Intenzív évet élünk, sok minden történik most a világban több szinten: a természetben, az anyagiak területén, a spiritualitásban és a párkapcsolatok átalakulásában is. Asztrozófiai írásokat olvasva tudhatjuk, hogy ezek a változások szoros kapcsolatban vannak a sorsbolygók mozgásával, és együttállásával. Az emberiség hatalmas tudati váltás előtt áll, és a változás már most történik. A bőrünkön érezhetjük hiszen…

„..az emberi kapcsolatok, de főleg a párkapcsolatok világában elsöprő erejű változás és mélyreható tisztulás várható… feljebb léphetünk a Sors Létrán, ha megértettük és megtanultuk a leckét- elsősorban emberi kapcsolatokban, s főleg a szerelemben, a párkapcsolatokban.”- Veres Mónika

Mindez most történik, 2012 év végéig nagyon intenzíven, és utána is, éveken keresztül. Ezek a változások mély önismereti utazást is jelentenek, hiszen Társunkkal való összekapcsolódásunk tükrében ráláthatunk önmagunkon belül is mindarra, ami magasabb szintre szeretne emelkedni. Megérhetjük, hogy mit jelent spirituális társakká válni, és hogyan tisztulhatunk meg mi magunk és kapcsolatunk, illetve hogyan érkezhetünk meg egy magasabb minőségi szintre ebben az emelkedési folyamatban.

Ezt a folyamatot szeretném elősegíteni, és támogatni mindazoknál, akik elkötelezzek önmaguk és társuk, illetve párkapcsolatuk fejlődése mellett.

A Párkapcsolati felemelkedés iskolája 

egy 7 alkalmas találkozó sorozat. Abban segít, hogy behívjuk és beépítsük a tudatosságunkba azokat az elemeket, amelyek által szabadabbá és boldogabbá válhatunk a párkapcsolatunkban. Az iskola 7 találkozóján végigutazunk számos fontos minőségen és beépítjük őket az életünkbe, így önmagunk emelkedésén keresztül megtapasztalhatjuk szerelmi kapcsolatunk átminősülését és kibontakozását is. A párkapcsolat fejlődése olyan, mint egy spirál emelkedése, az emelkedés törvényszerűségei pedig könnyen felismerhetőek, és megtanulhatóak.

Az iskola időpontjai és témakörei az alábbiak:

1. November 7., szerda, 18-20 óráig

Szív / Hogyan tudnálak még „jobban” szeretni?

2. November 14. szerda, 18-20 óráig

Őszinteség és Intimitás/ Az igazság bőséget hoz

3. November 21., szerda, 18-20 óráig

Egymás jó tulajdonságaira való fókuszálás/ A lótuszvirág kivirágzása

4. November 28. szerda, 18-20 óráig

Szabadság és Karma/ A függőség és autonómia dilemmái

5. December 5. szerda, 18-20 óráig

Elköteleződés/ MAG-amhoz ölelem a szenvedélyt

6. December 12. szerda, 18-20 óráig

Tisztelet/ Kapcsolatunk a fejlődésünk leggyorsabb módja

7. December 19. szerda, 18-20 óráig

Bizalom/ Mindent meggyógyítok!

Mi történik a találkozókon?

 • Felvállaljuk a vágyainkat.
 • Megismerjük a párkapcsolati emelkedés legfontosabb spirituális elemeit.
 • Felhozzuk a felszínre a bennünk lévő akadályokat, és átminősítjük őket legjobb barátainkká.
 • Tudatosítjuk az emelkedés ismétlődő törvényszerűségeit.
 • Beszélgetünk és támogatjuk egymást.
 • Szakrális teret hozunk létre, és szertartásokkal emeljük önmagunkat és vágyainkat a teremtés síkjára.
 • Fényesítjük önmagunkat, a szívünket, és egymást, így legszebb fényünket sugározva érkezhetünk meg a Karácsonyba.

Kinek szól?

 • Mindazoknak, akik Párkapcsolatban élnek, és jelenlegi kapcsolatuk rezgésszintét emelni szeretnék.
 • Mindazoknak, akik egy kapcsolat előtt vagy után vannak, és önmaguk fényesítésével szeretnék magasabb szintre emelni és bevonzani a vágyott kapcsolódást.
 • Pároknak, akik együtt szeretnének emelkedni, és tanulni minderről.

Kinek nem szól?

 • Szerintünk nincs ilyen ember, legfeljebb különböző tudatossági szinte létező embereket másként érint meg a téma.  Aki érzi a hívást, azt szeretettel várjuk.

A részvétel díja:

A 7 találkozó részvételi díja 35 000 Ft, amit befizethetsz egy összegben, vagy két részletben.

Kedvezmény!

Amennyiben jelentkezésedet október 8-ig jelzed, és a részvételi díjat egy összegben elküldöd, úgy számodra az iskola díja 35 000 Ft helyett 27 000 Ft.

Pároknak további 1 500 Ft / fő kedvezményt nyújtunk, így egy fő részvétele 25 500 Ft.

A jelentkezés módja:

Várjuk jelentkezésedet a jelentkezem@simratyogaworld.com e- mail címen, teljes neved megadásával. Az e- mail tárgysorába kérjük, írd be: felemelkedés

A felemelkedést segít az október 6-án, vagyis most szombaton induló

 

„Belső erő” meditációs iskola is.

Belépés a lélek birodalmába, avagy meditáció felsőfokon 

„Létezik egy birodalom, a lélek birodalma,…, ami valójában a természetnek csak egy további, azaz ötödik tartománya. Az ebbe a birodalomba való belépés ugyanolyan természetes folyamat, mint amikor a fejlődő élet az evolúció során a természet egyik birodalmából a másikba átlép.”- Alice A. Bailey

A lélekkel való összekapcsolódás életünk kibontakozását és fejlődését jelentősen felgyorsítja. A lélekhez vezető egyik leggyorsabb út a meditáció. Az Alice Bailey által ajánlott meditációs módszer az egyik leghatékonyabb útja annak, hogy életünket a vágyott irányban, tudatosan alakítsuk. A meditációs iskolában Alice módszerének segítségével lehetőséget teremtünk a lelkünkkel való összekapcsolódásra, és a kapcsolat előhívására, bármikor, mikor csak szeretnénk.

A következő meditációs iskola 2012. október 6- án, szombaton indul, kéthetente (a második találkozó kivételével), szombaton délutánonként, 15.30-17.30 óráig találkozunk.

Akik végig mennek a folyamaton, tudatosságuk egy magasabb szintjére érkeznek meg, ahol mindaz, ami a lelkükből fakad, érzékelhetőbbé válik önmaguk, és mások számára is. Belső erőnk életre kel, és lehetővé teszi, hogy eddig ismert képességeinket túlhaladva megvalósítsuk önmagunkat. Mindezt játékos formában gyakoroljuk, fantáziánk, kreativitásunk és intuíciónk ébresztésével.

Olvass tovább a programról, és biztosítsd a részvételedet itt!

Ha pedig távolabb élsz az országban vagy kevés az időd, most különleges lehetőséggel élhetsz, hiszen október 8-án közvetlenül egymás után indítunk el két, nagy sikerű online kurzust, amelyeket most együtt, és kedvezőbb feltételekkel végezhetsz el.

a VAN – teremtő online kurzust

és a

Van teremtő online kurzust- haladóknak.

Hogy a nincs helyett a VAN-t érzékeld és éld! 

Gyere és csatlakozz hozzánk, hogy megteremtsd a VAN érzését, és megtapasztald fizikai valóságodban is, hogy minden körülötted VAN, és minden a tiéd lehet, amire vágysz.  

 

  

 • van szerelem
 • van bőség
 • van egészség
 • van szépség
 • van harmónia
 • van egység
 • van bizonyosság

Szeretnéd a NINCS helyett a VAN-t érzékelni? Szeretnél megérkezni a Jól- létbe, ahelyett, hogy állandóan valami hiányba botlanál?

Olvass tovább a kurzusról, és jelentkezz itt! 

 

Szeretettel várunk!

 

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend