kihívásMindenkinek, aki valóban kíváncsi arra, hogy miért jött ide, és elég kitartó ahhoz, hogy befelé indulva keressen, kibomlik az életfeladata. Manapság inkább úgy látom, életfeladatai. Van a hivatásunkhoz kapcsolódó életfeladatunk, ami azt jelenti, hogy olyan tevékenységet végzünk, ami a lelkünkből, önvalónkból fakad, és örömmel tölt el. Ezen keresztül szolgáljuk az embertársainkat, adunk valamit a világnak.

Van a párkapcsolatunkhoz kötődő életfeladatunk, ami tulajdonképpen arról szól, hogy a társunkat szeretve, és általa tartott tükörben megtanuljuk szeretni önmagunkat is. Van egy családhoz kötődő életfeladatunk, ami leginkább arról szól, hogy megértsük a családunkban évtizedek óta zajló érzelmi dinamikákat és sorsmintázatokat, megértsük, hogy hogyan befolyásolták eddig az életünket, és hogy tudatosságunkkal feloldjuk őket. Ide tartozik a gyermekeink tudatos és szeretettel teli nevelése is.

Létezik a boldogsághoz kapcsolódó életfeladatunk is, hiszen mindezek közepette nemhappiness szabadna elfelejtenünk, hogy azért jöttünk ide, hogy boldogok legyünk. A boldogsághoz pedig a személyiségünkben, az energiamintázatunkban meglévő legnagyobb akadály feloldásán keresztül vezet az út. Gondold csak végig, mi okozza számodra a legnagyobb nehézséget az életedben? Mi az, ami újra és újra problémaként jelentkezik? A párkapcsolati boldogság hiányának újra és újra felbukkanása? Egészségügyi problémák? Esetleg a bőség megteremtése? Mi okozza a legnagyobb stresszt? Van több ilyen területed is? Ne keseredj el! Mindegyik területet feloldhatod, meggyógyíthatod! Életed kihívásai csak az utat jelzik a fejlődésed felé. Éppen azért kaptad őket, hogy megoldásukkal meggyógyíts a sorsodban valamit, és azt válaszd, amit igazán szeretnél.

Ha át szeretnéd alakítani őket, akkor először is ne a problémára figyelj, ne arra koncentrálj, mert ezzel éppen azt akadályozod, hogy megoldódjon. Inkább azzal foglalkozz kitartóan, hogy egyre szebb, fantáziadúsabb, és színesebb képet fess arról az életről, amit élni szeretnél. Mindeközben pedig avatódj be a lelked titkaiba, mert ha ezt megteszed, akkor érted meg, hogy ki vagy valójában. Akkor érted meg, hogy a Teremtő nem rajtad kívül létezik, hanem benned él! Akkor érted meg, hogy Te vagy Ő.

A jelen- életünk, mindaz, ami velünk történik- nem más, mint próbatételek láncolata. A próbatételek során kapunk alkalmat arra, hogy a belső feszültségeket, amelyeket gondolatainkkal, szavainkkal, és tetteinkkel világkorszakok óta felhalmoztunk magunkban, és amelyek sorsunk, jövőnk okát alkotják, feloldjuk, és megszabaduljunk tőlük. Abban a mértékben, ahogy ezeket a feszültségeket tudatosítjuk, és levezetjük, az ezen energiák által megkötött és a kötöttség miatt korlátolt emberi tudattól is megszabadulunk, és az igazi, minden személyes „énérzés” mögött álló, kibontakozásra váró isteni Önvalóval-, Istennel- azonosulunk. Ez a BEAVATÁS.”- Elisabeth Haich

Ha ezt megérted, képes leszel túllépni életed kihívásain, megérteni, hogy ki vagy, és megteremteni azt az élete, amelyben a boldogságot is megtalálod. A Munay-Ki az inkák leszármazottjaitól, a perui Andok őshonos népeitől származó Kilenc Rítusú Beavatás. A Rituálék az emberi evolúció következő lépcsőfokaként szolgálnak, melyek átrendezik ideg és energia pályáinkat, és így magasabb szintre emelik a tudatosságot. A kilenc rituálé során a beavatottak a bölcsesség és az erő emberévé válnak.

483686_580393668638146_1315958953_n

A Munay- Ki beavatást két féle módon kaphatod meg, választásod szerint:

– Munay- Ki energia átadás és oktatói képzés:

Időpont: Július 19- 20- 21. péntek- szombat- vasárnap

Pénteken a program 17-20 óráig tart.

Szombaton és vasárnap 9.30.-tól 18.00-ig.

A Munay- Ki-t kis létszámú csoportokban adjuk át, és a beavatás továbbadását is elsajátítjuk.

Egy napos Munay- Ki energia átadás

Időpont: Augusztus 10. szombat 9.30-tól 15.30-ig

Ezen a napon mind a kilenc Munay-ki energia átadásra kerül, amely saját gyógyulásodat, fejlődésedet szolgálja.

A Munay-Ki beavatásról olvass tovább és jelentkezz itt!

Közeledik az augusztus, Újkenyér hava, amely egyben elhozza a teljesség, a bőség minőségét is. Ilyenkor érdemes megpihennünk, feltöltekezni a nyár napsugaraival, és élvezni a Természetben megjelenő szépséget és bőséget. Ebben a hónapban érdemes hálát is adnunk mindazért, amit az év során sikerült elérnünk. Azért a rengeteg ajándékért, amit a hétköznapokban lehet, hogy észre sem vettünk, de még is gazdagítják az életünket, emelik annak minőségét. Érdemes felajánlani gyógyulásra azt is, ami elválaszt még bennünket a bőségtől. Annyi szépség létezik a földön, ami csak ránk vár, arra, hogy felfedezzük őket magunknak, a szeretteinknek, egymásnak.

392524_151810438251453_1005528476_n

Az Élet három legfontosabb pillére a fizikai síkon: az egészség, a bőség, és a szerelem. Természetes, hogyha arra vágyunk, hogy ez mind a miénk legyen!

Bőség-vonzó online kurzus indul 

2013. augusztus 13- án!

A kurzus segítségével megérted, hogy minek a következménye, ami eddig történt az életedben. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami egy torz valóság megteremtésében eddig veled volt, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is. Az online kurzus elvezet új valóságod megteremtéséig, mindezt úgy, hogy végre valóban változtatsz, még akkor is, ha már sokat foglalkoztál a témával.

Ha időben jelentkezel közel 40%-os kedvezményt kapsz a részvételi díjból! Részletekért olvass tovább itt!

Szeretetettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend