Mostanában ráeszméltem, hogy mennyire könnyű elbújni a saját életünk, saját magunk elől. Sokan élik úgy az életüket, mintha vendégszereplők lennének egy darabban, mintha a saját életük egy szerep lenne, aminek inkább ellenállnak, minthogy elfogadnák. Sok dologra nemet mondanak, ahelyett, hogy átölelnék, még azt is, amit rossznak minősítenek. Természetesen ez rólam is szól. Én is folyamatosan azonosítom az ellenállásaimat, és engedem el őket.

Lehet, hogy te is érzed, hogy az utóbbi napokban erősebb lettél, kikristályosodtak benned célok, és elhatározások, és azt is látod, hogy mi akadályoz abban, hogy feléjük indulj. Hogyan tudod ezeket a célokat, elhatározásokat a legkönnyebben megvalósítani? Először is mondj igent rájuk, szeresd őket, szeresd és tiszteld önmagadat. Ha kétségeid vannak a saját vágyaiddal kapcsolatban, az azt jelenti, hogy ellenállsz a saját boldogságodnak. Ha folyamatosan meggondolod magad azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnél, akkor ellentétes „rendeléseket” adsz le az Univerzumnak, és azt élheted meg, hogy nem jön el az, amit szeretnél, viszont te magad teljesen összezavarodsz.

Tehát mondj igent a vágyaidra, és vágj le minden ellenállást, hogy megérkezhess az elfogadásba. Hogy tudod levágni az ellenállásokat? Először is úgy, hogy nekik sem állsz ellen, hanem elfogadod őket. Azonosítsd be őket, de ne haragudj magadra azért, hogy vannak, inkább örülj annak, hogy tisztán látod őket. Fogadd el, és szeresd őket is, mint önmagad részeit, mint saját teremtésedet. Majd köszönd meg, hogy eddig veled voltak, és felhívták a figyelmed arra, hogy valójában mire is vágysz. Köszönj el tőlük szeretettel, és fókuszálj arra, amit szeretnél. Mondj igent újra és újra, mondj igent folyamatosan a céljaidra. Hogy tudsz igent mondani? Úgy hogy folyamatosan látod őket lelki szemeiddel, hogy róluk beszélsz, hogy szereted őket, és hogy megnyitod a szíved feléjük.

A jövő, az emelkedésre adott lehetőség kapuja azok számára van nyitva, akik elég bátrak ahhoz, hogy a Szívük hangját kövessék, átlépve a félelmeiken és ellenállásaikon megérkezzenek az elfogadásba, és a szeretetbe.

Olvasd el ezt a részletet Müller Péter 2012-ről szóló írásából:

“Földünkön jelentős energetikai változások zajlanak, melyek minden ember életét érintik. Felgyorsult életünknek jó páran ismerik az okát, azonban sokan kétségbeesetten, értetlenül állnak a változások előtt.

Átalakulásunk oka, a jelenlegi sűrű anyagból való felemelkedés egy magasabb rezgésszámú dimenzióba, ahol az alacsony rezgésű energiák már nem hatnak ránk (félelem, gyűlölet, irigység, féltékenység stb.), vagy már nincsenek is jelen.

Tudom, hihetetlennek tűnik, mert a látszat gyakorta mást mutat, de ezek az energiák már nem sokáig lesznek életképesek.

A két legfőbb erény, amit mindenkinek meg kell tanulni, ha szeretne a változásokban részt venni: türelem és alázat. E kettő nélkül könnyen kicsúszhat lábunk alatt a talaj! De ha betartjuk a szabályokat, akkor megtapasztalhatjuk a bőséget és szeretetet életünkben!”

A türelem és az alázat az elfogadásban és a szeretetben gyökeredzik. De hogyan érkezhetnénk meg oda a félelemből, és az ellenállásból?

„Bontsuk le falainkat! Merjünk hinni, bízni és szeretni! Még ha védtelenek is leszünk általa, sebezhetők, de a régi színjátékok már nem folytathatók. Magadat kell átalakítani, ha sorsodon változtatni akarsz. Ha belül változol, megváltozik a “kívül” is. Lelked sugárzása messzire hat, átvarázsolja a külvilágodat. De magadon kell kezdeni! Ha külső harmóniára vágysz, először magadban kell összhangot teremtened. Ha szeretetre vágysz: szeretned kell! Ha társra vágysz, alkalmassá kell válnod a társulásra. Akiben ez a “benső mágnes” működni kezd, nem akarja a másikat sem elnyomni, sem manipulálni – úgy vonz, hogy mindenkit meghagy a maga szabadságában. Az emberek ezt megérzik. A vonzásnak ezt az ellenállhatatlan erejét szeretet-nek hívjuk.”

Magadat kell átalakítani! Mások gondolatai és érzései felett nincs hatalmad, de magadon mindig lehetőséged van változtatni. Nem akarod, hogy az embereket a félelem mozgassa? Köszönj el te a félelmeidtől! Azt szeretnéd, ha a környezetedben lévők tudják a szívük szavát követni? Kezdd el először te! Több szeretetet szeretnél tapasztalni? Szeress először te!

Ismét haladunk a Telihold felé, ami a Teljesség energiáját hordozza. A Telihold sokféle lelki és testi folyamatnak kedvez. Többek közt ideális időpontja a gyógyulásnak, a hálaadásnak, és a rezgésszint emelésnek is. Ha igénybe veszed a Hold segítő erejét, akkor most te is könnyebben tudod lerakni a félelmeidet és az ellenállásaidat, megpihenhetsz a gyógyulásban, és átölelheted a szeretetet. A Telihold energiája öt napon keresztül nagyon intenzív: Telihold napján, előtte két napig, és utána két napig.

Telihold napján, december 10-én, szombaton egy egyedi és különleges programot tartunk, ami abban segít, hogy megérkezz az elfogadásba, hogy igent tudj mondani önmagadra, és a szeretetre.

Szeretettel várunk a

„Szív- virág”
szeretet-ébresztő műhelybe.

Ezen az egész napos programon a szívünk életre kelését gyöngéden, szeretettel, odafigyeléssel támogatjuk meg.

Mivel tápláljuk a szív- virágunkat?

 • Beszélgetéssel
 • Meditációval
 • Páros és csoportos gyakorlatokkal
 • Érintéssel, gyógyítással
 • A szeretet szentélyébe lépést segítő tánccal
 • Saját szív-virágunk megalkotásával
 • Szer-tartással, Szer-etettel

 

Időpont: December 10-én, szombaton, 10:00 órától 18:00 óráig

Helyszín: Budapest, Dózsa György út 108.

Jelentkezésed után e-mailben tájékoztatunk a pontos helyszínről és tudnivalókról.

Részvételi díj: 12 000 Ft/fő

Ha azonban most jelentkezel és legkésőbb december 5-ig befizeted a részvételi díjat, akkor az egész napos program díja számodra csak 10 000 Ft.

További kedvezmény!

Amennyiben magaddal hozol társa(ka)t is, és a díjat december 5-ig befizetitek, akkor Számodra és a társa(i)d számára is a díj csak 9 000 Ft/fő!

A részvételi díj tartalmazza az egész napos programot, és minden kelléket a Szív- virág elkészítéséhez.

A létszám korlátozott, ha szeretnél velünk lenni, jelentkezz most!

Jelentkezni itt tudsz e-mailben: szilvi@simratyogaworld.com, a tárgy mezőbe, kérünk, írd be: Szív-virág

A programról itt olvashatsz bővebben!

 

Ha személyesen szeretnél gyógyulni a Telihold energiájával és a segítségemmel, akkor szeretettel várlak december 8-án, a

Teliholdas gyógyító napon.

Várlak:

 • ha bármilyen testi vagy lelki problémád van
 • ha szeretnéd növelni rezgésszintedet
 • ha a Telihold segítségével meg szeretnél érkezni az ellenállásból az elfogadásba.
 • ha egy adott helyzetben nem tudod, hogy mit tegyél
 • ha fel szeretnéd gyorsítani fejlődésedet életed bármely területén
 • ha megerősítést kérsz valamire, amit meg szeretnél valósítani
 • ha szeretnéd növelni életenergiádat

A gyógyítás növeli a tudatosságot, és fejlődési irányokat ad, amelyeket jól tudsz használni a betegségmegelőzésben és az öngyógyításban, és életterületeid fejlesztésében is.

“A tegnapi gyógyítás nekem fantasztikus volt, köszönöm! Úgy érzem, nagyon sokat segített, az estém is teljesen más volt, mint eddig sokáig, és szeretném ezt a tevékenység hozzáállásra ösztönző állapotot fenntartani.” – Bea

Az egyéni ülések 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: TELIHOLD

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

 

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend