Az inspiráció szó sugallatot, ihletet, késztetést jelent. A tettek egyik mozgatórugója, ami belső indíttatásból származik, és amely a kreativitással járó alkotókészség révén gyakorlatban is megvalósuló újításokat eredményez.

Azt is mondhatjuk, hogy az inspiráció az alapja a teremtőerőnek, a belső erőnek, amely révén egyedi, és mások számára is fontos, értékes dolgokat hozhatunk létre, az élet bármely területén.

Nagyon sokáig azt éreztem, hogy egyáltalán nem vagyok kreatív, soha nem lesz semmiben saját ötletem. Aztán minden megváltozott. Hivatást váltottam, tele vagyok ötletekkel, és folyamatosan újabbak, és újabbak bukkannak fel bennem. Tudom, hogy még rengeteg minden fog belőlem megszületni, pedig csak nem olyan rég kezdtem el új területekre kirándulni. A hivatásomban megteremtettem egyedi módszerem alapjait, ami folyamatosan bővül és épül, és nem olyan rég kezdtem el olyan új területekre barangolni, mint az éneklés és a mantraírás.

Mindennek alapja egy meditációs technika, amit három éve végzek, és alapvetően változtatta meg az életemet. Legalább 15 éve meditálok, de azt a fajta meditációs módszert, ami ezt a hatalmas változást elhozta, csak néhány éve ismertem meg és gyakorlom. Ez a meditációs technika lehetővé teszi, hogy a spirituális fejlődés egy magasabb szintjére juthassunk, amely létrehozza a Lélekkapcsolatot. A Lélek által vezetett életről már többször írtam itt a honlapon.

Winslow Hall a fény megtalálásával kapcsolatban három útról beszél. Ezek: a szépség útja, az értelem útja és a lélek útja.

A szépség útján az anyag fátylán átlépve megláthatjuk a minden forma mögött ott rejlő lényegi szentséget és szépséget. Ez az érzékek útja.

Az értelem útjának célja a létezés okának megismerése.

A lélek útja a legtágabb mindhárom út közül: nemcsak átszakítja az anyag burkát, hanem önmagát azonosítja mind a fátyollal, mind a fátyol mögötti Valósággal. Ezáltal a lélek, a fátyol, és a Valóság eggyé válik.

Ismerd meg önmagad! Ez a híres mondás a delphoi jósda bejárata felett volt olvasható. Arra utalt, hogy akkor leszel képes sorsod irányítójává válni, ha megérted, hogy ki vagy te. Ha megismered örök és változatlan esszenciádat, amely itt ebben a fizikai valóságban igyekszik megtapasztalni önmagát.

Érezz rá a belső hangodra, amely megsúgja számodra, hogy ki vagy te valójában a látható felszín alatt. Amikor átadod a léleknek az irányítást, az nem azt jelenti, hogy lemondasz önmagadról. Éppen ellenkezőleg: akkor választod önmagadat, és akkor válsz inspirálttá. Az inspirált élet pedig azt jelenti, hogy a saját utadat járod szabadon, és egy olyan erő tölt el, amely kifogyhatatlan.

Amikor átadod a léleknek az irányítást, fokozatosan megváltozik az érzékelésed is. Ugyanazt a világot nézed, ami korábban is körül vett, mégis egész mást látsz. Nyugalom és béke talál rád, és értékeled, hogy minden tökéletesen rendben van. Úton vagy, és érzékeled az út, tehát saját történeted szépségét. Megérted, hogy eddig mi vezetett, és hogyan. Bátrabban mersz kérni, erősebben jelented ki a szándékaidat, így gyorsabban is haladsz. Szorosabb kapcsolatba lépsz a testeddel is, megérted az üzeneteit.

 

Ezt a meditációs technikát már két csoportnak megtanítottam, és most ősszel, október 4-én újra indul a

„Belső erő” meditációs iskola.

Belépés a lélek birodalmába, avagy meditáció felsőfokon

„Létezik egy birodalom, a lélek birodalma,…, ami valójában a természetnek csak egy további, azaz ötödik tartománya. Az ebbe a birodalomba való belépés ugyanolyan természetes folyamat, mint amikor a fejlődő élet az evolúció során a természet egyik birodalmából a másikba átlép.”- Alice A. Bailey

A lélekkel való összekapcsolódás életünk kibontakozását és fejlődését jelentősen felgyorsítja.

A lélekhez vezető egyik leggyorsabb út a meditáció. Az Alice Bailey által ajánlott meditációs módszer az egyik leghatékonyabb útja annak, hogy életünket a vágyott irányban, tudatosan alakítsuk.

A meditációs iskolában Alice módszerének segítségével lehetőséget teremtünk a lelkünkkel való összekapcsolódásra, és a kapcsolat előhívására, bármikor, mikor csak szeretnénk.

A következő meditációs iskola tehát 2011. október 4- én indul, kéthetente (a második találkozó kivételével), kedd esténként 18.30-20.30 óráig találkozunk.

Az időpontok és témák a következők

1. találkozó

Koncentráció- Ha fókuszált vagyok, mindent könnyebben megvalósítok, amire vágyom

2011. október 4., kedd, 18.30-20.30 óráig

2. találkozó

Meditáció- Képes vagyok kapcsolódni az Univerzummal

2011. október 11., kedd, 18.30-20.30 óráig

3. találkozó

Kontempláció- Befogadok, feltöltődöm

2011. október 25., kedd, 18.30-20.30 óráig

4. találkozó

Az intuíció megerősítése, inspiráció- Belső bölcsem vezet

2011. november 8., kedd, 18.30-20.30 óráig

5. találkozó

Az Univerzum bennem van

2011. november 22., kedd, 18.30-20.30 óráig

A találkozókon

  • rövid elméleti részt veszünk át
  • gyakorlunk
  • beszélgetünk
  • megosztjuk jók működő tapasztalatainkat
  • tanulunk egymástól, és bátorítjuk egymást
  • meditációban közösen teremtünk, és gyógyítunk

Akik végig mennek a folyamaton, tudatosságuk egy magasabb szintjére érkeznek meg, ahol mindaz, ami a lelkükből fakad, érzékelhetőbbé válik önmaguk, és mások számára is. Belső erőnk életre kel, és lehetővé teszi, hogy eddig ismert képességeinket túlhaladva megvalósítsuk önmagunkat.

Mindezt játékos formában gyakoroljuk, fantáziánk, kreativitásunk és intuíciónk ébresztésével.

“Különös, de amióta nemrég elvégeztem Móni meditációs tanfolyamát, áramlani kezdtek az életembe az anyagi javak. Ez csak egy vetülete annak a változásnak, ami az életemben zajlik, és meglepő a számomra, mert mindig úgy gondoltam, hogy az anyagi gyarapodás nekem valahogy nem jár. A meditáció mutatta meg, hogy nincsenek örök szerepek, nincsenek kényszerek, a lehetőségek itt vannak körülöttem, ha hajlandó vagyok észrevenni és elfogadni őket”.Kata

“Szeretném még egyszer megköszönni a “Belső Erő” Meditációs Iskola csodálatos élményeit!
Köszönöm, hogy megmutattad az utat, ami egy szebb és boldogabb világba vezet!
Köszönöm, hogy az első lépéseknél ott voltál, segítettél, szereteteddel vezetgettél…!
Nem is tudom szavakba önteni az érzéseimet…
Ezt csak megtapasztalni, átélni, átérezni lehet.
Szívből ajánlom Mindenkinek, aki boldogabb életre, vagy egyszerűen csak egy kis csodára vágyik “. Ildikó

“Nagyon szívesen megosztom a medisulival kapcsolatos tapasztalataimat és a megéléseimet, hiszen csakis pozitív irányba billentették eddigi gondolatvilágomat, az emberekhez, munkához való hozzáállásomat, és ha lehet így fogalmazni „életfilozófiámat”. ÓRIÁSI elvárásokkal vágtam neki és az első óra utáni 2 hetes gyakorlási periódus elég gyatrán sikerült, amiért csakis én vagyok a felelős és senkit sem hibáztatok, sőt örülök is, hogy egy negatív élmény utáni közös beszélgetés és a Te tanácsaid világították meg számomra a követendő utat. Nekem igazából a 2. közös óra után kezdett működni a „dolog” és onnan csak felfelé ível a pályája. Élveztem minden egyes lépését a medisulinak, ahogyan felépítetted a közös meditációkat, a találkozásokat, az elméleti és gyakorlati részek egymáshoz viszonyított egészséges arányát. Mindig csak annyi „extrával” terheltél bennünket, ami épp szükséges volt a fejlődésünkhöz. Minden egyes találkozón újat tanultam és tapasztaltam.
Ebben a dimenzióban minden egyes lépés, barangolás egy örömteli élmény!” Edina

A találkozók egymásra épülnek! Kérlek, abban az esetben jelezd részvételi szándékodat, ha minden alkalommal ott tudsz lenni!

Helyszín: Bp., VIII. ker. Baross utca 3., a Kálvin térnél

A meditációs iskola részvételi alap díja az 5 alkalomra 25 000 Ft, melyet két részletben lehet befizetni (2 * 12 500 Ft).

Ha azonban gyors vagy és elkötelezett, kedvezményt kapsz!

Ha legkésőbb szeptember 20-ig jelentkezel és addig befizeted a díj 50 %-át, akkor számodra a meditációs iskola díja 21 500 Ft (2 * 10 750 Ft).

Ha elkötelezettséged szeretnéd kifejezni önmagaddal szemben, és a díjat legkésőbb szeptember 20-ig egyösszegben befizeted, ebben az esetben további kedvezményt kapsz, azaz 19 500 Ft-ért vehetsz részt a kurzuson.

Részvételi szándékodat a fenti lehetőségek közül általad választott díj befizetésével véglegesítheted.

Az életed az általad vágyott módon megváltoztathatod. Szóval csatold be a biztonsági övedet, mert gyorsítunk…!!

Jelentkezz most és elküldjük számodra a tudnivalókat!

Jelentkezésed neved és e-mail címed megadásával a szilvi@simratyogaworld.com e-mail címre küldd, a tárgy mezőbe beírva, “Belső erő”. 

 

Egy másik program, amire augusztus 31-ig még kedvezményes áron tudsz jelentkezni a

Bőség- és gazdagság teremtő gyógyító és meditációs est,

amelyre szeretettel várlak Téged is, ha szeretnél végre megérkezni a pénz, bőség, és gazdagság érzékelésébe, és megteremtésébe.
 
Ezen az estén 18.30 és 21.00. óra között:

  • Létrehozzuk a teret, amiben megtörténhet a bőség varázslat
  • Kiemeljük és meggyógyítjuk mindazt az érzelmi és gondolati energiahiányt és blokkot, ami eddig távol tartotta tőled a bőséget.
  • Megerősítéseket programozunk be a mátrixunkba, ami lehetővé teszi, hogy a kapcsolód mindig be legyen kapcsolva a bőség, és gazdagság érzékelésére és megteremtésére.
  • Szándékimpulzusokat küldünk ki, amellyel behívjuk az Univerzumból mindazt, amire vágyunk.

Időpont: Szeptember 13. kedd, 18.30 – 21.00 óra

Helyszín: Sziddhárta közösségi ház, Budapest, VI. kerület Andrássy út 98., Kodály köröndhöz közel

Részvételi díj:

Ha érzed, hogy hív a program, és augusztus 31-ig jelentkezel, akkor a részvételi díjad 3 500 Ft. Szeptember 1. és szeptember 13. közötti jelentkezés esetén a részvételi díj 4 000 Ft.

Jelentkezni itt tudsz: szilvi@simratyogaworld.com, a neved, e-mail címed megadásával. Az üzenet tárgysorába írd be, kérlek: Bőségmátrix

A programról itt olvashatsz bővebben.

Szeretettel várlak!
 
Arató Mónika
 

Send this to a friend