Szeretem az intuíció erős, tiszta, és tévedhetetlen hangját. Szeretem azt, amikor gyógyítok és az intuícióm a szívembe súgja a megfelelő kérdéseket, amit felteszek, és egyből eljutunk a jelenleg problémát okozó dolgok gyökeréig. Szeretem, amikor az intuícióm segítségével ráhangolódom egy másik ember lelkére és tökéletesen értem az őt mozgató erőket. Szeretem, hogy nem fogyok ki az ötletekből, sőt egyre több megvalósítandó csoda lehetőségét hordozom a szívemben.

Nem volt ez mindig így. Évekkel ezelőtt az volt az érzésem, hogy olyan vagyok, mint egy kiszáradt patakmeder, nincs közlendőm a világ számára. Azt sem tudom, hogy én ki vagyok. Nem láttam semmi magasabb rendű értelmét az életemnek, és ettől nagyon szenvedtem. Nem értettem, hogy mi lehet a titok, amitől egyesek alkotó, értelmes, és hasznos életet élnek, és az emberek szeretik őket. Aztán a jósorsom több spirituális úton is elindított, és mindegyikért nagyon hálás vagyok. De van közülük egy, ami a legközelebb vitt önmagamhoz, és úgy gondolom, hogy már kicsi gyermekkorunktól erre kellene hangolódnunk, erről kellene tanulnunk, mert ez az igazi, önazonos, értékes élet alapja. Ez a Lélek útja.

Nem arról a lélekről beszélek, amiről a pszichológusok.  Ők valójában a személyiséggel foglalkoznak. A lélek egy spirituális, és nem pszichológiai fogalom ebben az értelmezésben. Annyira értékesnek tartom ezt az utat, hogy amióta találkoztam vele, képviselem és tanítom. Azt figyeltem meg, hogy hozzám csak olyan emberek fordulnak, azok találnak meg, akiket már valamilyen szinten megszólított a lelkük. Ez nem a tömegek útja még, bár ahogy haladunk 2012 felé, egyre többeké. Nem mindenki érti, hogy miről beszélek. Ez teljesen rendben van így, mindenkinek megvan a saját ösvénye. Akik viszont értenek, velük egyéni ülések formájában, csoportban, online kurzusokon, közös munkákban létrejön a csoda.

Minden találkozás megtörténik a maga idejében, mintha egy nagy sakktáblán egy láthatatlan, de mindent tudó kéz mozgatna minket egymás felé. Nap, mint nap elcsodálkozom a „kéz” bölcsességén. Azon, hogy mindennek megvan a maga ideje. Azon, hogy zöld jelzést kap minden, ami a feladatom, és pirosat, ami nem. Irányítanak, csak észre kell venni a jeleket. Az intuíció elvezet az igazsághoz, ami nem egy torzított, a személyiségen átszűrt valóság.

„Az intuíció a valóságnak az elme által való, közvetlen megragadása a maga valójában, és nem, mint észlelés vagy elgondolás, melyek mindegyike – az intuícióval szemben – értelmi megragadás.
Az intuíciót pusztán a megfoghatatlan érdekli, és – ha figyelmen kívül hagyjuk az időt – független az érzéstől is.„- Wildon Carr

 A Lélek útján megértjük valódi lényünket és küldetésünket, és egy magasabb rezgésszintű állapotba jutunk, ahol eltölt az ötödik dimenzió energiája, és eljutunk valódi belső erőnkhöz.

Erről az észlelésről, ami a belső erő megélése, amely változatlan, örök és igaz, eljuttat a szabadsághoz és a bátorsághoz, álljon itt egy pár gyönyörű sor:

 

Mozdulatlan láng lobog bennem,
Zavartalan az évek során át,
Nem szeret, nem nevet, nem remél, nem hátrál,
Bolond kór nem emészti, bor sem testes.
Nem érzem árnyékát tépelődő szeleknek,
Nem hallom örvénylő áradás suhogását,
Nem szövöm szenvedélynek, könnynek gondolását,
Idő, szokás bilincsbe nem ver.
Nem ismerek születést, sem dermesztő halált;
Nem félek végzetet, szokást, sem okot vagy hitet,
Túlalszom a hegyek álmát,
Én vagyok a mag, a virág, én a bibe;
Mert tudom, bármit látok, benne én
Rész vagyok, és önnön lelkem él. –
J.S. Muirhead: Csendesség

 

Most két olyan programra is szeretettel várlak, ahol az intuíció vezetését tapasztalhatod meg, és fejlesztheted.

Két évvel ezelőtt kigondoltam egy műhelytechnikát, ennek eredményeként létrejött a Varázserő Ébresztő Műhelyek sorozata. Az elmúlt két év alatt több műhely megvalósult és mindig csodálatos élményeket hozott.

Az induláskor a Műhelyben együtt játszó résztvevőket tündéreknek és manóknak neveztem el.

A következő Varázserő Ébresztő Műhelyt 2011. október 18 -án, kedden 18.00 és 22.00 óra között tartjuk.

Olvasd el egyik résztvevő véleményét a Műhelyről:

„Varázslat lett. Amikor az, ami én vagyok külön, s az, ami te vagy külön, megnyílik, valamit hozzáad a csoporthoz, s az „én”-ekből egyszerre csak „mi” lesz. Mindenkit az adás, segítés motivál, hogy a „véletlen” kijelöltnek az elengedéshez, a legjobb tudása szerinti megoldás megtalálásához csatornák nyíljanak meg, s érezhesse támogató erőnket, szeretetünket. Egyidejűleg átélve, hogy az ő problémája az enyém is, részt veszek benne, erősödöm, tágulok általa. Bennem is tudatosul valami, több leszek. A csodálatos ölelések az összetartozásról szólnak – „tat tuam asi” – üzenik, hogy én téged becsüllek, értékellek, s ha együtt, egy irányba tekintünk, az energiáink – varázserőnk – végtelenek, egy közösből merítkezünk. Áldás volt az estén, köszönöm, hogy benne lehettem”. – Gyuri

Aki részt vesz a Műhelyben, megtapasztalhatja a saját kreativitását, a csoport szeretetteli együtt alkotását, és az este hosszabb távú pozitív hatásait az életében.

 A Varázserő Ébresztő Műhelyben visszanyúlunk az ősi tudáshoz, amely mindannyiunkban ott rejlik. Felidézzük azt a mélységes bizalmat, amely a saját képességeinkbe vetett hit létrejöttéhez szükséges. Megfogalmazzuk legmélyebb vágyainkat és megtapasztaljuk azt a támogató erőt, amely együttes energiánkból fakad. Ráébredünk arra, hogy olyasmire is képesek vagyunk, amiről korábban álmodni sem mertünk volna.

A műhely alap díja: 4 900 Ft.

KEDVEZMÉNY!

Ha 2011. október 7-ig jelentkezel és befizeted a részvételi díjat, kedvezményes áron, 4 400 Ft-ért vehetsz részt a programon.

A létszám limitált, csak előzetes bejelentkezéssel tudunk résztvevőket fogadni.

A Műhelyhez bárki kapcsolódhat, az is, aki már volt, és az is, aki most szeretné először megtapasztalni.

A Műhely időpontja: Október 18., kedd 18.00- tól 22.00 óráig

Helyszín: Istennő Templom, Budapest VII. ker., Erzsébet körút 58. I. emelet (a Király utca és az Erzsébet körút sarkán).

Jelentkezni ezen az e-mail címen tudsz: szilvi@simratyogaworld.com

A visszaigazoló e-mailben megírjuk számodra a tudnivalókat. A Műhelyről itt olvashatsz bővebben, ahol további élménybeszámolókat is találsz.

 

A másik program a „Belső erő” meditációs iskola. Ezt a programot azoknak ajánlom, akik szívesen megismernek egy olyan látásmódot, ami elvezeti őket legbelsőbb bölcsükhöz, ahol minden kérdésre ott a válasz.

 „Létezik egy birodalom, a lélek birodalma,…, ami valójában a természetnek csak egy további, azaz ötödik tartománya. Az ebbe a birodalomba való belépés ugyanolyan természetes folyamat, mint amikor a fejlődő élet az evolúció során a természet egyik birodalmából a másikba átlép.”- Alice A. Bailey

Akik végig mennek a folyamaton, tudatosságuk egy magasabb szintjére érkeznek meg, ahol mindaz, ami a lelkükből fakad, érzékelhetőbbé válik önmaguk, és mások számára is. Belső erőnk életre kel, és lehetővé teszi, hogy eddig ismert képességeinket túlhaladva megvalósítsuk önmagunkat. Mindezt játékos formában gyakoroljuk, fantáziánk, kreativitásunk és intuíciónk ébresztésével.

“Különös, de amióta nemrég elvégeztem Móni meditációs tanfolyamát, áramlani kezdtek az életembe az anyagi javak. Ez csak egy vetülete annak a változásnak, ami az életemben zajlik, és meglepő a számomra, mert mindig úgy gondoltam, hogy az anyagi gyarapodás nekem valahogy nem jár. A meditáció mutatta meg, hogy nincsenek örök szerepek, nincsenek kényszerek, a lehetőségek itt vannak körülöttem, ha hajlandó vagyok észrevenni és elfogadni őket”. – Kata

A meditációs iskola részvételi alap díja az 5 alkalomra 25 000 Ft, melyet két részletben lehet befizetni (2 * 12 500 Ft).

Ha azonban gyors vagy és elkötelezett, kedvezményt kapsz!

Ha legkésőbb szeptember 20-ig jelentkezel és addig befizeted a díj 50 %-át, akkor számodra a meditációs iskola díja 21 500 Ft (2 * 10 750 Ft).

Ha elkötelezettséged szeretnéd kifejezni önmagaddal szemben, és a díjat legkésőbb szeptember 20-ig egyösszegben befizeted, ebben az esetben további kedvezményt kapsz, azaz 19 500 Ft-ért vehetsz részt a kurzuson.

A létszám korlátozott, ezért részvételi szándékodat a fenti lehetőségek közül általad választott díj befizetésével véglegesítheted.

Az életed az általad vágyott módon megváltoztathatod. Szóval csatold be a biztonsági övedet, mert gyorsítunk…!!

Jelentkezz most és elküldjük számodra a tudnivalókat!

Jelentkezésedet neved és e-mail címed megadásával a szilvi@simratyogaworld.com e-mail címre küldd, a tárgy mezőbe beírva, “Belső erő”.

A”Belső erő” meditációs iskoláról itt olvashatsz bővebben.

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 

Send this to a friend