Mit érzel, amikor a még beteljesületlen vágyaidra gondolsz? Lassítani vagy gyorsítani szeretnéd a megérkezésüket? Anyagi javak, szerelem, sikerek a hivatásodban. Talán még nincsenek itt a kézzelfogható valóságban.

Annak érdekében, hogy az életedben az általad vágyott módon felgyorsuljanak az események, először le kell lassulnod. Ennek egyik, talán leghatékonyabb eszköze a meditáció. Az általam ajánlott és tanított módszer pedig abban segít, hogy belső nyugalmadat és bölcsességedet megtalálva, minél hamarabb elérd a céljaid.

Azért indítom el, október 7-én a Meditációs iskolát, kéthetente 5X 2 órás találkozók keretében, mert azt szeretném, hogy minél többen, minél hamarabb elérhessük a vágyainkat.

A Meditációs iskoláról itt olvashatsz bővebben!

Ha csak ezt veszed alapul, amit a két szemeddel látsz, akkor nehéz helyzetben vagy, pont úgy, mint én néhány évvel ezelőtt. Beiratkoztam ugyanis egy kreatív írás tanfolyamra. Teljesen elképedtem attól, amit ott hallottam. Az oktatók arra bíztattak, hogyha például regényt írok, az első tíz oldalban mindenképpen írjak egy olyan esemény, ami meghökkenti az olvasót, annak érdekében, hogy ellenállhatatlan vágyat érezzen a történet továbbolvasására. Ha ezt nem valósítom meg a cselekményben, az olvasó nagy valószínűséggel lerakja a könyvet, és soha többé nem veszi elő. Akkor azt gondoltam, hogy ez a tény szégyen a mai ember számára.

Ennek ellenére én magam is beleütköztem egy kihívásba. Ekkor tájt szerettem volna elolvasni Bulgakov: A Mester és Margarita című regényét, és – szégyen, nem szégyen – nem ment. Többször nekifutottam, néhány hónap különbséggel, de mivel az első harminc oldalon nem történt semmi, számomra érdekes esemény, ezért türelmem elfogyván, mindig leraktam a könyvet. Közben persze nagyon szégyelltem magam, hogy az irodalom e méltán remek művét nem tudtam elolvasni, de én itt élek a mában. Bulgakov pedig valószínűleg semmit nem tudott arról, hogy milyenek lesznek 2006-ban az emberek olvasási szokásai.

Vannak még hasonlóan megdöbbentő tények. Manapság, ha például egy könyvből forgatókönyvet írnak, az első nyolc másodpercben történnie kell valami nagyon érdekes dolognak, különben a néző megunja a mozifilmet, és az nem lesz igazi nagy siker. Ilyen például a weboldalak látogatási statisztikája is. Ha hét másodpercben belül a kedves látogató nem talál a számára érdekes információt, akkor azonnal otthagyja az adott oldalt. Ezt az adatot egy pár évvel ezelőtt halottam.  Elképzelhető, hogy azóta ennyi idő sem kell ahhoz, hogy az olvasók ráunjanak egy weboldalra.

Érdekes számok nem? Ilyen körülmények között érzem én hivatásomnak, hogy minél több embernek megtanítsam, hogy hogyan érdemes jól meditálni. Látszólag nagy hendikeppel indulok:). Hiszen a meditáció arról szól, hogy minimum 15-20 percig egy helyben ülsz vagy fekszel, és befelé figyelsz. Nincs robbantás, gyilkosság, szerelmi jelenet az első nyolc másodpercben, hiszen a meditáció első pár perce arról szól, hogy a testedet és a légzésedet hagyod megérkezni ebbe az állapotba.

Miért írok mégis időparadoxonról? Azért mert a saját életemben megtapasztaltam, hogy milyen elképesztő mértékben képes a meditáció beindítani és felgyorsítani a vágyak megvalósulását. Mint mindenben, ami szeretnél jól csinálni, itt sem mindegy, hogy hogyan teszed.

Jómagam tizennégy éve meditálok, és rengeteg minden változott pozitív irányban ez idő alatt. Másfél éve meditálok minden nap egy adott módszerrel, ami főként Alice Bailey tanításain alapszik. Az ő módszerét egészítettem ki oly módon, hogy a mai ember számára a leghatékonyabb legyen. Amit a saját életemben tapasztalok, azt pedig meleg szívvel ajánlom neked is.

A módszer öt részből áll, amit a gyakorlatban fogunk elsajátítatni. Megtapasztaljuk, hogy a meditáció következtében a belső béke, az inpiráció, a kreativitás folyamatosan velünk lesznek a mindennapokban, és mivel intuíciónk vezet, könnyebben hozunk döntésekeket.

Mire számíthatsz, ha elsajátítod ezt a technikát?

  • Nyugodtabb, és kiegyensúlyozottabb leszel
  • Tisztábban fogod látni és érezni, hogy mik a céljaid
  • Képes leszel a céljaiddal harmóniában lévő gondolatokat generálni
  • Egészséges leszel, és vágyaid könnyedén megvalósulnak életed minden területén
  • Sugárzóvá válsz, és boldogabb leszel, ami lehetővé teszi számodra örömtelibb élmények megtapasztalását
  • Azokat az embereket fogod bevonzani, akik szeretettel támogatják céljaid elérését
  • Képes leszel a személyiségedet integrálni a lelkeddel, és ez hozza el a Teljességet az életedbe

Megéri tehát lassítani, még akkor is, ha ez látszik a leglogikátlanabb lépésnek. Ha elég bátor vagy ezt megtenni, akkor is, mikor éppen kétségbeesnél életed valamilyen körülménye miatt, az ajándék biztosan nem marad el. Általában az történik, hogy tálcán kínálnak neked egy vagy több megoldást, éppen arra a problémára, amin aggódtál volna, ha nem használod tudatosabb énedet.

Várlak Téged is az október 7-én, csütörtökön 19 órakor induló Meditációs iskolában.

Itt tudsz jelentkezni.  A tárgymezőbe kérlek írd be az UNIVERZUM szót. A részletekről jelentkezésed után e-mailben tájékoztatlak.

Arra kérlek, oszd meg velünk itt a saját tapasztalataidat vagy kérdéseidet gyorsításról és lassulásról, meditációról és a vágyak megvalósulásáról! Különösen örülünk a másokat inspiráló sikertörténeidnek.

 

Send this to a friend