenységében.

Az ima egy olyan energia, amely megcsapolja a saját Ismeretlenedet. Bármikor, amikor el akarod érni a saját Ismeretlen részedet, imádkozol. És az egyetlen csatorna, amin keresztül a saját Ismeretlened elérhető számodra, az a saját imád ereje. Az ima nem Istenhez beszél.

Az ima az elme ráhangolása a magasabb tudatosságra és az Ismeretlenre.

Az imák létrehoznak egy speciális kivetülést (értsd: az energiád kisugárzását) és frekvenciát az elménkben és az auránkban éppen úgy, ahogy a mantrák hozzák létre a hangok speciális kombinációját, ami befolyásolja a mirigy- és idegrendszerünket.

A szavak ritmusának ereje fontos. Az ember imája a szavak erején keresztül az Isteni Önvaló kinyilvánítása. A ritmusának ilyennek kell lennie. Ez az a ritmus, ami létrehozza a rezgést. Ez az a rezgés, ami mozgatja az Univerzumot. Ha pozitívan mozdítod a rezgést, a Világ a tiéd. Nem áll semmi a te és a Te közé.

Mi az ima működési elve? Mi az ima? Az ima nem Istenhez beszél, Ez az, amit teljesen tévesen tanultatok meg korábban. Ez az, ami az összes fejlett ipari országban elterjedt, és ezt tekintették igaznak. De az ima nem Istenhez beszél. A lelkeddel való kommunikáció nem szükséges. A lelked már ott van, és a segítséged nélkül is kommunikál.

A legtöbbünknek egy régi felfogása van az imáról. Úgy képzeljük, hogy ülünk, és könyörgünk egy távoli istenséghez, vagy szentekhez elismerésért vagy valamilyen szükség betöltéséért. Ezen a módon inkább megtanultunk vágyni, kérni, és kifogásolni, mint szívtől szívig kommunikálni, felismerni a saját Végtelenségünket, és megerősíteni a tudatosságunkat. A vízöntő kori felfogás különbözik ettől.  Nem érzünk elválasztottságot a Végtelen, Isten, és a saját Önvalónk között.

A fenti sorok a bevezető gondolatai Yogi Bhajan imáról valott tanításainak, és rendkívül izgalmas ismeretlen helyekre vezet el Önmagunkban.

AZ IMA EREJE

elvonulásunkon Kamaraerdőn augusztus 28-29-30-án

az ima ereje

felfedezzük az ima természetét és működését, a Vízöntő korszak tudatosságának új perspektíváját, hogy hogyan korlátozzuk az imánkat, vagy lehetünk sikeresek benne! Mindezt nagyon gyakorlatorientáltan, hogy átélt tapasztalod legyen arról, amit tanulunk.

Június 23-ig kedvezményes a jelentkezés!

Olvass erről bővebben itt, és jelentkezz kedvezménnyel!

Szeretettel várlak,

Simrat Kaur/ Arató Mónika

Send this to a friend