Földi játszótérAmikor a spirituális fejlődést választod, számos kihívás ér az úton, és fontos, hogy megtaláld a számodra legjobban működő megoldásokat. Az egyik ilyen kihívás, hogy amikor felfedezed a belső világod szépségét, és Istennel való üdvösséget adó kapcsolatodat, akkor nincs kedved visszatérni, erre „a nagy büdös földi játszótérre”, ahogyan nemrégiben valakitől hallottam. Egyrészt tényleg büdös, és tényleg játszótér, ezért nem érdemes túl komolyan venni, annyira azonban mégis, hogy élő kapcsolatod legyen vele, és a lehető legjobban érezd magad benne.

Nem véletlenül vagy itt. A lelked a fejlődése céljából választotta ezt a dimenziót. Ennél vannak finomabb dimenziók, például asztrális vagy szellemi síkon létező birodalmak. Ezek is létező világok, és ott is számtalan lélek éli veled párhuzamosan az életét. Biztos vagyok benne, hogy te is éltél már ezekben a birodalmakban, sőt, most is élsz, de most ebben az érzékelésben más a feladat. Most az a feladat, hogy ebben a dimenzióban találd meg az egyensúlyt a földi világ, és az isteni világ között.

Mi történik, ha nem találod az egyensúlyt? Az azt jelenti, hogy el vagy veszve a két dimenziókét dimenzió között valamelyikében. Ha nem működök jól az életed a fizikai síkon, vagyis problémát jelent számodra a megélhetés, a biztos és folyamatosan alapot adó anyagi sík megteremtése, az emberi kapcsolatok, akkor az egyensúly felfelé tolódott el, és el vagy veszve a magasabb dimenzióban, a „felhők között”. Ha csak a mindennapi kihívások foglalkoztatnak, akkor túlságosan a fizikai sík rabja vagy. Az egyensúlytalanság tünete az is, ha egyik pillanatban az egyik véglet jellemző rád, a másikban a másik.

Az egyensúly teremtés céljából le kell horgonyoznod magad az alsó hat csakrában, és meg kell találnod a személyes, intim kapcsolatodat Istennel a korona csakrádon keresztül. A két világ összhangjának megteremtését nagyon jól segítik például a légzőgyakorlatok. Ki is próbálhatod naponta legalább egyszer, hogy bármilyen módon a légzésedre koncentrálsz.

Az egyik ilyen jó gyakorlat, hogy befogod a jobb orrlyukadat, tizenkétszer veszel levegőt a bal orrlyukadon keresztül, majd ugyanezt megcsinálod a jobb orrlyukadon keresztül, úgy hogy a balt fogod be, amíg lélegzel. Majd mindkét orrlyukadon egyszerre tizenkétszer mély levegőket veszel. A légzés módja sem mindegy. Először a hasadba vedd a levegőt, majd a tüdődbe, majd végül a tüdő legfelső részébe is. A kilégzés a hasból való kilégzéssel indul, majd a tüdőből, és végül a tüdő legfelső részéből.

Mikor a koronacsakra alulfejlett, akkor nem vagy képes egymagad  felfedezni a spiritualitást (például nezenen vagy egyáltalán nem tudsz meditálni), ami származhat merev vallásos gyermeknevelésből, vagy akár a vallásos tisztelet kikényszerítéséből. Az emberek nagy része úgy nő fel, és éli az életét, hogy még csak nem is keresi Istent, és inkább elfogadja a családja vagy a környezete elképzeléseit. Sok gyermeknek azonban mély kapcsolata van Istennel élete első hét évében, és emlékeik, látomásaik vannak az előző életeikből. Aztán a szülők hitrendszere elnyomhatja az élményt például így: “ Mi nem hiszünk az előző életekben ebben a házban.”

Korona csakraMegvan a jogod, hogy megtaláld a saját igazságodat Istennel kapcsolatban. Meg kell kérdőjelezned, amivel nem értesz egyet, vagy amit nem érzel helyesnek. Van egyensúly a vak hit és a fizikai világhoz kötött csorda követése között.

Légy a világban, de ne érte! Ez a kihívás: egyensúlyozni a két világ között, de nem elmenekülve egyiktől sem. – Yogi Bhajan

November 26. kedd éjfélig még élő kedvezménnyel jelentkezhetsz az

Egy nap önMAGadért- korona csakra napra

amit december 1- jén 10 és 18 óra között tartunk. Ezen a napon egyéni, és csoportos gyakorlatokkal nyitjuk és tisztítjuk a koronacsakrát, tudatos légzéssel, egotörlő, és az alsó hat csakrával való harmóniateremtő gyakorlatokkal nyitjuk meg magunkat a legfelső dimenziónak.

A korona csakra hangolása életünk spirituális síkjait gazdagítja, és ezeken a területeken segít:

• Kreativitás, ötletek, ihlet, Isteni szikra

• Önismeret

• Aggodalmaktól, félelmektől való teljes megszabadulás

• Bizalom és hit érzésének kiépítése

• Ráhangolódás az Univerzumra

• a Teremtővel együtt alakíthatjuk életünket egy magasabb tudatossági szinten

A nap részvételi díja: 12 500 Ft.

Kedvezmény!

Ha a jelentkezésedet november 26 -ig jelzed, és visszaigazoló levelünk alapján befizeted a részvételi díjat, számodra a Korona csakra napon való részvétel most 12 500 Ft helyett csak 9 500 Ft.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgysorba kérünk, írd be: Korona csakra

A programról itt tájékozódhatsz bővebben!

harmoniaDecember 13-14-15- én tartjuk az idei év utolsó Munay- Ki beavatását és oktatói képzését. A Munay- Ki rítusok közül több rítus is aktívan hat a csakrákra, ezek közül most kettőt emelnék ki.

Harmadik Rítus: Harmónia Rítus

A rítus során hét archetípust kapsz a csakráidba. Az archetípusok úgy kerülnek a testedbe, mint a magok, mikor elültetik őket. Ezek a magok tűzzel lesznek csíráztatva, ezek után segítenek a lelki salakanyagokat megtisztítani, melyek a csakráidban halmozódtak föl, így azok eredeti, szivárványszíneikben tudnak majd ragyogni. E rituálé segít, hogy elhullasd a múltad, ahogy a kígyó elhullajtja a bőrét.

Kilencedik Rítus: Teremtő Rítus

Mikor ebben a beavatásban részesülsz, felébred benned a Teremtő fény és az összes teremtmény védelmezőjévé válsz a legkisebb homokszemtől a legnagyobb galaxisig az univerzumban. Habár voltak, akik elérték ezt a szintű beavatást és felébresztették ’Krisztus vagy Buddha Tudatukat’ hosszas önismeret és évekig tartó tanulás és meditáció során, de nem volt lehetséges, hogy a megemelkedett tudatosságot egyik ember átadja a másiknak, egészen mostanáig. Ez a rítus felébreszti és megérteti veled a teremtő erőt, és még mélyebben megérted a Teremtőhöz fűződő kapcsolatodat.

A december 13-15-i beavatásra már csak négy hely van, ha szeretnél ott lenni, jelentkezz most! Még kedvezmény is jár!

Az e- mail tárgysorába írd be kérlek: Munay- Ki- december 13-15.

A következő egy napos beavatás januárban lesz, már erre is tudsz jelentkezni.

A beavatásról itt olvashatsz bővebben!

 

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Send this to a friend