dreamA minap Kata szólított meg e-mailen keresztül, hogy segítsek megfejteni egy álmát. Igazából csak a megfelelő kérdéseket tettem fel, és így sikerült számára megfejteni az álom üzenetét, ami csodálatos iránymutatást adott az életére vonatkozóan. Én is kaptam egy álmot, amiért nagyon hálás vagyok. Láttam egy hatalmas tengert, inkább óceánt, és a víz hullámzását. Annyira élő volt, hogy minden sejtemben átéreztem a hullámok roppant erejét. A hullámokból kiemelkedett egy hatalmas szikla, amit gömb alakúra alakított a víz. Álmomban elámultam a kép gyönyörűségén, tökéletes harmóniát és biztonságot éreztem. Egy ideig szemléltem álmomban ezt a képet, és gyönyörködtem, de aztán a kép változott, és még teljesebb lett.

A szikla mellé úszott egy gyönyörű hosszúszárnyú bálna. Hatalmas testével elkezdte körbe- körbe úszni a gömb alakú sziklát, amely akkora volt, hogy még a bálna teste mellett is méretesnek tűnt. Komótosan úszott körbe a szikla körül, a mozgása nagyon harmonikus és megnyugtató volt. Lassan érzékelni kezdtem a hátára rakódott kagylókat. Láttam, ahogy egyre közelebb, és közelebb úszott a sziklához, mígnem egészen hozzádörgölődzött, annyi lágyságot, és gyöngédséget közvetítve, mint egy macska simulása. 

hosszúszárnyú bálnaReggel, ébredés után is intenzíven élt bennem az álom, ezért utána néztem, hogy mit jelent a bálna. A kulcsszavak: spirituális fejlődés, ősi tudás, távkommunikáció, a Lélek útja, az alkotás, az ének hatalma, a belső mélységek megelevenedése. Arra hív, hogy vonuljunk vissza bensőnk legmélyebb zugaiba, adjunk magunknak időt, annyit, amennyire szükségünk van, és horgonyozzunk le saját középpontunkban. A bálna segít megszabadulni a megrögzött kapcsolatoktól és a régi függőségektől, segít rátalálni a szükséges távolságtartásra azokkal az ügyekkel szemben, amelyek nem egyeznek a mi rendszerünkkel; így megtalálhatjuk magunkban a nyugalmat és a védettséget, szabad úton járhatunk, belső áramlatainkat követhetjük, és ezek szerint élhetünk. – forrás: www.bluedolphin.hu

Az álom üzenete nagyon erős volt, és tudtam, hogy vissza kell húzódnom. Nem ment könnyen az elfogadás, de aztán a fizikai világban is megkaptam a figyelmeztető jeleket, hogy így tegyek. Egyszerűen kényszerítve lettem a csendre, ezért bloggal is régen jelentkeztem. Kaptam cserébe pár napot a jógával utazva, amit a belső világomra, elengedésekre és töltekezésre fordíthattam, és mint mindig, most is sokat kaptam ettől. Az Újholddal (november 3. és 4-5-én is nagyon erős az energiája) változtak az energiák, és új lendülettel lehet nekifogni régen tervezett dolgoknak, vagy megvalósítani új inspirációkat. Fogj hát neki mindannak, amiben használhatod az Újhold lendületes energiáját, ami segít kimozdulni a komfortzónából, és átalakítani régi gondolatformákat vagy viselkedési mintákat.

Sok olyan programmal várunk, amely segít a gyógyulásban, és új energiákkal tölt fel. Ha szeretnéd meggyógyítani és kiteljesíteni a hivatáshoz és az anyagi bőség megteremtéséhez kapcsolódó energiákat, akkor most megteheted az Édesapádhoz kapcsolódó blokkoktól való elköszönésen keresztül. 

„Ha egyensúlyba hozzuk a szüleinket, hogy mindkettőjükkel egyenlő szeretetben, és harmóniában legyünk, akkor lehetővé tesszük önmagunk számára, hogy integráljuk azokat a pszichológiai pólusokat, amelyeket a mi életünkben képviselnek. Ha megbocsátunk nekik és egyensúlyba hozzuk az irántuk érzett szeretetünket, az lehetővé teszi, hogy egyensúlyban legyenek a kapcsolataink (anya), a munkánkkal (apa). Miközben integráljuk a szüleinket, megtaláljuk azt a kincset, amelyet ők jelentnek számunkra, és egyre kreatívabbak leszünk. Amilyen mértékben integráljuk a szüleinket, annyira terjesztjük ki magunkat feléjük.”- Chuck Spezzano

November 11-én hétfőn indul a

Kiteljesedés 1.0

webkurzus

Megadom a tiszteletet Édesapámnak és MAGamnak

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

apaA kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az Édesapáddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. Minden reggel érkezik hozzád egy rövid feladat, amelyet bármikor a nap folyamán elvégezhetsz. Lesznek napok, mikor a feladatok csak néhány percedet igénylik, és néha lesz olyan is, amikor fél órát is érdemes a feladatra fordítanod. Azért, hogy letisztítsd az életedet, nem is olyan nagy időráfordítás, igaz?

A kurzusról több információ és jelentkezés itt!

 

November 5-ig kedvezményesen tudsz jelentkezni az

Egy nap önmagadért- Korona csakra napra

Múld felül az egódat!

Korona csakra

Az idei évi utolsó csakranap a Korona csakrára összpontosít 2013. december 1-én vasárnap, 10 és 18 óra között.

A korona csakra a hetedik, legfelső csakra a csakrák rendszerében, amely a fejtetőn található. Szankszkrit neve Sahasrara, ami ezer szirmú lótuszt jelent.

Az alsó hat csakra a földi létben segítenek, de a hetedik csakra a Forrással való kapcsolódásunkat erősíti. Isten soha nincs elkülönülve tőlünk. A Forrással való kapcsolódásunkban alakul ki a hitrendszerünk, a hitünk egy magasabb erőben, a transzcendenciában, és az univerzális tudatosságban. Mikor a Sahasrara kiegyensúlyozottan működik, akkor mély kérdésekre keressük a választ, egységbe tudunk kerülni a spirituális tanításokkal mindennapi életünk részévé integrálva azokat. Nyitott az elménk és képesek vagyunk felülmúlni az egónkat.

A korona csakra hangolása életünk spirituális síkjait gazdagítja, és ezeken a területeken segít:

• Kreativitás, ötletek, ihlet, Isteni szikra

• Önismeret

• Aggodalmaktól, félelmektől való teljes megszabadulás

• Bizalom és hit érzésének kiépítése

• Ráhangolódás az Univerzumra

• a Teremtővel együtt alakíthatjuk életünket egy magasabb tudatossági szinten

A programról bővebb információ és jelentkezés itt!

 

Szeretettel,

 

Arató Mónika

 

Send this to a friend