Rengeteg benyomás ér egy nap alatt, amely befolyásolja a gondolataidat. Ezek egy része arra hat, hogy könnyebben elérd a céljaidat, a másik része épp ellenkezőleg. Ha úgy néznél az életedre, mint a lehetőségek korlátlan megtapasztalásának színterére, vajon hagynád-e, hogy olyan benyomások érjenek, amelyek távolítanak mindattól, amire vágysz? Ha ilyen alapon osztályoznád az összes információt, ami ér, – jöjjön bár emberektől, könyvekből, tv-ből, rádióból- megengednéd-e azt a luxust magadnak, hogy bárki vagy bármi gyengítsen?

Márpedig a szabad akarat adott! Minden pillanatban dönthetsz, hogy mivel töltöd az idődet, mire irányítod a figyelmedet, mit teszel az egészségedért, mit teszel a gondolataidért. Milyen üzemanyagot használsz, ha önmagadra tekintesz? Milyen minőségű ételeket viszel be a szervezetedbe? Milyen minőségű gondolatokkal építed önmagad?

Megragadod-e a lehetőséget, hogy azokra a hatásokra fókuszálj, amelyek előre visznek? Tudod- e, hogy mi a 10 legfontosabb célod az életedben? Mennyiben támasztja alá, hogy elérd őket az, amivel a napjaidat töltöd?Kérlek, nézz ilyen szempontból a mai napodra! Mit csináltál eddig és mit fogsz ma csinálni, ami támogatja, hogy azt tapasztald meg az életedben innentől kezdve, amit szeretnél? Milyen emberekkel veszed körül magad? Milyen gondolatok hatnak rád? Milyen mintáidnak adsz figyelmet, és erőt, és melyeket szeretnéd végleg elhagyni? Mire irányítod a figyelmed?

Most két olyan tanulási lehetőséget is ajánlok, amely segít abban, hogy tudatosabban válaszd meg a figyelmed fókuszának tárgyát. Mindkettő a VAN-ra irányítja a figyelmed a nincs helyett, nem is kerül sokba, mégis alapvetően hat arra, amit innentől kezdve tapasztalni szeretnél.

 

 

Az egyik a

VAN- teremtő online kurzus,

Hogy a nincs helyett a VAN-t érzékeld és éld!

amely május 21-én indul az Újhold energiájával, amely az új kezdeteket, az új minőségek beépülését támogatja. Ha tovább olvasol, akkor egy kedvezményről is olvashatsz, amely május 12-ig él.

Gyere és csatlakozz hozzánk, hogy megteremtsd a VAN érzését, és megtapasztald fizikai valóságodban is, hogy minden körülötted VAN, és minden a tiéd lehet, amire vágysz.

 • van szerelem
 • van bőség
 • van egészség
 • van szépség
 • van harmónia
 • van egység
 • van bizonyosság

Az életedben rengeteg minden akadályozhatja, hogy azt érzékeld valóságként, amit szeretnél. Nincs időd, nincs erőd, nincs pénzed, nem kapsz elég szeretetet, nem kapsz elég figyelmet és támogatást, nincs szerelem, nincs siker, nincs elégedettség.

Ha a felsorolt dolgok közül bármelyiket is érzed, nagyon jó helyen vagy. Valahányszor észreveszel valamit, ami nincs, azaz felfigyelsz egy hiányra, egy lehetőséget kaptál, hogy megfogalmazd, amit helyette szeretnél.

A négy hetes online kurzus alatt:

 • olyan anyagokat (előadás, olvasnivaló, megerősítések és videó) küldök neked, amivel az érzékelésed átalakul, és egyre többet veszel észre és vonzol a VAN-ból.
 • gyakorlatokat kapsz, amivel folyamatosan emelheted a rezgésszintedet, és teremtőerődet.
 • összefoglalom számodra azokat a gondolatokat, amelyek nekem is működnek, amelyek a leginkább segítenek, hogy megteremtsd és éld a VAN-t az életedben.

A VAN- teremtő online kurzus szerkezete:

 • 4 hét
 • 4 lecke
 • 4 gyakorlat
 • megerősítések
 • mindennapi VAN teremtő gyakorlatok
 • saját személyes történeteim, mint segítségek

A VAN- teremtő online kurzust jó szívvel ajánlom abban az esetben is, ha már elvégezted a Bőségvonzó online kurzust vagy a Lélektárs behívó online kurzust, vagy akár mindkettőt, mert tovább mélyíti a tudásodat.

Az online kurzus díja 6 200 Ft.

Kedvezmény az elkötelezettségedért!

Ha legkésőbb május 12-ig jelentkezel és befizeted a díjat, a kurzus díja számodra 6 200 Ft helyett most csak 5 400 Ft.

Az online kurzus alatt lehetőség van arra is, hogy személyesen konzultálj velem, így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted.

A személyes konzultációt az alábbiak szerint veheted igénybe:

Teljesség – csomag: 4 hét, 4 lecke, 4 gyakorlat, megerősítések, mindennapi VAN teremtő gyakorlatok, saját személyes történeteim, mint segítségek, + személyes visszajelzés e-mailben 2 alkalommal (az általad megválasztott időben).

A Teljesség csomag díja: alapdíj (6 200 Ft) + 2 000 Ft, azaz összesen 8 200 Ft.

A Teljesség csomag kedvezményes díja:

Május 12-ig történő befizetés esetén: a kedvezményes alapdíj (5 400 Ft) + 2 000 Ft – azaz 8 200 Ft helyett csak 7 400 Ft.

Jelentkezz tehát, a tárgysorba beírva “VAN”, itt: jelentkezem@simratyogaworld.com

A levélben írd meg kérlek: teljes nevedet, és azt is,  hogy melyik csomagot kívánod megrendelni (alap vagy teljesség).

 

Május 30-ig pedig még kedvezménnyel válogathatsz olyan termékek közül, amelyek kísérnek az utadon a céljaid felé, azzal, hogy azon tartják a figyelmedet, amit szeretnél, a helyett, amit nem. Mindegyik akciós csomag tartalmazza

a VAN- teremtő meditációs cd-t,

amelyet Csendes Csabával készítettünk, nagy szeretettel.

Különböző akciós csomagok közül lehet válogatni, és most különösen kedvező áron lehet a tavaszi újjászületés jegyében tanulni és fejlődni!

Szeretnéd a NINCS helyett a VAN-t érzékelni? Szeretnél megérkezni a Jól- létbe, ahelyett, hogy állandóan valami hiányba botlanál? Ha változatsz az észleléseden és ezzel a vonzásodon, akkor egyre több lesz a tiéd a VAN-ból. Ezt bárki képes megtenni, aki elszánja magát, és hajlandó nyitottá válni!

A ” Tudatosság” akciós csomag például az alábbi termékeket tartalmazza:

Ha mind az 5 termékünket megrendeled, az 5. terméket, a vadonatúj Van- teremtő meditációk Cd-t ajándékba kapod!

 

A csomag tartalma:

1. Iránytű kártya (normál ár: 3 900 Ft)

2. Dimenziónyitás dupla cd (normál ár: 3 900 Ft )

3. Vonzz bőséget cd (normál ár: 2 500 Ft)

4. Szerelem behívó meditációs cd (normál ár: 2 500 Ft)

5. Van- teremtő meditációk (normál ár: 2 500 Ft)

 

  

Kedvezményes csomagár: 15 300 Ft helyett 12 090 Ft. A megtakarítás így 21 %!

A termékek részletes leírását a webáruházban megtalálod, ahol meg is rendelheted.

Az akció május 30-ig érvényes! Ne késlekedj, rendeld meg most, vagy válogass az akciós termékek közül, ide kattintva!

 

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend